“Flyktingprästen” Kjell Wiklund frias

BROTTSLIGHET. Kalmar Tingsrätt gör bedömningen att Kjell Wiklund har varit ovetandes om att det förvarades stöldgods i hans förråd. Wiklund uppger att när brottsmisstankarna mot 24-åringen dök upp, så konfronterade han den dömde mannen som också erkände att han hade stulit en motorsåg.

-Pettersson säger att vi får väl tro på tingsrätten men undrar hur naiv gudsmannen är…

TIDIGARE 2016-11-02. Den kände flyktingprästen försvarar tjuvaktiga zigenare

Den kände “flyktingprästen” Kjell Wiklund som i årtionden hjälp “behövande” människor åtalas idag vid Kalmar Tingsrätt. “Man får inte vara hur godtrogen som helst” säger åklagaren Kjell Jannesson.

Herr Wiklund påstår sig vara oskyldig och menar att stöldgodset låg i kassar bakom en trave bildäck där han aldrig tittat. Hur han visste att det låg stöldgods bakom däcken utan att han tittat får tingsrätten avgöra. Dessutom har gudsmannen tidigare sagt till polisen att förrådet där stöldgodset låg inte var hans utan en “grannes”.

Nåväl, trots att de “utfattiga romerna” turnerat runt i landet med en skåpbil har tydligen inte Kjell Wiklund misstänkt något, lika naiva har vår lokaltidning varit som skrivit artikel efter artikel om hur svårt romarna har det och enbart skrivit “tack för tipset” när de fått tips om fina bilar och tiggare som byter från fina kläder till arbetskläder runt hörnet innan de börjar “sitt arbete”.

Wiklund beskriver den misstänkte mannen som en längre tid bott hemma hos gudsmannen som “en stöttepelare som är stark och ett ”universalsnille” samt att han är en väldigt öppen och bra kille med solidarisk ömhet. Det här är en bra kille och en tokig grej får inte hindra min lidelse för sköra människor”.

Jag tänker envist fortsätta, säger Wiklund som fortfarande har bostadslösa EU-migranter
boende hemma hos sig. Allt beslagtaget gods har ännu inte kunnat härledas till rätt
ägare.

-Pettersson noterar att Kjell Wiklund troligen fortfarande gör sig skyldig till skyddande av brottslingar och att gömma illegala invandrare. Antingen är han blind och döv eller också rejält korkad.

Läs “en tokig grej får inte hindra min lidelse för sköra människor”. Zigenarna måste skratta på sig åt den tokige och naive gadjon…

Minns ni när Polis hittade stöldlager hos zigenarhövdingen eller När greve Antonius kom till Sverige

TIDIGARE 2016-11-01. Den “gode” sörmländske gudsmannen åtalas eller känd flyktingpräst i stöldhärva med zigenare

För några månader sedan skrev vi om ett biskopsbesök i tiggarlägret vid Salve, Kalmar. Då sexofredades en kvinna av zigenarna. 

Senare togs några rumäner vid Salvelägret med en hel mängd stöldgods som kom från Sundsvall, Söderhamn och Nyköping. 

I en artikel i Barometern skriven av Anders Blank i samband med biskopens besök vid Salvelägret säger en av romerna vid Salve följande: ”Vi går runt varje dag och knackar på hos människor för att fråga om jobb. Vi har det svårt och vet inte om vi har pengar till mat, säger Caldarar Petru. En del är vänliga mot oss, andra är det inte.

barometern_logo

barometern_biskopen

Barometern har inte skrivit något om att åtal väckts mot romer vid Salvelägret. De borde läsa åtalet. Men biskopen är djupt imponerad, om jag är snäll så vet han inte om sextrakasserierna och stöldgodset. Men även den mest naive borde vara varnat efter 500 år. Bussar med stöldgods i linjetrafik mellan Stockholm och Rumänien

I åtalet mot zigenarna nämns även ett svenskt namn, en gammal bekant på bloggen och från min hemtrakt Oxelösund och Nyköping. Gudsmannen Kjell Wiklund var kyrkoherde i Oxelösund från 1973 till 1989. Enligt åtalet har Wiklund förvarat bland annat skruvdragare, led-lampor, mikrofoner, motorsåg och andra verktyg stulna från både privatpersoner och företag i Nyköpingstrakten.

Efter pensioneringen har han bott på olika platser i Nyköpingstrakten och ägnat sig åt att “hjälpa” så kallade flyktingar, ekonomiska migranter och zigenare. Wiklund har dessutom varit den Eskilstunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheter som gjort mängder med reportage om den “Gode prästen” så vi får knappast läsa där om att han är åtalad för häleri tillsammans med sina tjuvaktiga vänner.

Det finns mycket märkliga uppgifter om Wiklund som borde intressera journalister men även skattemyndigheten om hur verksamheten sköts i de frivilligorganisationer som han driver.

Den ”gode prästen” har ägnat sig åt att gömma illegala invandrare och att hjälpa människor i flera decennier. På bilden nedan syns Kjell Wiklund längst till höger och tvåan från vänster Petru Caldarar är en av de åtalade rumänerna.

sn_logo sn_wiklund

-Petterssons har skrivit en hel del om gudsmannen på bloggen. Läs HÄR.  Tidigare hade Wiklund och jag lite e-post konversation om muslimer. Kjell Wiklund försvarade dem och menade att de bara behöver lite tid – när jag svarade att de har haft 1400 år på sig, räcker inte det upphörde kontakten…

I boken “Gömda” av Liza Marklund och Maria Eriksson nämns prästen Kjell Wiklund. Både Wiklund och “Mia” Eriksson bodde vid den tiden i Oxelösund. Läs HÄR. 

Nu får ni vänta på lokaltidningens “sanning”. Nyheten om en “god präst” åtalad för kriminell verksamhet tillsammans med “hederliga” med fattiga romer i lokaltidningens utgivningsområde kan de väl knappast undgå att delge sina läsare…

Lite ur åtalet:

kjell_wiklund_1 kjell_wiklund_2 kjell_wiklund_3

10 thoughts on ““Flyktingprästen” Kjell Wiklund frias

 1. Kjell Hilding Wiklund fortsätter sin verksamhet och har nu etablerat en ny filial på Högeråns Loppis i Tystberga.
  https://nykopingsguiden.se/foretagare/foretag-a-o/hogerans-loppmarknad/

  Där står nu Wiklunds nyinköpta husvagn (reg. FLM090) och div. rumänskregistrerade gamla bilar.
  Gumman som driver loppisen har tydligen låtit sig duperas av den skenhelige prästkragen.
  Är tanken att “hittegodset” ska förvaras i hennes lagerlokaler och säljas som loppisfynd ?
  Cancersvulsten äter sig allt längre in i samhällskroppen.

 2. Liknande påhitt från den religiösa? vänstern som totalt kapat Svkyrkan
  är en av anledningarna till att
  jag lämnade Svkyrkan för ett tiotal år sedan!

 3. Min bäste fågelmannen Tommy!
  Jag är imponerad av din ork att årtionde efter årtionde fortsätta att håna och raljera över mig!
  Jag ser med spänning fram emot att läsa nya pigga hånfullheter och raljanser!
  Kjell Wiklund – som gärna, som du vet, vill bjuda på en kopp kaffe vid ett stilla samtal: du har en stående inbjudan!

 4. Hade denne klerikale katastrof valt att skydda etniskt svenska brottslingar, hade vi kunnat läsa om en fällande dom. Därom kan vi vara förvissade i detta politiskt korrekta land som alltmer antagit skepnaden av ett gigantiskt dårhus.
  Andreas.

 5. Då får vi väl hoppas att han får sitt straff när när försöker tränga sig förbi Sankte Per.

 6. Det är väl klart att “gudsmannen” är naiv. Om man tror mer på det som är skrivet långt före upplysningstiden och där originalet saknas än på det vi känner till idag så är man med definition naiv.

Kommentera