Stäng

Kaos råder på kommunala Västra Stenhagenskolan i Uppsala

SKOLAN. Medan politiker och journalister samt andra tyckare diskuterar vinster i välfärden så är det som vanligt i verkligheten. 47 av Sveriges 50 sämsta skolor är kommunala.  Det verkar svårt för vänstern att begripa att utan privata företag finns det ingen välfärd att fördela, faktiskt ingen välfärd alls. 

I Uppsala larmar lärarfacken om stora problem på kommunala Västra Stenhagenskolan och skyddsombuden kräver att Uppsala kommun vidtar kraftfulla åtgärder.

I en skrivelse till Arbetsmiljöverket begär Ingela Grehn, huvudskyddsombud för Lärarförbundet, och Katarina Reineck, huvudskyddsombud för Lärarnas Riksförbund, en så kallad arbetsmiljööverläggning senare i november.

Enligt dem präglas grundskolan just nu av konflikter, kränkningar och våld och hot. Dels mellan elever, dels mellan elever och lärare.

Sammantaget anser huvudskyddsombuden att ”en ohållbar situationen har utvecklats på skolan”. 

Läs mer…

-Pettersson noterar en lista med ”några” av bristerna vid skolan. Listan består av åtta punkter. Hur många brister det är totalt får vi inte veta.

Punkt 8 är intressant: Vilrum för personalen har omvandlats till bönerum för eleverna utan att det har samverkats, och något vilrum finns inte längre för personalen.

I Skolverkets regler för kommunala skolor står: Utbildningen och undervisningen i förskolor och skolor ska vara icke-konfessionell. Det innebär att det inte får finnas religiösa inslag.

I koranen står, om nu ingen tror att bönerummet är judiskt eller buddistiskt, att om inte arbetet, i det är fallet skolarbetet, tillåter att man ber på bestämda tider eller fem gånger om dagen så går det bra att be vid annat tillfälle…det kallas Darura och det håller muslimerna tyst om. För där står också att om man lever i ett land där det inte råder sharia-lagar så ska man anpassa sig efter det landets regler och lagar. Så mussarna kan äta icke halalslaktat fläsk, hoppa över bönen och ta av sig tälten utan att Muhammed och Allah blir förbannade…

3 reaktioner på “Kaos råder på kommunala Västra Stenhagenskolan i Uppsala

  1. Bönerum? Vadfalls? Fordom dags inleddes skoldagen med psalmsång, icke sällan ”Vår klara sol går åter upp”, i klassrummet, ackompanjerad av lärarinnan på tramporgel. De importerade kravmaskinernas absurda fordringar är rent ut sagt vidriga. Helt besinningslöst att tillhanda speciella utrymmen för de dysfunktionellas avgrundsdyrkan. Denna avart kan de ägna sig åt på fritiden, såframt det blir någon tid över efter utförda illgärningar. Det feminazistiska vanstyret måste få ett slut!
    Andreas.

  2. Den här unga kvinnan har god erfarenhet av Frankrike och USA, hennes föräldrar flyttade från Europa då de ansåg Europa farligt. Lyssna och lär !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: