Sex ”svenskar” gripna för grov våldtäkt på Finlandsfärja

Sex personer har gripits misstänkta för en våldtäkt som ska ha begåtts ombord på en färja mellan Åland och Sverige på lördagen. Samtliga gripna är bosatta i Sverige och greps ombord på fartyget.

Ålandspolisen uppger att de rubricerar händelsen som grov våldtäkt.

Statsministern säger att invandringen blir en vinst på sikt…

11 thoughts on “Sex ”svenskar” gripna för grov våldtäkt på Finlandsfärja

  1. För varje gång media medvetet väljer att definiera gärningsmän av denna kaliber och härkomst som svenskar, erhåller vi som verkligen ÄR svenskar en präktig käftsmäll. Onekligen arbetar man oförtrutet på att försåtligt svartmåla sina egna landsmän och detta sorterar enligt mitt förmenande under omstörtande verksamhet.
    Andreas.

    • …eller ”hets mot folkgrupp”. Det är också appropriering av vår kulturella identitet. Och en djup kränkning. Såväl av de som svartmålar vårt folk, som de utländska svin som äcklar ner och förstör våra tjejer.

      • Var hälsad i den förbålda snöyran, bäste Truthfighter!
        Lärorikt med alla nya begrepp som dyker upp, och i det här fallet fyller kulturell appropriering sin funktion. Den inkluderar den omvända rasism och förakt för den egna kulturhistorien som kulturfascisterna dogmatiskt och konsekvent förnekar. Att tänka divisivt i en uppdelning mellan ”vi” och ”de” är numer helt nödvändigt för att bilda sig en helhetsuppfattning om samtidens formativa skeenden. Dags att elda under den sedan länge kuvade och falnade etnocentrismen, ty en dos av denna naturligt självbevarande flamma av nationell stolthet är ett viktigt inslag i kampen för fäderneslandets fortlevnad.
        Med tack från Andreas 🙂

    • Ja, men eftersom vi inte finns, vi som här är, kan vi ALDRIG heller vara rasister. Eller hur? Eller nåt som har med förhållandet till folkgrupper att göra. Däremot kan ju ”svenskar” vara rasister. Men det är ju endast i positiv mening. Och det är inte vi. Som ju bara svävar i tomrummet överallt. 🙂

  2. Mord och våldtäkt är vardagsmat i nya Sverige
    Vi vet alla vilka ”svenskar” som våldtar i grupp.

  3. MEN VAFF.. NU igen!!! Varf släpper rederierna ombord den boskapen?
    De lär ju inte spendera några pengar att tala om, ombord..!?! Fifaan.

Kommentera