MUF: Ta in Mp i en Alliansregering

Två Muf:are skriver detta i ett debattinlägg.

Muf är Moderaternas framtid och de vill bjuda in Miljöpartiet i en kommande Alliansregering.

Behövs inte så många ord, men minns att de Nya Moderaterna under Reinfeldt bjöd in Mp till samarbete och facit på detta samarbete ser vi nu,

SvD

12 thoughts on “MUF: Ta in Mp i en Alliansregering

 1. Här tar man inte in förrädare, inte deras primitiva verktyg heller. Ni såg en video om samma protester i Mangalia för ett par-tre veckor sedan. Nu får ni se mer av denna grupp – resoluta unga personer som inte nöjer sig att protestera bakom ett alias som vi gör. Tjejen som heter Aura Mircea-Stuparu yttrar högt, tydligt, utan rädsla precis det vi kommenterar – lika MODIGT, fast här på bloggen.
  Aura: “Jag ser inte kvinnor, jag ser inte barn, jag ser inte gamla människor – var är de, är de kvar hemma och krigar istället för sina män som kommer
  till Europa i märkeskläder och med nya mobilelefoner ??”
  Det är saker ni kommenterar lugnt och sansat med artiga och civiliserade termer. De använder aldrig starka ord som jag gör ibland – skriftligt, för jag är feg. Rumänerna är inte rädda, vägrar böja sig inför en diktator igen (d.v.s. EU), ni hör dem skandera i kör “România är VÅRT land!”. Ser ni ? INGEN kommunist, ingen socialdemokrat heller , ingen motdemonstration !
  Jag har en video till om en annan grupp protestanter, bättre organiserade som sprider sanningen om flyktingar. Precis titeln till en halvtimmes dokumentär (Sanningen om flyktingar) – men ni får inte se den nu, senare.

  Juat nu är giftermålet mellan samkönade på tapeten. Intressant material för rumänska demonstranter som kan ge ett exempel på värdighet, sunt förnuft och respekt för grundlagen och för bibeln. Svenska modellen i detta område ??!!! NO COMMENT.

  https://youtu.be/OuCxx3PKqxw

 2. Men det blir väl svårt att bjuda in MP nu, för enligt Yougovs
  senaste mätning hamnar MP utanför riksdagen, och SD
  är största parti? Kanske ska Muffarna satsa på FI istället
  stollar brukar att ha en benägenhet att dras till varandra?

  Ser vidare att Stefan Löfven ska resa till Saudiarabien i
  helgen, vågar han öppna käften och be Arabländerna
  ta hand om sitt broderfolk, som är deras problem, och
  inte Europas? I övrigt kan han gärna stanna kvar där, för gott !

 3. Snacka om infiltration. Även i MUF. Infiltratörerna i moderpartiet som avväpnade och puttade Sverige över stupet har nu fått jobb i utändska storbanker med hemliga löner. Som tack för vad?

 4. Att M bjöd in MP var för att STRAFFA svenska folket eftersom vissa i förra valet hade röstat på SD. Och senast röstade ännu fler på SD. Så straffet blir väl dubbelt så stort då. M+MP+? och vilka blir då ? S eller?
  Kom ihåg att Reinfeldt stod och skröt över sin inbjudan till MP på Stockholms universitet!

 5. Ja, vänsterrismen “rules the world”, tyvärr. Det finns inte 8 partier i riksdagen. Endast två. Den sjuhövdade hydran, med sju vänsterfraktionslemmar, och de borgerliga SD. Det enda borgerliga icke-nazistiska partiet som finns i riksdagen i idag.

 6. MUF och LUF verkar vara samma andas barn; Du minns väl LUF´s förslag i våras om att tillåta incest och nekrofili. Försöker MUF nu bräcka LUF med en kombinerad variant av LUF´s förslag?
  – Dom vill tydligen krypa i säng med Mp.

  • Och L vill inte gå fram med en alliansbudget inför valet 2018 enl DN, C velar litet på den punkten enl samma källa. L och X tror sig väl ha vittring på makten om de stryker S medhårs.

  • Och CUF ville saktionera haschrökning och lite andra stollerier, samtidigt som moderpartiet föreslog månggifte, avskaffad skolplikt, 60 miljoner invandrare med mera galenskap som jag inte kommer ihåg nu.

   Tur att man är så gammal att man snart ska dö 🙂

KommenteraAvbryt svar