Stäng

Storbråk på skola i Malmö – igen

INVANDRARVÅLD. Ett större bråk startade på en skolgård i Malmö efter lunch på onsdagen. En person fick föras till sjukhus efter att han farit genom en fönsterruta i tumultet. Han fick skärsår på armar och ben. 

Polisen larmades till skolgården vid 13:30. Enligt uppringaren hade då ett större slagsmål utbrutit mellan elever på skolan och utomstående som kommit dit.

Slagsmålet flyttade sedan från skolan och vidare mot ett torg i närheten. Då hade polisen ett antal bilar på plats som kunde skilja slagskämparna åt. Två personer greps enligt Nyheter24.

-Pettersson ser att Kirsebergsskolan är ett så kallat mångkulturellt paradis som enligt statsministern ska ge vist på lite sikt, hur nu det ska gå till när ungarna slåss i stället för att plugga…

– Vi lever och verkar i en globaliserad värld och de konflikthärdar som uppstår, speglas också i skolorna. Där måste vi arbeta för att skolan ska vara en fredad zon för såväl elever som för personal, sa gymnasiedirektör Eva Ahlgren när 15 elever stängts av Värnhemsskolan för några dagar sedan.

6 reaktioner på “Storbråk på skola i Malmö – igen

 1. Mångkulturen tar plats i sin kulturella multikultikultur, som alla i Sverige måste respektera och tycka är vår normala vardag och alla Svenskar skall ekonomiskt vara med och bidra till. Hoppas blåmärkena och knivsticken är moderata och att Sverige verkligen blivit stärkt.

 2. Lögn media slätar över nästan all fakta genom att till varje pris undvika fakta.

  Er tid är snart över,
  Vi blir nämligen fler och fler som inser och genomskådar era lögner vi tror helt enkelt inte på er gallimatias längre.
  Den nyhets rapportering som levereras är inte korekt.
  Ni lever på att undvika berätta saningen på uppdrag av miljöpartiet vänstern samt sossarna med flera. Alliansen har själv godkänt era stasi metoder eftersom ingen opponerar sig eller påtalar fakta ang felen.

  Trött på den smuts ni levererar.

  ”Tur att alternativa media fins där hederlig journalistik råder”

  1. Håller fullständigt med! När polis kom till en skola på min tid då var det allvar. Då skulle det även rapporterats i alla tidningar.

 3. Stäng ner alla skolor så har ni tagit den slutgiltiga konsekvensen av er fina mångkultur, tyvärr enda sättet som ni kan skapa den där utopiska ”fredade zonen” på.
  Tack för att ni förstört Sverige!

 4. Knapphändig information, vilken ålder och vilken nationalitet har dessa slagskämpar ?
  Facebook tex finns för att sprida aktuell information, när media inte gör det.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: