Alex Schulman visar sitt rätta jag

Alex Schulman inser inte att kameran rullar och han visar sitt rätta och känslokalla jag. Det är en man som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. Sedan garvar han hela vägen till banken efter att ha skatteplanerat så mycket det går. Läs gärna HÄR. 

17 thoughts on “Alex Schulman visar sitt rätta jag

  1. Vore kanske läge att media som anlitar honom inser vilket falsk dj-vel han är?
    Istället för att betala honom för att han ska sprida osanningar och korkade uttalande borde han förses med munkavle!

    Fy f-n så förbannad jag blir när han gapskrattar och säger ”dom går på det varje gång!”
    Vilken j-vla brat!

    Ursäkta mina svordomar, men…. här är gränsen passerad!

  2. Här är ett annat videoklipp med Alex Schulman och hans fru Amanda från deras medverkan i SVTs Skavlan. Publicerat 5 sept. 2016 d v s c:a 7 år efter skandal-videon ovan med Alex hos ”VAKNA! MED THE VOICE”

    Hos Skavlan säger den genomfalske Alex Schulman bl a:

    ”Man vill ju gärna dela med sig av det som är sant och på riktigt … etc”

    Uttalandet kommer c:a 4 min. 20 sek. in i videon, som är totalt är 16 min. och 27 sek. lång.

    Det finns några fler uttalanden i samma video, vilka hycklaren & lögnaren Alex Schulman gör hos Skavlan. Man kan ställa sig mycket tveksam till hur trovärdig och äkta han egentligen är. Se och lyssna själva:

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=zQH-MpgHPe8&w=560&h=315%5D

    • Det var mycket intressant att lyssna och titta på kroppsspråket hos de tre gästerna. Får erkänna att jag inte vet vem den sympatiske dansken är….. dock mycket behaglig.
      Amanda är en kvinna som tyvärr inte kommer att ha lättsamma dagar framför sig med den bekräftelsetörstande mannen. En högst personlig åsikt, hoppas att hon lämnar i tid.

      • Den sympatiska dansken har en av huvudrollerna i tv serien Game of thrones. För övrigt är Alex Schulman en tragisk människa. Vad i hela friden ser Amanda i denna tönten??

    • Degenererad arvsmassa (gamla spermier). Den gode Allan hade passerat 55 med marginal när han skickade iväg de små simmarna.

  3. Den försåtlige lille fan kommer snart att falla på eget grepp, haha! Schludderman tror själv att han är en riktig glidare som åtnjuter folkets kärlek och vördnad. En pronoiker i ordets rätta bemärkelse! Han betraktar sig själv som en synnerligen förträfflig person och lever i vanföreställningen att omgivningen uppfattar honom på samma sätt. Patetisk petimäter…
    Andreas.

  4. Vilken sanslös PK-brat som kom ut med sitt rätta jag.
    Jag har tidigare tyckt att han är en träskalle med han är ju en
    ljugande och bedragande träskalle.
    Plötsligt förstår jag varför Expressen låter han spy ut sin
    lögnaktiga agenda på ledarplats. Det är ju deras signum.

  5. Hans far var en av förgrundsfigurerna i radions och TV:s barndom och hans mor var Sven Stolpes dotter. Hur kan dessa få två sådana kvartsfigurer till avkomma? Hans bror är om möjligt ännu värre stolpskott.

  6. På tal om får, konstant dessa stölder av boskap,
    http://www.lt.se/stockholm/sodertalje/atta-tjuvslaktade-far-funna-i-skogen-vi-misstanker-att-nagon-stulit-dem
    ( Fåren har väl inte ens om det är i Sverige slaktat sig själv ?)
    Det var inte så länge sedan som det här uppdagades i Malmö, butiken stängd i två dagar…….det var allt sedan fritt fram igen……vilken misär, de typerna skulle aldrig ha fått öppna butiken förrän alla papper lagts på bordet, idiotsverige skitstövlarna drar er och oss vid näsan oupphörligt !
    https://petterssonsblogg.se/2016/10/26/butik-i-malmo-hade-1000-kilo-ruttet-kott-med-okant-ursprung-far-oppna-efter-tva-dagar/

    • Man skulle starkt kunna misstänka att islamisten & fd bostadsministern Mehmet Kaplan (MP) och alla hans goda extremist-vänner i ”Gråa Vargarna” har varit framme och slaktat fåren. På hemlig plats kan det stulna fårköttet ha tillagats och dukats upp till en ny underbar islamistisk & fascistisk extremist-middag.

      http://kallestrokirk.se/wp-content/uploads/2016/04/gr%C3%A5vargar-X.jpg

      Delcitat

      Kritiken växer mot Mehmet Kaplans Gråa vargar middag
      På bilder från i somras syns Mehmet Kaplan äta middag tillsammans med Ilhan Senturk, Sverige-ledare för högerextrema Gråa vargarna. Nu växer kritiken mot bostadsministern.

      Gråa vargarna är en turkisk högerextrem grupp som är beskylls för hundratals mord på vänster- människor och minoriteter.

      Slut delcitat

      Hela ledarartikeln (14 apr. 2016) kan läsas på länken nedan:

      https://unvis.it/altid.se/kritik-mot-mehmet-kaplans-middag-med-gra-vargar-ledare/

Kommentera