”Invandrargänget som super i främre delen av tåget”


”Invandrargänget som super i främre delen av tåget, ni borde skämmas. Sluta, ni är mänsklighetens avskum, ren skit”. Ungefär de orden sade konduktören på ett närtåg i tåghögtalarna i lördags, säger passageraren Linda Liljeström. 

Linda Liljeström säger att hon och en vän satt på ett tåg på väg in mot Helsingfors centrum när konduktören plötsligt ropade ut meddelandet i tågets högtalarsystem.

– Jag blev helt förskräckt. Jag och min kompis satt bara och stirrade på varandra när meddelandet började. Vi hade tänkte att konduktören skulle säga något alldagligt som de brukar göra.

Alla medpassagerare regerade ändå inte på samma sätt som Liljeström.

– Vissa började hurra och klappa i vagnen. Jag hann inte snappa upp något exakt, men någon sade ungefär att äntligen vågar någon säga hur saker och ting ligger till, säger hon.

Liljeström understryker att tåget bestod av två separata vagnar och att hon inte befann sig i den vagn konduktören syftade på. Hon vet därför inte vad som egentligen pågick i tåget.

Läs mer…

-Pettersson undrar vad som är problemet? Var det inte invandrare som söp och svinade. Jag tycker det låter som ryssar eller svenskar och de tål nog att bli kallade svin när de uppträder som sådana…det är andra folk som tar illa upp när sanningen sägs…


9 responses to “”Invandrargänget som super i främre delen av tåget”

 • ruben

  Underbart. Finnarnas sociala miljö är tydligen inte genomförgiftad av invandrarna, som i Sverige. I Sverige kan det krävas ett stort och långvarigt arbete att rätta till den officiella miljön, så den kan bli normal igen, som i Finland. Vad är det som gjort att Svenskar helt kapitulerat? En normal regering skulle vara djupt bekymrade över sin befolknings självskadebeteende och prioritera upp de som en allvarlig folkhälsorisk.Men här genomsyras den andan från regeringsnivå, genom myndigheter och nedåt, så det är nog kört?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Kallade en person som betedde sig som en apa för just apa, tom apjävel. Han satte sig ett par meter ifrån mej och glodde. Bara glodde som om han satt och tittade på en tv-apparat.
  Det tog inte lång stund förrän herr ordningsvakt hade fått i uppdrag av apan att ”läxa upp” mej. Men jag sa som det var: beter sig folk som apor kallar jag dem för de. Han ville ändå hävda att vi kommit överens om att jag inte ska kalla ngn f apa. Jag bad honom att ta hjälp av polisen för att ytterligare visa styrka i sitt uppdrag att hjälpa den kränkta apan på fötter igen men han gick i stället. Apan kom inte tillbaka och inte vakten. FÖRST beter de sig som idioter och så gör man dem uppmärksamma på det. Då går de och försöker hitta hjälp att kunna vara ännu mer korkade.
  Den normalfördelningskurva som vanligen beskriver en befolkning måste ha fått sig en törn. Tror att den ser ut så här: En rätvinklig triangel med högsta frekvensen till vänster och ett sluttande plan åt höger där de fåtalet smarta är. I stället för ett fåtal dumskallar har vi nu ett överskott av dessa. Alla länder utom vi verkar göra sig av med dem och skicka hit dem?

  Vad tänker en ordningsvakt när han använder sin tid till att gå runt till folk och be dem sluta kalla apor för apor?

  Gilla

 • Dixon

  Linda Liljeström – Vän av ordning.
  Det började väl pirra litt när hon hörde och såg riffraffet..
  Dumma konduktör som la sig i Lindas dröm.

  Gilla

 • Mumien

  Så nu är det rasistiskt att säga invandrare också. Hur långt ska det dras egentligen?

  Gillad av 1 person

  • Argus

   Eftersom PK-gänget innerst inne vet precis vad det handlar om drar de rätta slutsatsen utan att låtsas om det. Ett invandrargäng kan lika gärna vara svenskar eller ester bara för att ta några exempel men kulturmarxisterna drar samma slutsats som de flesta andra och därmed blir det, i deras ögon, rasism.

   Snart lär ordet våldtäkt också bli rasistisk eftersom alla vet vilka som är överrepresenterade där. Gruppvåldtäkt är väl redan rasistiskt?

   Gillad av 1 person

  • Observator X

   På tågen i Sverige…? Där stryker de araber och afrikaner medhårs, låter dessa åka även om de inte har biljetter och/eller uppför sig illa.
   Ojojoj, här gullas det utav h#%+&!!
   Ni vet: ”Havve no manej”, ”forrgot manej”, ”donnt anterstant swetish”, ”aj come affricka”
   I nästa ögonblick tar de fram femtusenkronors-telefonen och börjar snattra på.

   Vilket innebär att jag och konduktörer(…tågvärdar) inte går ihop. Undertecknad blir fly förbannad.

   Gilla

 • ossie

  Det var lite kurage i den konduktören, hade det varit i Sverige hade väl konduktören gått och gömt sig.

  Gillad av 1 person

  • putte

   I Sverige hade han blivit hudflängd i media och sedan en fot i ändan ut i arbetslöshet samt stämplad som rasist.

   Gilla

  • Luntan

   En finne blir inte kränkt av tillmälen. Att vara hård och ge igen är helt OK. De flesta av dem anser att en finne och fan(perkele!) är bröder!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: