Sexofredad under biskopsbesök i tiggarlägret

ZIGENARE. En kvinna från Kalmar har polisanmält att hon på tisdagseftermiddagen blev sextrakasserad av män på tiggarlägret vid Salve i samband med biskop Fredrik Modéus besök på platsen.

När biskopen Fredrik Modéus besökte Salve – och hyllade Stadsmissionens jobb med lägret – blev en kvinna antastad av en grupp män. Fredrik Modéus och ett flertal gruppen från kyrkan, stadsmissionen och kommunen besökte tiggarlägret på tisdagseftermiddagen som sexövergreppet ska ha skett, uppger Östra Småland. I nuläget finns ett 25-tal husvagnar på platsen med omkring 70 boende.

Kvinnan, som kommer från Kalmar, har polisanmält händelsen. Hon uppger att fler män i lägret var väldigt närgångna och tafsade på henne på ett obehagligt sätt.

Kvinnan kom ifrån gruppen vid besöket i Salve. Hon pratade med en man och inom en kort stund anslöt flera män från lägret.

När hon skulle vifta bort getingar började flera män runt omkring henne också vifta, och en av dem ska ha haft sina händer på kvinnans bröst. Flera män ska även ha stått i en ring runt kvinnan.

Hon informerade sin arbetsgivare om det inträffade och händelsen polisanmäldes direkt.

– Det som hänt är fullständigt oacceptabelt, vi utgår från att polisen gör en rejäl utredning. Som arbetsgivare har vi också ett ansvar för våra medarbetares säkerhet. En incidentrapport har lämnats och vår arbetstagare får de professionella stöd som är viktigt i en sådan här situation, säger kvinnans chef.

Den utsatta kvinnan lyckades till slut komma ifrån männen och ansluta till den större gruppen med biskopen. Det är oklart om någon i sällskapet uppfattade de sexuella övergreppet mot kvinnan.

-Pettersson fick uppgifterna från en småländsk tidning som använder betallänk och då blir det ingen länk…

15 thoughts on “Sexofredad under biskopsbesök i tiggarlägret

 1. Kanske tryggare för de “goda och fromma”, att besöka Sölvesborg till helgen………..det kristna rockbandet Jerusalem spelar där.

  “Varmt välkommen på tvådagarsfestival i vackra Sölvesborg.”

  FREDAG:

  SÖLVESBORGS GOLFKLUBB
  11:30 Sommartalspokalen, 9-hålsbanan

  SLOTTSUDDEN (Öppnar 13:00)

  13:00-16:00 Pokémon GO
  17:00-17:50 Bruno Hansen
  18:00-20:30 Highway 40
  21:00-22:00 Uggla för alltid
  22:00-22:15 Prisutdelning för Sommartalspokalen
  22:30-23:30 Noice Forever feat. hemlig gäst
  00:00-01:00 Stor svensk artist
  01:00-02:00 DJ

  SLOTTSLÄNGORNA
  20:00-00:00 Dansbandet Dolbyz

  LÖRDAG:

  FYRA ÅRSTIDERS PARK
  14.00-15.00 Sommartal

  SLOTTSUDDEN (Öppnar 10:00)
  15:30-16:30 Studio SD med Paula Bieler
  17:00-18:00 Ett av 80-talet största band
  18:30-19:30 Blippblopporkestern
  20:00-20:45 John Wildcat & Vildkatterna
  21:15-22:15 Jerusalem
  22:20-22:40 Hot Gun Contest
  22:45-23:30 Ultima Thule
  23:45-01:00 Bedårande Barn
  01:00-02:00 DJ

  http://www.gp.se/n%C3%B6je/efter-avhoppen-s%C3%A5-blir-sd-s-festival-1.3728349

 2. Ja det gänget kommer att bli Svenska Kyrkans undergång, åtminstone
  kärringen längst fram, hon är en patetisk Muslimälskare som smyger
  in Islam bakvägen! Gå ur Svenska Kyrkan!

 3. Föreslår att högsta hönset Antje Jackelen i fortsättningen sköter sådana studiebesök. Hon är betydligt mer positiv och öppen för andra kulturers kontaktförsök än damen från Kalmar.

  • Håller helt med dig Skatan, finns inte en chans att “damen” ifråga skulle bli utsatt för några närmanden eller att bli sexofredad. 😉

 4. Rubriken kanske skulle vara godhetsknarkande batikhäxa får mer än hon tål och vill ha vid biskopsbesök i zigenarläger!

  Batikhäxan säger att männen tafsade på ett obehagligt sätt! Finns det behagliga sätt som en kvinna vill bli tafsad på? Med de senaste månadernas händelser var då jag fullständigt övertygad om att alla kvinnor inkl. batikhäxor inte ville bli kladdade på, åtminstone inte av några vithyade etninskt svenska män!

  Vad i helvete hade biskopen i zigenarlägret att göra? Dessutom ta med sig kvinnor dit, vilka stolligheter! Inte underligt att det gick som det gick!

  Stor läkarkontroll kan nog vara på sin plats efter ett sådant närgånget besök i de mer intima delarna av kroppen! Finns ju faktiskt sjukdomar man inte trodde fanns men som uppenbarligen finns, ja direkt livsfarliga för att inte tala om skadedjuren!

  • Ja, detta var min första tanke, vad fan hade Modéus med uppvaktande följe där att göra? Det borde vara allom bekant att detta skammens läger rimligtvis inte kan utgöra något lämpligt utflyktsmål för Svenska Kyrkan. Gagnlöst att svänga biskopsstaven över de grinande bestarna. De har näppeligen kommit för att höra Guds ord. Varför denna iver att missionera bland hedningarna, då det inte råder något tvivel om att det nu är den svenska folksjälen som tarvar frälsning!?
   Signifikativt för infantilt godtrogna fruntimmer att inbilla sig att de skall vara kapabla att tämja vilka vilddjur som helst – kontinuerligt besatta av att idka välgörenhet om så själve Hin är dem i hasorna. “Snyft! Han är ju så snäll när han är nykter!”
   Förbannat trams! Desinsektion torde påfordras. (Avlusning.)

 5. Till dig/er som dagligen trycker “tummen ner” på många av nyheterna… 🙁
  Vi på Petterssons verklighetsblogg vet,att sanningen bland “oliktänkande” är illa hörd ! Nu finns ju andra fria media ni kan bekanta er med,och som lär falla i smaken.
  T.ex:EXPO,IRM,AFA m.fl vänsterextrema…Sök och du/ni skall finna ! 🙂

 6. Pettersson:
  Det räcker så väl med det du plitat ner…Är man i de godtrognas tjänst,och besöker zigenarnas illegala läger,borde alla inse att här kan det mesta inträffa.
  F.ö borde dessa besökare kollas rejält,så de inte drar med sig ohyra och sjukdomar ut bland vanligt folk.:
  http://thoralf.bloggplatsen.se/2016/08/18/11353536-tiggeriforbud/
  Från thoralfs blogg hittade jag en bild hur detta läger ter sig ut…..

 7. Har ziggarna oxå lärt sig att det är riskfritt att tafsa på flickor och kvinnor i vårat dårhus. Varken feminizter, odugliga polischefer och fjantpolitiker vill ju göra något åt detta jätteproblem…

Kommentera