27 thoughts on “Svenskarna eniga enligt Expressen

  1. Svenskarna är dumma får så det är säkert riktigt. Ett folk som tillåter att deras land förgörs och att deras kvinnor förnedras förtjänar inte att överleva.

  2. Min tröst i eländet är att de flesta ignoranta helt rättvist drabbas av sin ”demokratiska” rösts konsekvens oavsett det är de äldre som röstat på sossarna och för socialism och nu rotar i soptunnor eller ligger instängda på äldreboenden. Eller om det är miljöpartister/vänsterfolk som röstat på dessa och tror på ”allas lika värde” och blir våldtagna/rånade/mördade av invällande rasfrämlingar/kolonisatörer. Eller folk som väljer Judas väg och tar jobb på ”flykting”boenden och får TBC, blir knivhuggna till döds mm. Det mest sannolika är också att de 2 svenskar som blev mördade på IKEA också som konsekvens fick skörda vad de sått. Stackars de som på något sätt drabbas och aldrig röstat på den förrädiska 8-klövern som t.ex de som tror på och alltid stått upp för sanning och friska normer som kärnfamiljen, den biologiskt naturliga ordningen kvinna-man, värnande av rättvisa, värnande av dem som byggt allt och värnande av de sina och som i både ord eller/och handling stått för kamp mot kolonisation av främlingar och de som anstiftat den och kamp mot satanism/sionism/socialism osv. Det är dem det är synd om, bara dem.

  3. De globalistiska lakejernas självdestruktiva skara som inte märker när nätet dras åt och dom kvävs i sin egen enfaldighet.

  4. Ja, det är tur att inte ”svenskarna” röstar i det valet. Tyvärr, verkar det som om Hillery Demon Corp. har riggat hela valet i förtid. På vissa platser uppges det att 100% har röstat på ”hillery”, trots att inga faktiskt går till hennes evenemang utan betalning.

  5. Då intervjuobjekten noga utvalts för att de givna svaren skall överensstämma med vad som förväntas, har regimens propagandainstrument nogsamt aktat sig för att genomföra en randomiserad frågerond. Således får vi aldrig höra vad fru Einarsson i Bandhagen, eller herr Ljunglöv i Tumba anser om presidentvalet. Det är givetvis bara de nya speciellt utvalda ”svenskarna” som levererar den korrekta responsen. Det torde vara föga uppseendeväckande att dessa tillfrågade föredrar en emotionellt underbegåvad sociopat och patologisk lögnerska framför globalisternas mäktige fiende, den djärve Trump. Man önskar honom innerligt lycka till på den farofyllda färden mot Vita Huset!
    Andreas.

  6. Mnja där är vi nog fullständigt oeniga! ”Vote for Donald” det enda rediga, troligen Totalt kaos om häxan vinner president valet!

    Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

    Stäng gränsen nu!!!!

  7. Vem har bestämt att svenskarna är eniga om att Trump inte får vinna?? Jag känner åtskilliga svenskar både här och i USA som säger att Clinton absolut inte får vinna!!?
    Vem har rätt? Jag eller TV?

    • Här också – med glädje och hopp. Desssutom, sände våra utrikesreportrar till RTV intervjuer med kända rumäner, företagare, idrottare m fl. i USA. Alla uttalade sig för Trump, de är övertygade republikaner. De visste att madam Clinton är kriminell och lögnerska länge innan valkampanjen börjat.

KommenteraAvbryt svar