”Västeråsaren” Mohammed dömd för två våldtäkter till sex månaders ungdomsvård


INVANDRARVÅLD. En 17-årig ”västeråsare” har dömts för våldtäkt. Våldtäkten ska ha skett den 21 augusti 2015 på kursgården Hjälmargården som drivs av Frälsningsarmén utanför Vingåker i Södermanland. Västeråsaren ska med våld ha tvingat en flicka eller kvinna till samlag.

vlt-vasterasare

När offret försökt trycka bort honom har han hållit emot och fortsatt med gärningen. Ett vittne ska ha sett den pågående händelsen och hört att offret sa saker till västeråsaren som tyder på att hon inte samtyckte till det han gjorde med henne.

I inledande förhör förnekade ”västeråsaren” att han hade haft sex med flickan. När han konfronterades med dna-bevis påstod han att det skedde frivilligt, något som Västmanlands tingsrätt dock avfärdade.

”Västeråsaren” döms också för att ha våldtagit en annan, 13-årig, flicka i Västerås den 5 juni 2015.

-Pettersson tycker det är märkligt att VLT.se hela tider kallar mannen med den uppgivna åldern 17 (16 vid brottstillfället) för ”västeråsaren” för han heter Mohammed och hör hemma i Irak.

För de två våldtäkterna döms Mohammed till sluten ungdomsvård i sex månader och det står inget om utvisning. Jag hoppas att lagstiftare, rättsväsende och media begriper att de är medskyldiga nästa gång Muhammed gör något jävelskap…ett bättre straff hade varit stening men jag är emot våld. Mål nr: B 2616-15

mohammed_domslut


11 responses to “”Västeråsaren” Mohammed dömd för två våldtäkter till sex månaders ungdomsvård

 • Lennart Frosteby

  Frälsningsarmén är död för mig. Tyckte förut att det var den ända kristna organisationen som man kunde skänka pengar till. Nu, totalt död!!!!!!!!!

  Gilla

 • Involuntarium

  Aldrig någonsin att hen eller någon annan invällare blir västeråsare, stockholmare, kines, japan eller svensk! Exakt lika lite som att en etnisk svensk ”norrlänning” kan bli stockholmare, västeråsare, kines eller japan eller en stockholmare kan bli ”norrlänning”, skåning, kines eller japan! Det här är ju för fan fullständigt skrattretande!

  Kan ta mig fan inte vara svårt ens för en journalist mupp att förstå! Tids nog har journalist mupparna svamlat klart och får klart för sig att tidpunkten att kalla saker vid dess rätta namn har kommit!

  Märkligt med denna av rättsväsendet genomförda eftergift, strafflindring och jo rent av någon form av uppmuntran till att fortsätta med att förstöra livet för svenska barn och kvinnor!

  Lika inför lagen? Nej!
  Allas lika värde? Blir bara ett enda stort frågetecken!

  Globaliseringens tidevarv är antagligen i nedåtgående med Soros i spetsen tillsammans med Bilderberg group där det svenska etablisemanget varit inbjudna och antagligen fått sina fiskar varma. Troligen någon form av polsk riksdag där etablisemanget fått strikta förhållningsorder om av gruppen ””fastställda mål för världsordningen””!!!!!

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Bilderberggruppen

  Kopiera länken ovan till din webbläsare så ser Ni vilka som deltagit!

  Väldigt nyttig samhällsinformation, ökar garanterat förståelsen för samtiden, inte tutal om den saken!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Gilla

 • ossie

  Typisk för svensk hat och lögnmedia. Undra på att folk inte vill betala för skiten.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Jo, Frälsningsarmen tycker uppenbarligen att det fortfarande är för många ”vita” ansikten.
  Vilka vill de frälsa? Våldtäktsmän uppenbarligen, bara de är främlingar.

  Gilla

 • Ingemar

  Om en ursvensk ljushyad skulle bo i en Irakisk stad t ex Tikrit och begå en våldtäkt, inte finns det väl någon så sjuk media där så att de skulle kalla honom för en Tikritare… 🙂

  Gilla

 • Galten

  Det är ett hån mot brottsoffer och allt vad rättstänkande heter, att asen inte får det straff de rättmätigen förtjänar.

  Gilla

 • Suzie

  Skäms på svenska kyrkan som medverkar till att mörka våldtäkter på svenska barn,skäms tusenfalt på alla kyrkans företrädare som sviker denna och alla andra våldtagna barn unga kvinnor genom att tysta ner och försvara våldtäktsmännen,detta är ett gigantiskt svek mot alla våldtäktsoffer.Denne våldtäktsman från Irak som våldtagit två 13 åriga flickebarn måste ålderstestas,troligtvis är han betydligt äldre än de angivna 16 åren då det är fullt möjligt att få Put i Sverige för utomvästliga asylsökande som är upp i 40 årsåldern måste ålderstest göras.Svenska kyrkan medverkar till att all världens pedofiler söker sig till Sverige då de välkomnas hit oavsett ålder så tas de för barn när de säger sig vara barn och de satans rovdjuren vet att de går bra att våldta barn i Sverige och komma undan fängelsestraff när man låtsas vara barn,detta måste få ett slut nu,man blir så förbannad över det gigantiska bedrägeri och svek mot våra barn och unga kvinnor som blir offrade på multikulti altaret dagligen pga den barn och kvinnofientliga sjukklöverjuntan bestämt att rovdjursdriften är viktigare att tillfredsställa än att skydda våra barn och unga kvinnor mot dessa satans rovdjur.Svenska folket måste agera nu!

  Gilla

 • angelicaplacet

  Jag hade ingen aning om att Frälsningsarmén var behjälplig i denna sortens brottslighet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: