Lite blandat från det nya Sverige


Från Tino Sanandajis Facebook, vi har skrivit om det mesta men en bra sammanfattning.

Alice Teodorescu kör över Peter Wolodarski om agendasättande journalistisk. DNs försvar är som vanligt att distrahera med att det även sprids desinformation av Trumpanhängare eller Avpixlat. Än sen? Är DN nöjda med att publicera påvisbara osanningar så länge tidningen innehåller mindre desinformation än Avpixlat och delar av amerikansk Facebook?

Många känner till Wolodarskis mest pinsamma fiaskon som Sandviken, Brandmannen i Boden och mörkläggning av massövergreppen i Kungsträdgården. DN har dock spridit tiotals liknande agendasättande falsarier över åren. Rubrik från 2013: ”Invandrare inte mer långsiktigt beroende av socialbidrag än svenskar. Det finns inget som tyder på att invandrare i högre grad blir mer beroende av socialbidrag i längden än infödda svenskar. Det visar en studie gjord vid Örebro universitet”

Låter det trovärdigt? Socialstyrelsen om de som under långa perioder var beroende av socialbidrag för försörjning ”Av dessa är 33 procent inrikes födda och 67 procent utrikes födda”

DN har slutat rapportera pappersupplagan, kanske då det går så bra att de inte vill framstå som skrytsamma och göra andra avundsjuka. De fortsätter lura en krympande skara godtrogna läsare och försvara sakfel genom att yra om Trump, Avpixlat, Östermalmnazism, 1930-talet och Vladimir Putin.

Malmö: Mordutredning inledd efter att död person hittats i sjunken bil

Malmö: Hon är socialarbetaren som fått nog av Malmös dödliga våld. Efter att en fjärde ung kille sköts till döds i förra veckan larmar hon nu i ett öppet brev. – Det är ett rop på hjälp

Malmö: Elev knivstucken på skola i centrala Malmö – polisjakt efter gärningsmannen. Den skadade eleven är i tjugoårsåldern och studerade SFI på Kvarnby folkhögskola

Malmö: Efter knivdådet – nu lovar malmöpolitiker åtgärder. Kommunalrådet Andreas Schönström (S) kallar måndagens knivdåd för ”fruktansvärt”. Men att stävja våld utanför skolbyggnaderna är svårt, konstaterar han

Kraftfulla åtgärder har redan tagits fram av Dan Eliassons PR-byråer, inklusive armbandskampanj ”Skjut inte min kompis”, skyltar med anvisning ”Vänligen använd inte handgranat inomhus” & ”Snälla pojkar knivhugger inte varandra” samt inför vintern pannbanden ”Kasta inte gatsten, det kan göra ont”

Fler helt normala rubriker från Malmö: ”Röda Korset larmar om knarkhandel. – Vi ser dagligen hur knarkhandeln är igång utanför butiken. Ibland står langarna i vår entré och det har hänt att de har varit inne i våra lokaler och erbjudit våra kunder knark, säger Kerstin Larsson vid Röda Korset i Malmö. Tidigare har en förskola i närheten larmat om droghandeln i området”

”Sydsvenskan berättade tidigare i veckan att polisen har fått in många samtal och anmälningar från de äldre på trygghetsboendet Juvelen…Flertalet har handlat om gäng som rör sig runt huset och i trappuppgångarna nattetid, om okända som bankar på dörrar och fönster och kastar smällare mot lägenheterna…När en kvinna i 70-årsåldern vaknade på morgonen upptäckte hon att någon hade försökt elda upp hennes ytterdörr under natten. Händelsen är rubricerad som försök till mordbrand. Sydsvenskan har varit kontakt med flera av de boende, men de vågar inte uttala sig”

”Malmökrögaren Anders Vendel misshandlades svårt av tre okända män tidigt på lördagen och hamnade på akuten.. Anledningen till bråket är, enligt Vendel själv, att han var lik ”mr Trump”. ”jag har bruten näsa, bulor, igensatt öga, mun läppar och käke”

Anders Vendel är 45 år gammal och inte speciellt lik 70-årige Trump, annat än att de båda är vita män. Samtidigt provocerar amerikanska val alltid fram gatuvåld i Malmö, däremot kan anmälningsbenägenheten ökat.


6 responses to “Lite blandat från det nya Sverige

 • Ingemar

  I min lokala PK- och Censurblaska stod det om hur viktigt det var att ta vara på den nya kompetensen…som kommit hit…

  Gilla

  • Billy Boy

   Men det är ju exakt Fredrik Reinfeldts och Stefan Löfvens fysiskt starka arbetskraftsreserv med tydlig god arbetsförmåga, som visar upp sig.

   Varför har Sveriges statsledning fortfarande inte lyckats sätta in dessa guldklimpar i produktiva jobb för att sänka arbetslösheten OCH INTE MINST öka skatteintäkterna upp till rent himmelska nivåer.

   Gilla

 • Billy Boy

  Som vanligt en socialdemokratisk förtryckardrottning med tecken som tyder på schizofreni i Malmös kommunledning ….

  Likt en känd diktator i forna Nazi-Tyskland trampar hon ogenerat på småfolket, de skötsamma människorna vars högsta önskan är att få leva i ett hederligt kriminal-fritt samhälle med fred, ordning, reda och hopp om en dräglig framtid.

  Gilla

 • jan

  Låter som en beskrivning av ett dårhus…

  Gilla

 • malmobon

  Det finns 3 anledningar som är en direkt följd av Malmös utveckling. Socialdemokraterna Katrin Stjernfeldt Jammeh (gift med muslim) som högsta hönset. Sydsvenskan som i stort sätt har monopol på nyheter.
  Akelius Fastigheter som GÄRNA låter muslimer få lägenheter före svenskar.
  Idag var jag vid Mobilia på lunchen. 3 muslimska kvinnor med heltäckande kläder hade ställt sin fina bil på handikapp parkering och lastade in 3 fullastade vagnar i bilen.
  Jag gick fram och påtalade att det var handikapp p. Oj, det förstod dem inte. Köer överallt. Förstår vanliga svenska barnfamiljer flyttar utanför Malmö. Inte bra. Vi år se vad SD har i sin budget på torsdag.

  Gilla

  • Involuntarium

   Hahahohaaaaaahoha Å fan! Är inte det jäv???? Borde inte vara möjligt!!!! Hahahohaaaaaahoha skrattet ekar mot supermånen!

   Kraftuttrycken räcker återigen inte riktigt till, läsaren får själv lägga in sina kraftuttryck avseende damen i fråga som stampar ner sin svenska väljarkår i skoskaften!

   Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

   Stefan Löfven alldeles precis som vanligt beter du dig som en elefant i en glasbutik! Flinande står du tillsammans med Ukrainas president och utlovar att Sverige står på Ukrainas sida! Hur var det nu då? Svensk neutralitet har tjänat Sverige väl under lång tid, men nu har du och din regering återigen gett löften och förhoppningar som Ni inte kommer kunna stå för! Frågan är när tänker du och din regering börja använda insidan av pannbenet! Det du hittills har utlovat, till bland annat världens flyktingar visar på stora brister i förståelsen för Sverige och den svenska befolkningen!

   En röst på Socialdemokraterna i riksdagsvalet 2018 kan innebära stora problem för Sverige och den svenska befolkningen!

   En röst på Sverigedemokraterna ger absolut störst utväxling för Sverige och dess befolkning!

   Återigen Stefan Löfven för Sverige och Sveriges befolknings säkerhet och trygghet för nu levande och kommande generationer avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: