Laglösheten tar över Tyska Gator


av Soeren Kern  •  3 november, 2016

 • Under det första halvåret av 2016 begick invandrare 142 500 brott, enligt den federala polisen. Detta innebär 780 brott utförda av invandrare varje dag, en ökning med nästan 40 % under 2015. Uppgifterna inkluderar endast de brott för vilka en misstänkt gripits.

 • Tusentals invandrare som kommit in i landet som ”asylsökande” eller ”flyktingar” har försvunnit. De är antagligen ekonomiska invandrare som anlänt i Tyskland under falska förespeglingar. Många tros ägna sig åt rån och kriminellt våld.
 • Den lokala polisen i många delar av landet erkänner att de är nära bristningsgränsen och att de inte är förmögna att upprätthålla lag och ordning.
 • ”Drogsmuggling försiggår rakt framför våra ögon. Om vi ingriper blir vi hotade, bespottade, förolämpade. De är hänsynslösa, orädda och har inga problem med att råna även äldre människor.” – Privat säkerhetsvakt.
 • Enligt Freddi Lohse vid den tyska polisunionen i Hamburg ser många brottsliga invandrare det tyska rättssystemets mildhet som ett grönt ljus för att fortsätta med brottslig verksamhet. ”De är vana vid hårdare konsekvenser i sina hemländer”, sade han. ”De hyser ingen respekt för oss”.
 • ”Det får inte vara så att brottslingar fortsätter att fylla polisrapporterna, skadar oss fysiskt, förolämpar oss, vad som helst, utan att det får några konsekvenser. Många fall avslutas eller så blir brottslingarna villkorligt frigivna och så vidare. Ja, det som pågår i domstolarna idag är ett skämt”. – Tania Kambouri, tysk polis.

gatetone_lagloshet_tyskland

Våldtäkten av en tioårig flicka i Leipzig, den största staden i Sachsen, har återigen skapat uppståndelse kring de urartande våldsamma brott som begås av invandrare i städer och byar runt om i Tyskland – och hur långt tyska tjänstemän och media går för att censurera information om förövarna.

Flickan cyklade till skolan klockan sju på morgonen den 27e oktober när en man överföll henne, kastade henne till marken och våldtog henne. Den misstänkte beskrivs som en man i trettioårsåldern med kort brunt hår och skäggstubb.

Polisen i Leipzig har uttryckligen vägrat tala om huruvida den misstänkte är invandrare, men har indirekt erkänt att han är det. De publicerade en fantombild av den misstänkte med den politiskt korrekta varningen:

Läs vidare


10 responses to “Laglösheten tar över Tyska Gator

 • Johan

  Grattis Mutti Merkel, stolt men inte nöjd antar jag

  Gilla

 • Kurt

  Jag må illa

  Gilla

 • JEX

  Det har verkligen eskalerat här den senaste månaden ,,, Rån ,knivskärningar, pesonrån , våldtäker och det är mestadels sådana inte fått asyl som försörjer sig på detta sättet .Sen är det dom etablerade blatte-ligorna som bötar andra bland annat även Svenskar och betalar man inte
  så skickar blatte-ledaren någon med UZI (made in Serbien)och avrättar denne fast för det mesta betalar föräldrarna. Polisen kommer inte åt dessa
  banditer för att ingen vågar vittna. Detta går numera att jämföra med maffian i Italien = Ingen går säker om man blir inblandad med dessa blattar för dom är helt empatilösa.Så illa är det just nu och värre lär det bli för Polisen hinner inte med.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Främlingsfientlighet (skrämmsel)
  Värdegrund (dina privata åsikter)
  Öppna era hjärtan (skuldkänslor)
  MEN VARFÖR???
  REVOLTEN KOMMER tyvärr en mycket blodig sådan är jag rädd.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Vår tids Mohammed har talat? Det sjunker undan, säger han? Men Reinfeldt måste väl mena sitt förstånd?

  Gilla

 • Tony

  142500 brott är väl bara dom som blir anmälda, hur stort mörkertalet är kan man bara gissa. Detta är resultatet av det öppna samhällets politik,Idioter.

  Gilla

 • Blodsven

  Det är absolut lika jävligt här, men PK-arslen och dess nyttiga idioter säger att det var värre förr. Fy fan…

  Gilla

 • Ateisten

  Dom skulle behöva en mini Hitler som rensa upp lite för att sen stoppa han i malpåse tills den dan han behövs igen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: