Mordutredarna i Skåne slutkörda


INVANDRARVÅLD. Mordutredarna i hela södra Sverige är slut. Redan innan gårdagens mord i Malmö var situationen ansträngd, både i Helsingborg och Malmö. Polisledningen håller krismöte efter lunch idag.

Nio mord i Malmö i år och i hela landet, Brottsfacit för september 2016: 15 mord, 44 mordförsök, 58 fall av grov misshandel , 62 fall av misshandel och 16 mordbränder

15 januari. 56-årig man huggs ihjäl i sin bostad av bekant, som har dömts till åtta års fängelse för dråp av tingsrätten.
29 februari. 30-årig välkänd gängman skjuts ihjäl på en parkeringsplats på Lindängen, Malmö. Flera personer sitter häktade.
9 mars. 22-årig man skjuts ihjäl på parkeringsplats på Nydala, Malmö. Två personer sitter häktade.
12 april. 39-årig man skjuts ihjäl i bostadsområdet Gullviksborg. Mannen är inte känd av polisen. Ingen har gripits.
22 juni. 51-årig man försvunnen från sitt hem vid Dalaplan, Malmö. En man som tidigare misstänks för mord i den undre världen sitter häktad för att ha fört bort 51-åringen. Rubriceras som människorov, men polisen utgår från att mannen är mördad.
21 augusti. 49-årig kvinna häktad för att ha knivdödat en manlig bekant i en lägenhet på Lindängen, Malmö. Kvinnan uppger att dådet var en olycka.
19 september. 16-årig flyktingpojke hittas mördad vid den stora komposten på Östra kyrkogården, Malmö. Ingen har gripits.
25 september. 19-årig man skjuts ihjäl efter en kort biljakt på Gullviksborg, Malmö. Tre andra skottskadas. Ingen har gripits.
2 november. 20-årig man skjuts ihjäl på Annelundsgatan, Malmö. Ingen är gripen.
-Pettersson föreslår att polisen kallar in facket och skyddsombuden som säger till babbarna på skarpen att nu får ni lugna ner er lite…


17 responses to “Mordutredarna i Skåne slutkörda

 • Lena

  Ibland behöver man få bekräftat sina farhågor, inte för att ”få rätt”, bara för att veta att, ja så är det. Jag är inte ensam i min rädsla inför framtiden för mina och dina,
  barn och barnbarn !

  Gilla

 • Lena

  Hycklare och kryp vare sig mer eller mindre, efter UG från Göteborg så borde ni samtliga gå och gömma er, samt aldrig mer visa er. Det finns något som säger, ”ni har satt er sista potatis”, misstänker att ni inte kan tolka det som ni borde !
  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/den-varsta-kanslan-ar-uppgivenhet

  Gilla

 • Lena

  Byt ut den här bilden med tre svenska barn som inte längre ska serveras mjölk och bröd till lunchen…………………..ta tre svarta barn istället som inte ska få halalplågat kött till sin lunch vilket vänstervrål och invandrargnäll det hade blivit…………..vad jag föraktar Sveriges etablissemang !

  https://pbs.twimg.com/media/CwXajNWXUAA0VFk.jpg:large

  Gilla

 • Lena

  O T
  Varför betalar svenskarna licensavgift………..för att i sitt hem få titta på en äcklig typ naken ?
  Äldre människor kanske inte orkar att umgås så ofta och då blir TV, n ett sällskap, ge dem kvalitetsprogram och ingen sådan här dynga, skäms !
  Sverige har mer än nog av sjuka stollar, svenskarna kan väl ändå slippa de i vardagsrummet, PISA-testernas svenska bottenresultat visar sig alltför ofta.

  Gilla

 • Ullabella

  OT: Har nyss genomlidit ännu en av IKEAS folkuppfostrande PK reklamfilmer på temat vit kvinna och icke-vit man. Så när vågar de sig på det motsatta? En kvinna i slöja och en vit man? Det gäller även resten av PK reklamfilmer som är inne just nu, för att vänja oss vid folkutbytet.
  Utmanar härmed reklammakarna att göra reklam på det omvända temat!

  Gilla

  • Hönsmamman

   Eller en ljus bög i slöja med en mörk man med finnar och en mellanösterkvinna som är naken? Eller asiater som slappt drar omkring och ingenting gör medan den hårt arbetande araben jobbar och sliter för att försörja dem? Eller Reinfeldt som gräns polis som säger nej tack vi har fått nog? Nu har jag lärt mig att det är skillnad på folk och folk?

   Gilla

  • age

   Men en kvinna i slöja vill vi väl ändå inte se i Sverige!
   Vi respekterar kvinnor!
   Vi värderar kvinnor högt!
   Vi beundrar kvinnor!
   Vi vill se våra kvinnor i Sverige!
   Vi vill att våra kvinnor ska känna detta och känna stolthet!
   Vi vill inte se kvinnor i sopsäckar (slöja, burka eller vad det heter)!

   Gilla

   • Ullabella

    De vet att herr slöja skulle bli förgrymmad och de är rädda. Det jag vill är att göra medvetna om deras fusk och deras inställsamhet mot herrarna i den här kulturen. Vita kvinnor är lätta på foten och att förföra medan de andra är otänkbara för västerländska män? Menar inte slöja så bokstavligt utan som en tydlig symbol för tvärtom. Vit man och muslimsk kvinna. När kommer det på uppfostringsfilm,IKEA??

    Gilla

  • Nog Nu

   Jag tänkte nyss tanken att handla lite smått o gott på IKEA, efter denna text kom jag ihåg varför jag tidigare avstått att handla, tack för uppfräschningen av minnet!

   Gilla

 • Lena

  Inte ens vid vanliga inbrott så kommer polisen inte om du som svensk ringer, kanske de kommer om muslimskans huckle är på väg att försvinna.

  Pack ihop era prylar polisen och åk hem till era familjer, baka en äpplekaka, vispa grädde till den och njut tillsammans med er familj.

  Invandrardrägget kan slå ihjäl varandra bäst fan de vill, allra helst ska de ut ur landet omedelbart !
  Svensk kvinna som är heligt förbannad !

  Gilla

 • Thomas

  Ja, men då får man väl begränsa antalet mordutredningar.
  Jag tycker oavsett att detta men mordutredningar är lite rasistiskt.

  För varje misstänkt invandrare så måste vi hitta en eller gärna 4 svenskar. Att begränsa sig till invandrargäng när det gäller mord är ju rasistiskt. Dessutom måste vi ha varannan damernas när det gäller misstänkta mord som går vidare till domstolen.

  Gilla

 • Android77

  Förr regerade människor med bestörtning om någon avrättades på våra gator. Idag är det en del av underhållningsindustrin eller nåt?

  Gilla

 • janbanan

  Utvisa pisset som håller på!
  Ta inte in fler!
  Stackars rättsväsendet

  Gilla

 • ossie

  Skit i att utreda fallen där kriminella blattar dödar andra kriminella blattar. Inrikta er på fall där oskyldiga offer kommit i vägen så får de en rimlig arbetsbörda.

  Gillad av 1 person

 • ÅMÅL

  Först brändes polisstationen ned, sedan blev de stackars poliserna utbrända…voine voine…

  Gillad av 1 person

 • Android77

  Hela Sverige är slutkört. Kaos är det normala tillståndet.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: