Man höll sin fru inlåst i tre år

INVANDRARVÅLD. En man i Västra Götaland är misstänkt för att ha hållit sin fru som fånge i mer än tre år. Kvinnan fick inte gå ut från parets lägenhet ensam, utan hölls inlåst. Till slut berättade en vän till familjen för polisen som tog fast mannen. Polisen säger att mannen verkar ha kontrollerat allt i kvinnans liv. Han ska dessutom ha misshandlat henne med båda nävarna och en livrem.

Nu åtalas han, misstänkt för grov kvinnofridskräkning och olaga frihetsberövande.
– Han har kontrollerat henne genom misshandel, hot övervakning och inlåsning stora delar av de här åren, säger kammaråklagare Ylva Lundgren.

-Pettersson kollar Expressen och Sveriges Radio, ingen av dem berättar att mannen har rest långt för att misshandla sin fru. Amir Fadul Mahjub Abdulrahman, född 1974 är medborgare i Sudan och behöver arabisk tolk, men det är säkert lönsamt på lite sikt som statsministern säger…

6 thoughts on “Man höll sin fru inlåst i tre år

  1. Det här har svenska vita medelålders män hållit på med sedan urminnes tider så det är väl inget nytt. Muslimen har lärt sig i Sverige hur man gör, liksom kurden som band fast hustrun i dragkroken och körde iväg. Invällarna lär sig snabbt hur man ska behandla kärringar i Sverige

  2. Vilka spektakulärt dissonanta namn de ståtar med, dessa kulturberikare! Denna brist på estetik och prononcerad klarhet står helt i proportion med arabernas disharmoniska språkljud och idiom, vilka mest påminner om en överförfriskad sjasker som vomerar i en plåthink. Ett vilddjur står på en moraliskt högre nivå än dessa människoliknande tvåbenta varelser. Tänk efter, så inser Ni att detta påstående inte är lögnaktigt.
    Andreas.

  3. Helt OK sanktionerat o beställt av ”Feministregeringen”, FI, Jonas, Mona, Maria o Birgitta samt 7-klövern o PK, grattis Ni som älskar Islam och tycker vi som älskar Sverige och gillar Svensk kultur är töntiga.

Kommentera