Man skjuten i Malmö


INVANDRARVÅLD. En man i 45-årsåldern har skjutits på Spånehusvägen i Malmö under kvällen. Mannen är allvarligt skadad men läget ska inte vara livshotande. Polis finns på plats och söker spår efter gärningsmannen.

Magnus Betnér säger att Sverige aldrig varit tryggare och Stefan Löfven påstår att det är lönsamt på lite sikt…


10 responses to “Man skjuten i Malmö

 • ruben

  Från det ena till det andra, men i samma kategori av problem, obehöriga bidragstagare från andra länder ställer till oerhörda kostnader.
  Varför har inte landstingen och kommunerna samma gardering av vårdplatser och äldreboenden, som migrationsverket när det gäller asyl-boenden?
  http://samtiden.nu/27603/migrationsverket-betalar-fullt-pris-1300-platser-trots-tredjedels-belaggning-pa-pite-havsbad/
  Där finns det pengar 🙂
  Varför är migrationverket överlägset mest resursstarka omhändertagande myndigheten i landet trots att det inte gäller Svenska invånare som råkat ut för olycka eller sjukdom? De som värnar om människor och demokrati verkar vara SD om ingen förstått det. Alla andra partier har haft decennium på sig att bevisa något annat men enbart rivit ned den trygghet så många betalt under en livstid. Polis, vård, skolor, trygghet på gator och torg, civilförsvar, nationellt försvar. Varför är det bara migrationsverket, som förfogar över alla de resurser de behöver? Hur är prioriteringen i landet? Jag ser det som en orsak till nyval för de som har ansvar. Stäng alla asyl-möjligheter för gott och skicka ut signaler att Sverige är bara vanliga människor utan storhetsvansinne att hjälpa någon med tveksamma eller påhittade behov.

  Gilla

  • Lena

   Vidriga tanter /kärringar och de är tyvärr tretton på dussinet, jag blir illamående.

   Gilla

   • ruben

    Ja, så klart. Karriäristerna, som hatar mänsklig svaghet 🙂 De svaga människor, som aldrig klagade eller kunde ligga samhället till last trots egna svårigheter. De tysta som alltid hjälpte till i sin omgivning trots att de själva kunde behöva hjälp. Historiens starkaste är generellt överlägsen denna typ av radikala wannabes, som för det mesta, tar större plats än den konkreta nytta de gör i samhället, som jag själv kan tycka ibland.

    Gilla

 • Lena

  Är det en man eller är som vanligt en djävla kriminell, en gangster………….?

  Gilla

 • Nordmann

  Drapsalarm etter funn av død svenske på Torshov http://bit.ly/2fwNm9j

  Gilla

 • Omar Kahili

  Invandrarvåld? Vet Pettersson med säkerhet att det är invandrare inblandade?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: