IRM får ELSA-priset


Klackarna slås i taket, rödvinet rinner ned för glada mungipor och socialisterna på IRM dunkar varandra på ryggen när vinnarna till det prestigefyllda ELSA-priset utannonseras.

Fast i sanningens namn hade jag aldrig hört talas om detta pris förut.

Oscar Schau hyllar vänsterextrema folkpartiste Hitler...själv säger Oscar att det var ett skämt så nu vet ni vad om gäller om någon inte tycker om när ni säger neger...

Oscar Schau, skribent på IRM, Expo och Sydsvenskan hyllar Hitler, samttidigt som han kallar Sverigedemokraterna högerextremister…

Priset delas ut av Svenska kommittén mot antisemitism och IRM får priset för sitt idoga hat mot Sverigedemokraterna.

Sydsvenskan

Nu undrar säkert ni 20 000 dagliga besökare varför Petterssons gör reklam för en socialistisk webbsida som IRM:s? Varför inte, kul att grabbarna och tjejerna på IRM har en meningsfull fritid och så gör ju de ständigt reklam för Petterssons och andra alternativa medier.

Det som i någon mån förvånar är när man tittar på tidigare pristagare. Inte en riktig journalist så långt ögat når och det borde förvåna många med tanke på att vissa medier ändå granskat moskéer och muslimska sammanslutningar och påvisat att just muslimer utgör det största hotet mot svenska judar.

”Det finns problem i Malmö idag, mellan judar och muslimer”, säger en imam i Malmö.

”För det mesta är det unga muslimer och det borde ingen blunda för”, säger Shneur Kesselman, rabbin i Malmö.

”Hatbrotten mot dem härrör inte längre främst från högerextremister, utan från enskilda invandrare med rötterna i Mellanöstern”, skriver Paulina Neuding i SvD.

”…när konflikten i Mellanöstern blossar upp ger det återverkningar i Malmö”, säger Birgitta Ohlsson under en kippavandring i Malmö.

”…samtidigt uttrycker allt fler judar i dagens Europa en oro för vad denna migration på sikt kommer att innebära. Hur kommer invandringen av hundratusentals människor från Mellanöstern och Nordafrika, men även Afghanistan, att förändra våra länder? I vilken utsträckning kommer denna invandring att påverka den judiska minoritetens situation i Europa med redan stora muslimska och arabiska minoriteter”, säger Jonathan Sacks, överrabbin från England.

Om huvudpersonerna bakom Svenska kommittén mot antisemitism bara höjde ena ögonlocket och tittade ut över verkligheten skulle de snart inse att hotet mot deras existens i Sverige inte kommer från Sverigedemokrater, utan från muslimer. Därav är det konstigt att IRM erhåller priset och inte…

…journalisterna på Gefle Dagblad som granskade moskén i Gävle och fann både extremism och antisemitism.

Hallandsposten som kunde påvisa att Halmstads moské har en imam som sprider antisemitiska idéer.

Lisbeth Lindeborg som redan 2004 skrev om det islamistiska judehatet.

…journalisterna i Uppdrag Granskning som visade att judehatet i Malmö kommer från muslimer.

Naturligtvis är det inte riktigt politiskt korrekt att utmåla muslimer som de stora antisemiterna, men om judarna själva blundar för deras verkliga antagonister så väntar dem en tråkig  framtid i Sverige.

 


10 responses to “IRM får ELSA-priset

 • Bosse

  Eftersom araber är ett semitiskt folk så är det väl kritiken mot islam man täcker upp med begreppet antisemitism. Judarna finns inte med på kartan i detta fall.
  Vi vet ju alla att vänstern hatar Israel och äve visat sig fientliga mot judar boendes i Sverige. På detta finurliga sätt får araber dubbel immunitet genom att antingen anklaga invandringskritiker för antisemitism eller islamofobi.
  Västermupparna har tänkt till.

  Gilla

 • Gunnel Gomér

  Jag har en fråga: Hur kan det komma sig att Pettersson tycker sig veta mer om antisemitismen i Sverige än den judiska organisation (SKMA) som dagligen arbetar mot antisemitismen i Sverige?

  Gillad av 1 person

 • dave

  IRM? Inte riktigt mogen. Är det så?

  Gilla

 • Dixon

  Hinter einer Bude ..

  Gilla

 • ossie

  IRM är bara värd flera stora plumpar !!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Ja du Stefan K …vad ska man säga. Vilken ”inbördes-klubb”, SKMA är.

  Det blir lite skrattretande när man läser deras varudeklaration och ”slogan”.

  ”Svenska kommittén mot antisemitism, SKMA, är en religiöst och politiskt obunden organisation som har till syfte att motverka och sprida kunskap om antisemitism och andra former av rasism.”

  Expo-Bilan Osman och Expo-Jonathan Leman hittar man som tidigare Elsa-vinnare.

  Nu delar man ut priset till enögda IRM där Bilan Osman medverkar.

  Vad var det SKMA sa?,…… ”är en religiöst och politiskt obunden organisation”.

  Finns det någon som tror på det?
   

  Gilla

  • polimasaren

   Det är väl åtminstone 101/2 år sen Bilan slutade i IRM. Sen är det så konstigt att vi känner varandra allihop? Vi har ju alla kämpat mot rasism en lång tid och vi addar varandra på sociala medier och sen lär känna varandra mer och mer. Tänk efter lite för du låter dina känslor ta över så slipper du bli arg
   Ha en bra dag

   Gilla

 • ÅMÅL

  Hela etablissemanget är ett enda
  Sodom & Gomorra.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: