Stäng

IS dödar brutalt 250 barn i en degknådare och bränner andra levande i en ugn

ISLAM. -Pettersson har svårt att ta in den ofattbara grymheten som det muslimska mördargänget islamska staten använder. Här påstås att ISIS brutalt har mördat 250 barn, de äldsta fyra år genom att slänga dem i en industriell degknådare och att de bränt andra levande i en ugn i den syriska staden Duma. Länk HÄR.  

46 reaktioner på “IS dödar brutalt 250 barn i en degknådare och bränner andra levande i en ugn

 1. Mm, visst, och Saddams soldater tog barnen ur kuvöser och Kadafi gav viagra till sina soldater så de skulle kunna våldta bättre. Den här sortens propaganda vet jag nog vilka det är som totar ihop. Hur dumma tror ni att vi är egentligen?

 2. Har svårt att tro att artikeln ovan är sann. Men vare därmed hur som helst: I ingen av kommentarerna jag läste här innan krävs, att vi som vill och ser oss tvungna att försvara våra liv har rätt att beväpna oss!
  Som jämförelse: Såg en uppgift att de i Österrike som aldrig gjort något brottsligt numera har rätt att köpa sig ett vapen. Varför gäller det inte i Sverige? Vi har bara oss själva att ty till numera, – och ett bra gevär.
  Sant eller falskt?

 3. OT: Trafikverket vill inte att det ska julpyntas i Sveriges kommunala stolpar. Detta pga säkerhetsproblem med de till jul ju så vanligt förekommande problemen med nedrasade stolpar pga överbelastning av julpynt? Eller beror det möjligen på smyganpassningen till islam?!
  Dags att skriva till Trafikverket och protestera!

  http://www.friatider.se/trafikverket-f-rbjuder-julpynt

 4. Och nu tänker Lövén släppa dessa krigsförbrytare lösa i det svenska samhället.
  Med uppmaningen att nu får ni vara försiktiga.

 5. Skuldsanering – vad menas med skuld ? Lånade ’svenska’ IS bödlar pengar från banker inför resan till al Raqqa för att bidra till krigskassan ?

 6. Eftersom man inte hör Antje Jackelén ta avstånd från ISIS mördande av kristna och övriga minoriteter, måste man utgå från att honistället stödjer ISIS verksamhet. Hon är en avskyvärd representant för Sveriges kristna, och bör avsättas med omedelbar verkan.

  1. Tror du att en person som vill ha religionsdialog med andra religioner stöder IS?
   Eftersom du inte hört något från henne så får du väl googla, hon har nog sagt en hel del som du missat.

   /Det är några personer som jag försökt svara, men det går inte med det här systemet.
   Det står inte Svara efter inlägget och man hamnar helt fel om man trycker på Svara högre upp. Om ni undrar.

   Varför inte disqus som fungerar perfekt?/

   1. Mia
    Det fungerar alldeles utmärkt, om du vill svara någon högre upp i länken tryck då på svara där det började och skriv sedan ditt svar med namn till den du önskar att nå .
    Det fungerar jag vet !

   2. Jaså Mia, du har inte fått in alla dina kommentarer! Gud kanske finns ändå!

   3. Då vet jag.
    Gud finns ändå om jag inte svarar dig, för just du har ju ett par obesvarade kommentarer.

 7. Hur fan kommer dom på alla dessa sätt att mörda folk på? Helt sjukt. Detta är vad som väntar Europas invånere nu när deras nästen faller.
  Det värsta är väl vetskapen om att det finns många sådana här galningar i Sverige redan och många har ännu inte kommit tillbaka ännu. Jag är rädd så jävla rädd för framtiden för oss i detta land, ligger sömnlös ofta och tänker på detta. Vilken framtid mina barn växer upp till.

 8. Så nu skall samma mördare komma hit och få jobb, skuldsanering, körkort och förtur till bostad? Har myndigheterna helt övergett begreppet ”skipa rättvisa” här i landet?
  Bojkotta alla företag som anställer dessa mördare!
  (Det borde räknas som och lagföras som krigsbrott att närvara och/eller delta i ISIS folkmord, på samma sätt som att delta i nazisternas folkmord, fast ISIS har nog överträffat nazisternas brott mot mänskligheten nu)

 9. Och det är de här som Svenskarna ska beskosta bostad, körkort och hittepå-jobb åt när de kommer tillbaka till Sverige igen.

  1. Det betyder då samtidigt att arma svenskar ska förväntas arbeta tillsammans med bestialiska mördare och dessutom ha desamma som grannar, Sverige är obotligt sjukt !

 10. Det existerar helt enkelt ingen gräns för den bestialiska antikrists ofattbara grymheter. Vad har Jackelén att säga om detta vidriga massmord? Kommer vi att få läsa om ärkebiskopens resoluta avståndstagande från islamismen och dess fasor? Skulle inte tro det – i stället mässar denna ulv i sakral mundering om synkretism och religionsdialog. Man behöver inte ha en teologisk grundexamen/ teologie kandidatur för att inse att det i praktiken inte finns några som helst förutsättningar för kristendomen att samverka med dess absolut värsta fiende. Om det feministiska prästerskapet inbillar sig att det hjälper att avdramatisera vår egen religion genom att montera ned ”provocerande och kränkande” symboler från våra gudstjänstlokaler, har de grundligt bedragit sig. De ledargestalter som nu prövas i tron, har misslyckats och fallit till föga för den lede frestarens försåtliga utfästelser om interreligiös samverkan. Så mycket var deras förnumstiga predikningar alltså värda.
  Andreas.

  1. Antje Jackelens valspråk är ”allah akbar” – samma som ISIS skriker när de slaktar riktiga kristna, aldrig har svenska kyrkan stått längre från Jesus och kristendomen än idag, de är lierade med satan=islam, ingen tvekan om det!

 11. Islam och deras satansverser nedtecknade i jävelsboken koranen/sharia borde förbjudas då det borde vara kriminellt att uppmana till mord på icke-muslimer även i religionens namn! Dessa muslimer/ISIS mördar samtidigt som de skriker ”allah akbar”….Mänskligheten har aldrig upplevt en värre ondska än dessa muslimer!
  Är övertygad om att islam kommer att förbjudas en dag och att Sveriges gränser kommer att stängas för detta satansfolk!

 12. Nämen vad är det som de godhetsknarkande PK patraskfeministerna inte förstår?

  Det är ju krig och krig är ingen gentlemanna sport! Utan där sker grymheter av alla de slag! Fiendens kvinnor och barn har precis lika dåligt värde som fiendemännen! Kan inte vara så förbannat svårt att förstå ens för en godhetsknarkande PK patraskfeminist!

  Om länder som t.ex Syrien, Afgahnistan, Irak med flera töms på sina unga pojkar och män som skulle försvarat kvinnor och barn, borde man som godhetsknarkande PK patraskfeminist förstå vad det leder till för hemskheter för kvarlämnade kvinnor och barn! Just det, precis det som skett och det som sker, barn körs i degknådare medan andra bränns och åter andra barn utsätts för andra av krigets fasor! Det finns ingen ände på människans förmåga och uppfinningsrikedom för att hitta på metoder för att döda sina medmänniskor på de mest bestialiska sätt! Det är det här som kallas krig!

  De unga pojkarna och männen som just nu asylturistparasiterar i EU och framförallt i Sverige har mycket, mycket medvetet och mycket, mycket fegt lämnat kvinnor och barn i fiendensvåld! De borde självklart ta snabbaste vägen tillbaka för att rädda det som räddas kan!

  De fegaste av fega, det är ta mig fan så man kan spy på pojkar och unga män som skaffar sig liv i det svenska välfärdssamhället och lämnar sina kvinnor och barn i fiendensvåld, fy fan!

  Stefan Löfven de flyr för sina liv fy fan vilket skitsnack, Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Stefan din situation blir mer och mer ohållbar för varje minut som går! Stefan har du inte den minsta lilla självbevarelsedrift?

  1. Jag har skrivit tidigare om att om jag skulle ge en tumme ner till någon, så skulle den följas av en förklaring…
   Men denna gång ger jag en förklaring till en tumme upp:

   Involuntarium! Instämmer i allt du pekar på, så jävla bra helt enkelt!! Övriga kommentarer(från mig) helt överflödiga!

   Lasse J

  2. Involuntarium, dina kommentarer gör mig stum av beundran !
   God must have sent you down here to us. Are you real ?

 13. En sådan ondska förstår man inte och hur kan de ge sig på barn.
  Jag förstår inte vad de vill egentligen, de måste vara totalt hjärntvättade.

  1. Du ser vad nyttigt detta har varit för dig! Nu börjar du vakna! Snart vill du inte längre dra det här packet till Sverige, eftersom du säkert inser att även du och dina nära och kära kan hamna i degknådaren!

   Stort grattis från oss alla på Pettersson gör skillnad!

   1. Jag har alltid tyckt illa om IS och inget gör mig mer upprörd än när de som nu ger sig på barn.
    Men det är nog inte jag som behöver vara rädd i första hand, det är det är de helt vanliga muslimerna som råkar illa ut för IS framfart.

   2. Ifall min kommentar nu är otydlig så lägger jag till min tidigare kommentar till Mia:

    Jag är så glad Mia, varje gång någon som du berikar oss med sina förnuftiga kommentarer! Det är så härligt att du får en inblick i verkligheten här på Pettersson!

    Jag vet inte vem som betalar dig, om det är Expo, Inte rasist men, eller någon annan, kanske att du bara blivit hjärntvättad av Hatmedia? Kanske du bara är en nolla som får ut något av att provocera? I vilket fall som helst, välkommen till verkligheten!

   3. Nu skall du få lära dig en sak till Mia! Det finns inga ”vanliga” muslimer, antingen är du som IS och följer Koranen, eller så är du ingen muslim! Så enkelt är det!

    Ungefär som att vara kristen men inte följa dom tio budorden, omöjligt!

   4. För övrigt Mia, spelar det mig ingen roll om jag är rädd i första, andra eller tredje hand, jag är tillräckligt rädd ändå!

   5. Mia
    Jag satt tillsammans med goda vänner i lördags, vi kom att diskutera IS och vi hade samtliga utan att försöka ta reda på ……………hur är det möjligt att de som får händer och fötter avhuggna, varför förblöder de inte ?
    Inget trevligt samtalsämne men livet är numera inte så trevligt med all den tokiga ideologin som har kommit in i vårt land.
    Nåja en i sällskapet hade läst att för att förhindra att offret förblöder så doppas den kapade stympade kroppsdelen i kokande olja.
    Jag har sökt på nätet och inte funnit något som styrker detta, dock något gör bödlarna …..men vad gör de ?

   6. Jag antar att många amputerade förblöder.

    Jag vet inte hur man stoppar en sådan stor blödning, men man ska hålla armen/benet så högt som möjligt. Sedan är det väl ett kraftigt tryckförband som gäller och antibiotika, men jag tvivlar på att dessa stackars människor får någon egentlig vård.

    Jag kan inte tänka mig något mer destruktivt än att hugga av fötter och händer på människor

   7. Då så, nu börjas det ! Mja (!) skjuter från höften mot ’vanliga’ eller ’ovanliga’ muslimer, vilket som …..

  2. De vill mörda alla icke-muslimer helt enligt satansverserna i koranen, aggressiva, kriminella dårar med noll impulskontroll dessa araber och negrer….Vill vi verkligen ha dem i vårt samhälle ?

  3. Dom är inte hjärntvättade. Dom lever sitt normala liv som dom alltid har gjort på den planet dom kommer ifrån och det är inte TELLUS.

  4. Islam betyder ordagrant ”underkastelse”, ja, tydligen är det en form av hjärntvätt.
   Det de IS-barbarerna vill är väl att genomföra en global islamsk stat liksom som islamisterna i Sverige. Vi har nu halalslaktat kött i skolor, äldreboenden, vanliga livsmedelsbutiker (tex Findus färdigrätter), vi har muslimska friskolor, hundratals moskéer (inräknat källarmoskeer) och islam hyllas av politiker, lärare, museipersonal, journalister, public service, ärkebiskopen, präster, kändisar m fl. Nu ska Trafikverket se till att julen tonas ner vad gäller julbelysning och julpynt. Vi har skattefinansierad imamutbildning och skattefinansierad omskärelse. Steg för steg införs islam i vårt land.
   Vad gäller ondskan så förstår jag den och förväntar mig den från dessa odjur. Det är samma ondska som när de skär strupen av oskyldiga djur, som när de korsfäster barn eller stenar våldtagna kvinnor. Samma ondska som när de bränner upp människor i burar och skär halsen av andra. Det är den våldsamhet som vi fått in i landet och som manifesteras i bilbränder, våldtäkter, djurplågeri, hedersmord, mord och misshandel. En dag hittades en brinnande mördad kvinna i ett dike, mördad av sin ”man” (as till karl). Det hände aldrig tidigare i mitt land. Men i nya Sverige är det normalt.
   SD 2018!

 14. Har de svinen slagit sig ihop med häxan i ”Hans och Greta”??? De är inte friska de sjuka mördarasen. DET ÄR DETTA ISLAM LEDER TILL!!! Genom allt rabblande av ondskans skrift, koranen, 5 ggr om dagen. Det är endast en tidsfråga för varje muslim, innan det slår slint. En tickande bomb, med all störd muhammedgallimatias, som matas in i hjärnan 5 ggr om dagen, dag efter dag, år efter år. Kan inte bli nåt annat resultat i förlängningen än ondska.

   1. Dessutom banka pannan i marken, gång efter gång, inget gott kan komma av det!

 15. De är de vidrigaste skändare som världen skådat men i Sverige ska de välkomnas med gräddfil till bostad, körkort och jobb?! Vi måste ha den snurrigaste regeringen någonsin. Reinfeldt ansåg att ursvenskt var bara barbariet. Måste vara sånt här som är finkultur i hans och övriga PK:s ögon?

  1. Mycket bra kommentar! våra ”goda” politiker blir vår undergång – de vill ha ”no border” och släppa in dessa avskum i Sverige!

   1. Tyvärr blir inte våra ”goda” politiker vår undergång, det blir dom som röstar fram dom!

 16. Om de vore lika uppfinningsrika på andra områden som på att hitta på bestialiska vidrigheter utöver mänsklig fattningsförmåga vore muslimska länder de främsta i världen. Istället är de paria för alla civiliserade varelser i hela världen och det bästa vi kan göra är att bygga en enorm mur omkring dem.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: