Stäng

Kurderna avvisar irakiskt alkoholförbud, de har viktigare problem

IRAK. I går skriv vi om att Iraks parlament infört försäljnings, import och tillverkningsförbud av alkohol i landet. Idag svarar tjänstemän i den norra regionen, Kurdistan, att de inte tänker bry sig om förbudet och de menar att Bagdad borde ägna sig åt verkliga problem. 

-Pettersson ser en poäng hos kurderna, de har araber, turkar, IS och en massa andra att slåss med men det verkar gå bra i varje fall så länge nationalistdåren nedan inte gör verklighet av sitt hot att åka hem och kämpa, då skulle väl kurderna och de andra skratta ihjäl sig…

Kränkt, kränktare, Özz…åk hem och kämpa i stället Özz.

Peshmerga (De som möter döden) är en samlingsbeteckning för väpnade kurdiska nationella rörelser. Peshmerga är ett ord som bildats av de kurdiska orden pesh (’framför’ eller ’inför’) och merg (’döden’). Nu är Özz kränkt för att Sveriges Radio retuscherat bort Peshmergas symbol på hans tröja. Samtidigt berättar Özz Nûjen om sin ständiga hemlängtan.

– Exilen gör något med en. Jag längtar efter Kurdistan, efter gatorna, luften, hästarna, blommorna… men jag vet inte egentligen vad det är och vad som finns kvar…

Özz Nûjen är en äkta kurdisk, fast feg nationalist och som övriga i PK-träsket hatar han svenska nationalister, i de kretsarna är arabiska, kurdisk, palestinska nationalister bra men inte svenska och absolut inte Sverigedemokrater.

Tröjan som Özz inte borde få bära, han skämmer ut alla kurder som kämpar. kurder...
Tröjan som Özz inte borde få bära, han skämmer ut alla kurder som kämpar. 

Kurden Özz Nûjen har gjort sig känt som en av de värsta svenskhatarna i Sverige. Sverigedemokrater som är emot mångkulturen beskrivs av Özz som rasister och idioter. Nu visar det sig att Özz Nûjen själv är en radikal nationalist, i en chatt på tv3.se säger han att hans största dröm är ett ”fritt Kurdistan”, och att han till och med skulle offra sitt liv för den nationalistiska kampen.

-Pettersson har inte sett att PK-etablissemanget jagar Özz Nûjen för hans nationalistiska tankar, men det är väl bara svenskar som inte får drömma om ett eget land, sedan kan man naturligtvis undrar varför Özz familj har sökt sig hit och inte stannat kvar och arbetat för ett fritt Kurdistan som 99 procent av hans släktingar har gjort och varför Özz inte har anslutit sig till de kurdiska peshmerga-trupperna som kämpar mot IS istället för att fara land och rike runt i Sverige och dra dåliga skämt om Sveriges historia.

Özz borde göra som många andra tappra kurdiska kvinnor, slåss för sitt land, inte snacka skit om vårt...Kurder tog tio byar från IS medan kurden Özz Nûjen tycker att andra ska hjälpa kurderna

Özz Nujen Sveriges Historia

Intervjun med nationalisten Özz…

Nationalisten Özz Nûjen
Nationalisten Özz Nûjen

Dunia: Har du släktningar kvar i Kurdistan? Du är grym. Vi är stolta över dig

Özz Nûjen: Ja 99 % är kvar där

Dila: Tack för ett bra program! Vad är din största dröm?

Özz Nûjen: Ett fritt Kurdistan 🙂

Danne: Kan Kurdistan bli självständigt??

Özz Nûjen: Såklart!

Niko: ÖZZ va skulle du kunna ge för ett självständigt kurdistan?

Özz Nûjen: Mitt liv

I chatten framgår det dessutom att Özz Nûjen inte har bildat någon egen familj i Sverige så vad hindrar att han återvänder till sitt kära Kurdistan och ”roar” kurderna med sin ”komik”.

Läs mer om Kiss och Bajs-Turken HÄR 

3 reaktioner på “Kurderna avvisar irakiskt alkoholförbud, de har viktigare problem

 1. vore väll smartare göra som Karl II å 12 gjorde…att
  före varje drabbning blev Karolinerna tilldelade varsin
  ”lagom stadig”…de va den egentliga orsaken till de alla
  vunna slag, mot slutet av Stormaktstiden tog potatisen
  slut…pga av hungersnöd, Lilla Istiden m.m. å sen gick
  det gick…undrar om det inte är en ny Istid vi nu går till
  mötes, med nödmynt, ransoneringar, bränslebrist m.m.
  …spännande tider att se fram emot

 2. Elina Lundbergs (vem det nu är) glädjeyttringar i Södermalmsnytt över att svenska pensionärer körts ut ur Vintertullen samtidigt som Ali Baba och de 40 pedofildyrkarna har tagit över.

  http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/nu-flyttar-nyanlanda-till-sodermalm-broderna-ali-och-alaa-ar-forst-in/reppjt!cZaI8LCVyJcsyeZAkKiBxA/
  ——-

  Nu börjas förslumningen av Södermalm.
  Vem vill bo granne med pedofildyrkare?!

  Kontaktuppgifter

  Elina Lundberg

  elina.lundberg@direktpress.se

  073-600 69 11

  

  Eftermiddagsmörkret har hunnit sänka sig när 22-årige Ali Al Refai

  1. Mycket märkligt i Sverige ”hänger man”, känns bra för mina barnbarn för de är inte i Sverige och ”hänger” ……………och de tänker inte att ge en enda slant till ”hängarna” vare sig i Sverige eller någon annanstans.
   Ni är förlorade era skitstövlar !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: