Den rika vänsterns solidaritet gäller inte svenskar


INVANDRING. Kvinnan led av MS, multipel skleros, och var rullstolsburen. De senaste åren förvärrades tillståndet men Försäkringskassan minskade hennes hjälp, bland annat till till toalettbesök, på grund av besparingskrav. 

Efter en tid upptäcker Försäkringskassans egen granskning att de har räknat fel och ändrar beslutet. Kvinna ska ha mer hjälp, inte mindre.

Tyvärr hjälpte inte det ändrade beslutet kvinnan, hon hittades död på en handikapptoalett. Hon hade fastnat och inte kommit åt att trycka på larmknappen.

Om detta fall hörs inget från pizzaekonomerna Schyffert, Ernman, Schulman och de andra rika i Twittervänstern som tycker vi har råd med massinvandringen, eftersom den bara kostar en pizza och en läsk.

Den rika vänstern protester enbart mot behandlingen av människor som kommer långt kommer långt bortifrån. De skuldbelägger svenskar som har svårt att får vardagen att gå ihop, för att de inte skänker pengar till tiggare, inte hjälper asylsökande, eller ifrågasätter den så kallade ”flyktingprästen” som hjälper zigenare.

expressen_schulman
”Empatin finns inte längre kvar hos svenskarna” skrev Alex ”jag älskar skatt” Schulman i söndagens Expressen.

Schulman är socialdemokrat och ”jag älskar skatt” har vi hört förr från det hållet, men S verkar mest älska hög skatt för andra, inte sig själva.

aftonbladet_schulman_skatt aftonbladet_schulman

Skribenten Schulman, som troligen kan ha 40-60 yrkesverksamma år skäller bland annat på idrottaren Anja Pärsson, med en begränsad tid som skidåkare, och kallar henne svikare för att hon inte vill betala så mycket skatt som möjligt. Skatt är härligt i varje fall när någon annan betalar den.

Schulman själv har ett bolag som omsatte 6 miljoner för något år sedan. Då passade han på att ge sig själv en utdelning, utöver sin lön på 200 000 kr per månad. Utdelningen var 1,5 miljoner kronor. Faktum är att Schulman de senaste 3 åren tagit ut över 2,5 Mkr i utdelning.

Det är lägre skatt på utdelning än lön. Så genom att ta utdelning istället för att öka sin lön har Schulman betalat 1 185 000 i skatt istället för 1 700 000 kr.

Skillnaden är 515 000 kr. Som Alexander ”jag älskar skatt” Schulman skatteplanerat bort. De andra pizzaekonomerna kör med liknande upplägg. 

 

Schulman skriver ”Förra hösten var det mängder av människor som kom till mig och frågade hur de kan hjälpa till. Nu är det alldeles tyst”, säger flyktingprästen. ”...Folk kommer fram till honom och undrar varför han inte hjälper svenskar istället.

Det finns en stor mängd flyktingar i Sverige som nu börjar få sina asylbesked. Många av dem får avslag. Dessutom är mängden papperslösa mycket stor. De håller sig undan myndigheter i rädsla för att bli utkastade. På ett sätt kan man därför säga att nöden bland flyktingar i Sverige är större än någonsin. Det är bara det att medlidandet bland svenskarna inte finns kvar…”

Schulman vänder sig mot svenska folket eftersom vi inte ger mer till tiggare och för att vi inte ställer upp för asylsökande och illegala invandrare. Det säger socialdemokraten till ett folk som tagit emot flest asylsökande i Europa och vars statsskuld växer.

-Pettersson lyssnar och hör – I praktiken säger Schulman, strunta i damen som dog på toaletten, skit i svenska fattigpensionärer, glöm sjuka och skolan det har inget med riktig empati att göra…

Riktig empati står vi i den rika vänster för, vi undviker skatt och hjälper människor som tagit sig hit illegalt och som inte har ett dugg med Sverige och svenskarna att göra. Det är humanism, vänsterns humanism…skit i damen som dog på toaletten… 

 

 


18 responses to “Den rika vänsterns solidaritet gäller inte svenskar

 • 66mn

  Alex Schulman personified representerar och visa det skrämmande och mycket låga intellekt som dom besitter alla som vill förstöra Sverige alltså inom pk-media + politikerna.
  Till exempel ! det är samma sak som om jag skulle köra 🚘 ner till Malmö men istället för att jag kör så låter jag min 5 åringar son köra och ansvarar för färden dit. ”metafor”
  Alltså just nu styrs Sverige av människor som för allas säkerhet saknar helt kompetens för det som dom sysslar med.

  ”JAG ÄR UPPRIKTIGT RÄDD 😱”

  Gilla

 • Falköga

  Den mannen är en av Expressens stjärnreportrar. Den tidningens omdöme är därmed självmarkerande.

  Gilla

 • Tony

  Det fanns även en Sosse donna som tyckte det var häftigt
  att betala skatt, men inte att betala sina avgifter som P-böter
  att besiktiga bilen, hon tyckte också att det är lämpligt att
  använda statens kreditkort till att handla Toblerone med,
  likaså att skriva ut falska intyg till älskaren.

  Men hon är ju Sosse gunås, och för dem gäller inte samma
  regler som för vanliga människor, Sossar står över allt vad
  som gäller för vanliga människor, därför är det häftigt att
  andra betalar mycket i skatt, men bara andra, inte dom
  själva.

  Gilla

 • Tony

  Ett stort dilemma är att Svenska tjänstemän saknar ansvar
  för sina handlingar, därför inträffar tragiska händelser som
  med den MS sjuka damen.
  Återinför tjänstemannaansvaret igen.

  Gilla

 • Nisse

  Som sagt en sosse är bara solidarisk när andra betalar………..

  Gilla

 • Alex Schulman visar sitt rätta jag | Petterssons gör skillnad!

  […] Alex Schulman inser inte att kameran rullar och han visar sitt rätta och känslokalla jag. Det är en man som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. Sedan garvar han hela vägen till banken efter att ha skatteplanerat så mycket det går. Läs gärna HÄR.  […]

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Hade Försäkringskassan, denna Pride-entusiastiska institution, hanterat ett ärende gällande en migrantparasit behäftad med någon konstruerad fysisk funktionsnedsättning, hade det aldrig uppstått några som helst friktioner och missförstånd. Där fortlöper handläggningarna lika snabbt och effektivt som om de hade en pistol riktad mot tinningen. Den försäkringstagare som nu hade oturen, inte bara att vara en vanlig svensk, utan också avlida som en direkt följd av samhällets nya värdegrund, kan inte påräkna någon större uppmärksamhet i den kriminella mainstreampressen. Det Nya Sverige = ett skammens näste!
  Andreas.

  Liked by 1 person

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke.

  Dessa politiskt korrekta skribenter hycklar, de lever inte som de lär, FALSKHET kallas det och mycket annat…HYCKLERI, FALSKHET, LÖGN, vad mer ? De är stora egoistiska bebisar som INTE skulle offra ett öre om de själva skulle tvingas betala…Många av dessa är som tyskarna efter ww2, de var nazister ända till slutet och vägrade se sanningen, helt övertygade om sin egen förträfflighet som ledde mänskligheten mot avgrunden….Många SOCIALDEMOKRATER är eller har varit nazister, ex Stefan Lövens egen mor och far…..

  Gilla

 • Levande tro

  Tänk på all assistanshjälp som uteblir för små barn och andra med funktionshinder som behöver hjälp dygnet runt. En familj hade fått rätt i sin överklagan i förvaltningsrätten då överklagade försäkringskassan beslutet det är en stor skandal sa förre folkpartiledaren Bengt Westerberg och jag håller med fullständigt. Att fet Förmodlingen har blivit så här är väl allt fusk som nyberikande invånare bl.a. Södertälje har gjort. Och de fick inte speciellt hårda straff. Vi har inte råd att hjälpa våra egna svårt sjuka men när det gäller tex ensamkommande sk barn då finns det hur mycket resurser som helst. Vakna upp Svenska folk när inte politikerna gör det

  Gilla

 • 325mortsalvreten

  borde inte forsakringskassan anklagas for mord???

  Liked by 1 person

 • Ingemar

  Nu blev jag så retad igen så att jag fick tunghäfta! Tur att jag, som sagt, skriver med fingertopparna. Det finns ju minst 242 MILJARDER till invandringen varje år!!! Fy, vilka diskriminerande svin detta land vanstyrs av!!!

  Gilla

 • Argus

  Ytterligare en myndighet som Dan ”Kn.lla i Bangkok” bangkokat sönder. Vi får hoppas att hans resa snart är över och om gudarna vill så hamnar han i FN och bangkokar söder även det.

  Gilla

 • ossie

  Den där Fulman kan stoppa ned sin fula nuna i toaletten och spola ned.

  Gilla

 • Ej PK

  Vänsterns drivkraft återfinns mycket i den enorma, nästan religiösa, upplevelsen att vara den i gruppen som utser den som ska hjälpas.
  Att urskilja vilka som har den rätta värdegrunden som brukare och den som inte anses ha det ger en svindlande känsla av nästan gudomlig makt.
  I den meningen så är de allra flesta politiker inom EU vänsterpack.

  Gilla

 • mari svensson

  Det är så att man skäms. Skäms över att säga att man är Svensk.

  Gilla

 • svensson

  Äcklig falsk dj-el

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: