Äntligen ett signalement

BROTTSLIGHET. En eller flera blottare har anmälts för sexuella ofredanden efter att ha onanerat framför kvinnor. Nu ger polisen signalement på gärningsmännen.

24Malmö.se har tidigare rapporterat om en man som blottade sig för barn vid Pildammsparken. Nu misstänkts mannen vara inblandad i flera brott runt parken.

Polisen berättade under tisdagen om en händelse i mitten av oktober, vars anmälan nu hanteras.

En 16-årig kvinna var då ute och promenerade kring Pildammsparken. Hon såg hur en man kom ut från ett skogsparti, plockade ut sitt kön och började onanera framför henne.

Polisens signalement på mannen är en normalbyggd vuxen man, utan skägg.

– Det går inte att utesluta att det handlar om samma man som tidigare fall. Det är en ganska litet signalement, men vi kommer att jämföra signalementen med de vi fått in från tidigare anmälningar, säger Nils Norling, presstalesperson på polisen i Malmö.

Även under måndagen fick polisen in larm om ett blottning framför en 13-årig flicka.

-Pettersson tycker signalementet är fantastiskt. Normalbyggt, vuxen man utan skägg…varför är inte han gripen redan?

23 thoughts on “Äntligen ett signalement

  1. Helvete jag stämmer in på beskrivningen!!!! Normalbyggd man utan skägg!!!! Kanske något överviktig???? Det enda som skiljer mig från gärningsmannen är att jag inte har varit i Malmö på många, många år! Annars var signalementet djävligt likt, säger frun jo det stämmer tittade mig i spegeln alldeles nyss! Hahahohaaaaaahoha vilka pappskallar!

    Tänka sig med sådana signalement kan ju för fan minst halva Sveriges manliga befolkning komma att spärras in och frihetsberövas!

    Kling och Klang har nog slagit sina huvuden ihop, jojo inte blev det bättre för det inte!

    Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

    Stäng gränserna nu!

  2. Jösses, alla mina killar är vuxna normalbyggda män utan skägg. Får ta ungarna i örat i förebyggande syfte. Men det är klart, de har nog inte hunnit de 100 milen ner till Skåne och hem igen. Det borde jag ha märkt.

  3. Få se…de säger inte att mannen var mörk i hyn.betyder det att mannen var vit då? Om så är fallet,varför uppger de inte att han var vit då!?
    Det skulle ju utesluta många misstänkta.

  4. Så var det förr.

    Tre sköterskor promenerar i sjukhusets trädgård på rasten en varm sommardag. Där ligger några nakna män och sover med bara tidningar över ansikte och nedre kroppen.
    – Undrar om inte den i mitten är ICA-handlar´n säger en sköterska till de andra.
    Då kommer en vindpust och blåser bort den nedre tidningen.

    – Nej töser, de e brevbärar´n

  5. Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
    Gruvmor skriver:

    Om man läser mellan raderna så torde man kunna utesluta alla med vit hy. Brukar det inte vara så att DET går jättebra att nämna i signalementet? Men avsaknaden av hudfärg = någon annan än vit.

  6. Det torde vara av nödvändigheten påfordrat att damerna börjar bära en välslipad sekatör i handväskan, i avsikt att freda sig. De mentalt och socialt handikappade MENA-troglodyterna utmärks främst genom den abnorma sexualdriften, varför de, via kirurgisk kastrering, borde ha avväpnats redan vid gränskontrollen. Detta hade dock gått stick i stäv med det oheliga FN och deras nationsfientliga flyktingkonvention, inom vilken den magiska besvärjelsen ASYL står stipulerad.
    Andreas.

    • Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
      Gruvmor skriver:

      En mattkniv kanske? Fast sekatör låter bra också.

      • Var hälsad, Du i grufvans mörker så klart lysande fackla!
        Utmärkt förslag, emellertid tog undertecknad hänsyn till knivlagen – en lag som kanske främst tillkommit för att försätta Svenssons försvarskapacitet ur spel 🙂
        Andreas.

      • Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
        Gruvmor skriver:

        Vaddå, får man inte ens ha en mattkniv i fickan?

      • Nej, etablissemanget ser helst att gemene medborgare kan oskadliggöras så smidigt som möjligt. Allt för att underlätta de högt ärade gästernas och nysvenskarnas idoga hobbyverksamhet, vilken i huvudsak utgörs av överfall å ursprungsbefolkningen.
        Emellertid infinner sig ett dilemma, nämligen den rättslösa position vi försatts i, där vi ej längre kan påräkna ordningsmaktens, dvs de nya dialogpolisernas, värn och beskydd. Skall vi då som rättslösa och biltoga inneha någon moralisk skyldighet att följa de lagar som stiftats för att bringa oss på fall? I helvete, utlåter sig Andreas, med ett rationellt leende på läpparna 🙂

      • Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
        Gruvmor skriver:

        Jag som har invandrat från Finland, har alltid haft en kniv i fickan. Skulle inte falla mig in att gå någonstans utan en. Det skulle ju vara som att gå utan kläder. Så är det bara. Var det förresten inte en polisman som för inte så länge sedan sade att man inte kan ta så noggrann hänsyn till alla lagar hela tiden? När det vällde in okända invandrare utan ID som något jäkla tsunami. Åker jag fast så påstår jag att jag måste ha sovit och stoppat kniven i fickan helt omedveten om handlingen. 🙂

  7. Vilket skonummer hade han? Ungefär lika löjligt som
    dom säger en man i 20 års åldern men utelämnar om han
    är svart eller vit lång eller kort?

  8. Det är lätt att vara lustig.
    Men nu har ju polisen också ett politiskt uppdrag. Att sätta dit svensson så mycket de kan. Den store satan och fienden till makten.

    Det är mindre lustigt.

    • Med tanke på hur många dugliga svenskar som i accelererande takt lämnar Sverige nu och byts ut mot analfabeter och våldsbestar undrar jag när ”vår” regim likt DDR och Sovjet inför hinder eller förbud för dugliga svenskar att lämna landet som sitter på kritiska jobb inom kraftförsörjning, IT, tele mm.

KommenteraAvbryt svar