Afghan får fängelse för våldtäkt mot barn


INVANDRARVÅLD. En 19-åring hade sex med en kraftigt berusad 13-åring. Han döms nu för våldtäkt mot barn. Det är vid Skellefteå tingsrätt en man 23-årig man döms för våldtäkt mot barn och olovligt anskaffande av alkoholdrycker som han bjudit flickan på. 

Mannen, som då var 19, ska ha haft sex med en 13-årig flicka mot hennes vilja. Den misstänkte själv hävdar att de aldrig haft någon relation, medan bekanta till offret vittnat om annat. Rätten resonerar att den stora åldersskillnaden, samt att offret var kraftigt berusat, betyder att den misstänkte inte kan dömas till något annat än våldtäkt mot barn.

Mannen döms till fängelse i ett år och fyra månader.

-Pettersson ser att hatmedia inte nämner att pensionsräddaren Hossein Haydari är medborgare i Afghanistan och långt hemifrån och som vanligt blir det ett löjligt lågt straff och ingen utvisning…

Skellefteå Tingsrätt B 721-15


8 responses to “Afghan får fängelse för våldtäkt mot barn

 • jockfall

  Detta måste vara fel. Var ledamöternaa nyktra efter lunchen? Det brukar ju dömmas annorlunda. Frikännande och skadestånd och svenskt medlemskap. Vad har hänt?

  Gilla

 • Vadan och varthän?

  Alla dömda berikade skall utvisas. Därom råder inget tvivel. Det är nog nu!

  Gilla

 • Tanten

  Gör en tingsrätt i Sverige något vettigt plötsligt??!! Oftast slår det s.k. rättsväsendet i Sverige mot alla svenskar och speciellt barn!!
  Fanns det människor med hjärna och kanske t.o.m. hjärta med i denna tingsrätt?? Extremt ovanligt.

  Gilla

 • Katarina Elsässer

  Det var billigt!
  Utvisning omedelbart!

  Gilla

 • Lena

  Italienarna i de södra delarna av Rom har fått mer än nog av lycksökarna, där kommer de flesta från Bangladesh, där är det inget krig dessutom är samtliga muslimer.
  Min dator fungerade dåligt så jag såg bara klippet till under 2 minuter, hoppas att någon här har bättre dator och kan se hela klippet.
  http://www.liveleak.com/view?i=e43_1479914309

  Gilla

  • Lena

   I Verona (Italien) en stad med cirka 260,000 invånare gick man man ur huse för att protestera då det planerades att 250 migranter, lycksökare skulle hysas där fördelat på två år, i en liten skånsk stad med cirka 6000 invånare ockuperades sjukhuset ( som ansågs för dyrt att drivas som sjukhus) på ett bräde med 350 svartmuskiga till största delen män!

   Inte en enda ute på gatorna och protesterade !!!!

   Gillad av 1 person

 • dave

  UT! Ut ur mitt hus!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: