Stäng

12 reaktioner på “Undergången är nära

 1. I YT-videon nedan talade Muammar Gadaffi (Libyen) om strategin hur Europa (inkl. Skandinavien) kan erövras och läggas under muslimskt styre i en allians med Turkiet och dess befolkning på 50 miljoner invånare.

  Det är exakt det som diktator Erdogan i dagens Turkiet har planer på att genomföra och befolkningarna i Europa kommer själva att få betala för ockupationen och underkastelsen.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=LNUqLztI4mQ&w=560&h=315%5D

 2. Agenda skulle starta 21,15 nu klockan 21,22 så funkar skiten fortfarande inte,fungerar det i Sverige om man inte ser på nätet ?

 3. Vi skall bära i minnet att dessa moraliskt och socialt invalidiserade gaphalsar lovprisas och bärs fram av den kriminella makthierarkin och deras indoktrinerande propagandainstrument. Detta är vad SVT, SR och PK-media vill få oss att tro är den rätta vägen för Europa. Det hela ter sig så rent förbannat makabert att man ibland har svårt att tro sina ögon och öron. Hur intelligensbefriade tror dessa kulturfascistiska schakaler att svenska folket är egentligen? Något mer uppenbart samhällsfördärvligt, människofientligt och allmänfarligt står inte att uppbåda. Anomin, den totala samhällsupplösningen, är ett faktum tillskapat av de som var ämnade att bevaka Sverige och svenskarnas intressen. De folkvalda är den inre fienden som är svårast att bekämpa, men misstron och den rättmätiga vreden över landets vanskötsel kommer att bringa förrädarna på fall. Var därom förvissade!
  Andreas.

 4. Tillägg: En svinigt kall vinter i hela Europa gör jobbet. Åker gärna ner och hjälper till med att samla ihop…(fult ord, censur) som har kolat men inte vet jag vart man gör av avfallet. Nåt värmeverk?

 5. Va fan tror de att de är för några?! Va?! Låta araber och negrer ta befäl, hindra västerlänningar i sina egna länder?!

  Nej, fram med en MG-42 och gör processen kort med dynghopen.
  Låta ingentingindivider ta kontroll över ett helt land…jag tar inte order av nån u-landsbiomassa. Sällan.
  Sparka dem i a#%&t så de flyger iväg efter gatan.

 6. Våra politiker främja återkomsten av förintelse, men den gången bli det muslimerna som kommer att gå upp i rök. Problemet är bara judarna gick
  ”fredlig till duschen”. Något som vi inte kan förvänta oss av muslimerna.
  När detta krig bryta ut i öppnar låger kommer WW II att te sig som ett tee party i jämförelse. Det vi ha sett utav ISIS är bara förspelet. Hur det hela kommer att sluta vet vi inte Europa ha blivit slapp och mesig, våra politiker är blinda åsnor som låter sig rövknullas utan vaselin av muslimer.
  Man kanske skall flytta till Israel.

 7. Turkinvasion eller Arabinvasion, det är bara att välja!

  Turkiet hotar med att låta araber invaderar Europa,
  om inte turkar tillåts göra det!
  Det vill säga,
  Pedofildyrkare eller pedofildyrkare?!

  ———

  Europa behöver
  starka ledare
  ny politik
  som står emot den islamska invasionen
  Första steget
  Förbjud pedofilikulten islam!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: