7 thoughts on “Rosengård, Sverige 2016

  1. Kvinnan i filmen är knappast någon dumskalle utan säker mer välutbildad än 90% i detta område, dock är damen en lydig hund åt SOCIALDEMOKRATERNA och facket hon troligen är medlem i…..! Hon är fullständigt manipulerad och INDOKTRINERAD av fulmedia och SVT att inta de politiskt korrekta ståndpunkterna!
    Horribelt att säga att det INTE spelar någon roll om muslimerna blir i majoritet i Sverige, – vill vi bli ett muslimskt land styrda från imamen i den moske som ligger närmast ? Detta blir konsekvensen av folkutbytet av etniska svenskar mot muslimer/araber/svarta….
    Vad destruktivt, araber/negrer är i majoritet på jorden, vi vita är en liten minoritet på några procent, – varför ska vi inte kämpa för att vi fortfarande finns som folkgrupp om 10-20 år ?
    Kvinnan är hjärntvättad av hatmedia, SVT och SOCIALDEMOKRATERNA + LO – detta är i nivå med Nordkorea eller Joseph Goebbels i Tyskland under 40-talet!!
    SVERIGES BEFOLKNING MÅSTE STÅ UPP FÖR SIN RÄTT ATT EXISTERA OCH BEKÄMPA DENNA SJÄLVUTPLÅNINGSMENTALITET!!

    • Se pensionsräddaren från 4,12 som langat knark i två år utan att polisen lyfter ett finger….Han kom som 16-åring från Albanien och är nu 18 år….
      Allt detta pågår med hjälp av FI + V + Socialdemokraterna + SOCIALDEMOKRATERNA + ”Vi gillar olika!” + ”Inte rasist men…!” – FÖR DE ÄR INGA RASISTER!!!

    • Det mest makabra är ju att medlöpare av denna kaliber verkar så rent förbannat angelägna att propagera för sin egen undergång. Ett uppseendeväckande fall av psykiskt betingat självskadebeteende, ej ovanligt bland det kvinnliga könets omvårdande och självutplånande representanter. Ett slags galopperande, oikofobisk galenskap och kognitiv dissonans, en epidemiskt frätande sjukdom som renderar ett aldrig tidigare skådat förvirringstillstånd.
      De hysteriska förkunnarna av multikulturalismens frälsande egenskaper predikar till förmån för den egna förintelsen, under det att den sataniske Soros gnuggar sina besudlade gammelmansnävar av pur förtjusning över hur lätt det är att förleda ett helt folk. I synnerhet ett intellektuellt bedövat folk som låtit sig förslavas under feminazismens totalitära diktat.
      Andreas.

KommenteraAvbryt svar