Tre ”svenskar” gripna i Turkiet – utreds av terrorpolis

UTRIKES. Tre svenska medborgare har gripits av polis i turkiska Alanya. ”Svenskarna”, som ska ha varit på semester, greps i förra veckan och sitter nu frihetsberövade. UD bekräftar att tre svenskar i 20-årsåldern är frihetsberövade, men säger att de inte har några uppgifter om varför.

– Det är bara terrorgruppen som kan svara på frågor i ärendet, säger Selim Çeler vid Alanyapolisen.

-Pettersson antar att det är tre lintottar som tagit en pilsner för mycket…

expressen_terror

12 thoughts on “Tre ”svenskar” gripna i Turkiet – utreds av terrorpolis

  1. Hundra procent på att dessa tre inte hette Sven,Kalle eller Lasse, snarare Ahmed ,Mustafa eller Muhammed

  2. Inte helt uteslutet att sköna Margot, sossarnas glans, flyger till Turkiet för att förhandla med terrorgruppen om ’svenskarnas’ utlämning. Ett intyg från Mona Sallahlin gör susen ….. Som belöning – en rockad: lilla margot tar över Ban Ki-moons tron, mona blir utrikesminister och livvakten tar hennes plats i finkan.
    Möjligt scenario, science fiction, trams ? Take your pick.

  3. Behåll denna triad, i all sin dar! Här har vi ingen användning för dem. Sverige är redan överbelastat med kriminell import. Det finns säkert tillräckligt många knogstödjare i alla fall, som på regeringens order är beredda att eliminera den etniskt svenska delen av befolkningen. Detta är ju den huvudsakliga anledningen till att de inviterats till Europa…
    Andreas.

    • Hade vi inte bott i Sverige; världens mesigaste land, så hade vi bara tagit ifrån honom medborgarskapet!

      Nu kan man ge sig fan på att han kommer att dyka upp i Sverige hånleende; samma dag som hans brott har preskriberats!

      Vi skall då genast förse honom med lägenhet och inkomst!

  4. Svenska medborgare ja, men absolut inte etniska svenskar födda av etniskt svenska föräldrar!

    Självklart ska Turkiet låsa in de svenska medborgarna, vi etniska svenskar saknar dom inte ett dugg! Har de åkt så får de väl skylla sig själva! Man kan inte vara dum i huvudet och inbilla sig att någon annan ska stå för och vara behjälplig när dumheterna går åt helvete!

    Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  5. Svensk blir man direkt man sätter foten på svenskt territorium och hämtar ut medborgarskapet i Pressbyrån….! Det är ”svenskar” men inte riktiga svenskar som bara några generationer bort var ett strävsamt och hårt arbetande folk. Hoppas Turkiska myndigheter har bra bevis och att de sätter dit dem hårt….

Kommentera