Kungafamiljen ratar Castrobegravning


UTRIKES. Den svenska kungafamiljen kommer inte att delta när Kubas exdiktator Fidel Castro begravs. Vladimir Putin kan inte komma och inte heller Barack Obama kommer att delta.

Varken statsrådsberedningen eller utrikesdepartementet kan i kväll ge något besked om den svenska regeringen kommer att närvara vid begravningen som äger rum i Santiago de Cuba på söndag morgon klockan 7.00 lokal tid.

-Pettersson undrar om sossarna inte tänker hylla en gammal vän…


13 responses to “Kungafamiljen ratar Castrobegravning

 • Alexander Hed

  den Grekiske statsministern och socialisten Alexis Tzipras skall delta pa Castros begravning..denna idiot freprsenterar ett bankrutt EU-land och later de utfattiga Grekiska skattebetalarna sta for notna..dvs statsplanet Aten-Kuba-Aten och vistelse pa 5-stjarnigt hotell i Havanna..allt for ”kampen”

  Gilla

 • Truthfighter

  Bra bok att läsa i sammanhanget:

  https://biblioteket.stockholm.se/titel/223996

  LÄS DEN, om ni får tag i den. MYCKET INTRESSANT OCH VIKTIG LÄSNING!!!

  Gilla

 • Tony

  Men svetsaren kommer säkert dit?

  Gilla

 • Ben-Hur

  Men när en diktator från ett muslimskt land dör så kommer Sverige att springa häcken av sig för att delta i begravningen! Var så säker!

  Gilla

 • age

  Kan väl inte vara nå’n som vill vara med och begrava en kommunist — eller så vill alla det, kanske?

  Gilla

 • Svante1

  Den token, Pierre Schori, åker nog dit o hyllar kommunisten Castro

  Gilla

 • Lena

  Kantänka att ”stassministern” svettas nu, ska han fullfölja sitt partis ideologi och ”ta sta” (resa) till diktatorns begravning eller ursäktar han sig med att hans ”kompis” Hussein Obama inte tänker deltaga ?

  Gilla

 • Mimi N.

  Har ingen aning vilken pamp härifrån kommer att åka till Kuba. Kanske nån exminister får permission från fängelset för att delta i balen.
  Palme ja, han väntar på sin kamrat där nere för att visa runt honom och umgås med likasinnade. Ceausescu är visst med och bjuder den nyanlände på bröd och salt enligt en urgammal rumänsk tradition när man får förnämt besök.

  Gilla

  • Truthfighter

   Gudrun Schyman kanske. 🙂

   Gilla

   • Mimi N.

    Gudrun Schyman och Jenny Bengtsson, Rossana Dinamarca och Hanna Gunnarsson, Veronica Palm och Mona Sahlin m fl, m fl gråter hejdlöst redan nu.

    Gilla

   • Truthfighter

    De kanske passar in på epitetet som slängdes ur en muslimkäft i riksdagen. -Castros ”H”-. Jag menar, vilka trånande mördarkommunistgroupies va.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: