Fråga

2018 har borgerligheten chansen att förpassa socialismen från regeringspositionen under en oöverskådlig tid, om de vill och vågar.

Oavsett om KD blir kvar i riksdagen eller inte, skulle de borgerliga partierna nå en stor majoritet…om man bjöd in SD till samarbete. En sådan utveckling skulle få media att gå ned i spagat av ilska och socialisterna i riksdagen att dunka sina huvuden mot talarstolen. Bara detta vore väl värt ett samarbete?

Nåväl, hur tror ni det utvecklar sig i slutet av 2018?

13 thoughts on “Fråga

  1. Vilken svår fråga Stefan! Jag har ju tidigare målat fan på väggen och misstänkt ett samarbete mellan S och M. Men då både Stefan och Anna är bromsklossar och samtidigt äregiriga för egen del så blir det problem med vem som ska vara statsminister.

    Hoppet vore att SD blir så stora att de kan regera själva eller varför inte med KD? Det skulle röra om i grytan och bryta den handlingsförlamande blockpolitiken.

  2. Det riktiga alternativet finns inte med: antingen bildar S eller alliansen en regering med Miljöpartiet!

  3. Såg på Dansk tv ett program om Sveriges kung ska inte skriva mina tankar om det hela men mot slutet av programmet så visade sig anne ramberg medverka väldigt nära, varför var hon där ?
    Vet inte om det var ett hopklipp eller en dansk produktion.

  4. Tror faktiskt folket kommer hinna fatta att en röst på 7* partierna är en röst på Löfven. Därför hoppas och tror jag att SD kommer nå över 30%. Är så i Skåne idag.

  5. Jag röstade för ”Ett scenario ingen väntat sig”. Dvs, jag tror Löfvén gör vilka krumbukter som helst för att kunna sitta kvar.

Kommentera