Intervju med Camilla från Gotland!


INVANDRARBROTT. 28 våldtäkter har begåtts på Gotland bara den senaste sommaren och samtliga har begåtts av asylsökande från Mena. När gotlänningarna fått nog och protesterar hängs de ut som nazister och rasister. 

Camilla Sandelius, som förutom att hon gett ett ansikte åt protesterna på Gotland, även har blivit uthängd som nazist och rasist av lokala medier. Ingrid och Conrad intervjuar Camilla…

TIDIGARE. Propagandan är total, mot svenskarna för medeltidsmännen. Ynkligt av Sverigedemokraterna på Gotland att de inte stöttar Camilla Sandelius.

 


25 responses to “Intervju med Camilla från Gotland!

 • age

  28 våldtäkter!
  Finns nog många kvinnor kvar, som inte röstade på SD i senaste valet.
  Vi som inte ville ha det så här, vi fattade att vi skulle rösta på SD!
  Vi visste redan i förra valet att alla muslimer är muslimer.

  Gilla

 • Thomas.B

  Och vad får man se på Öst Nytt att Vänstern och Feministiska Rörelsen
  demonstrerar i Visby.mot rasism Varför är det bara ett tiotal som tar striden mot
  Denna Var Böld av Somaliska och Nyanlända Våldtäktsmän det är ingen
  rasism att ta ställning för en Våldtagen Kvinna
  Skulle Vilja se Våldtäktsmännen Upphängda i Tasken på Stortorget
  i Visby

  Gilla

 • Lena

  Fullständigt surrealistiskt att en ung människa inte blir stöttad av sitt eget folk helt otroligt, hon talar endast för att våldet mot kvinnor ska stoppas………….ni som inte tycker så kan ni eventuellt lösa era sexuella problem någon annanstans än i den ännu så länge civiliserade Västvärlden……………innan det är FÖRSENT !

  Gilla

 • omvänd

  Men vad sysslar SD Gotland med? Hur kan man INTE stötta henne och de gotlänningar som har engagerat sig mot våldet från invällarna??

  Gilla

 • mångkultur nej tack

  citat:
  1 kap. Statsskickets grunder
  1 § All offentlig makt i Sverige utgår från folket.

  Den svenska folkstyrelsen bygger på fri åsiktsbildning och på allmän och lika rösträtt. Den förverkligas genom ett
  representativt och parlamentariskt statsskick och genom kommunal självstyrelse.

  Den offentliga makten utövas under lagarna.

  1 § Varje svensk medborgare är gentemot det allmänna tillförsäkrad rätt enligt denna grundlag att i ljudradio, television och vissa liknande överföringar samt filmer, videogram, ljudupptagningar och andra tekniska upptagningar offentligen uttrycka tankar, åsikter och känslor och i övrigt lämna uppgifter i vilket ämne som helst.

  Yttrandefriheten enligt denna grundlag har till ändamål att säkra ett fritt meningsutbyte, en fri och allsidig upplysning och ett fritt konstnärligt skapande. I den får inga andra begränsningar göras än de som följer av denna grundlag.

  Vad som sägs i grundlagen om radioprogram gäller förutom program i ljudradio också program i television och innehållet i
  vissa andra överföringar av ljud, bild eller text som sker med hjälp av elektromagnetiska vågor.

  Gilla

 • ruben

  En naturlig reaktion på barbariska beteenden. Frankrike ångrar sig nog ganska starkt att man inte reagerat för flera år sedan. Sverige och EU skulle ha reagerat för flera år sedan och insett risken man utsätter befolkningen för. Traditionerna om kvinnors underlägsenhet är starkt förankrade hos de som växt upp i muslimsk kultur. Hos muslimer kan de traditionerna vara starkare än ett demokratiskt lands lagar. Att ingen ansvarig kan ta det på allvar? Det bevisas ju dagligen på nyhetsrapporter även om det inte är mord alla gånger.
  https://sv.gatestoneinstitute.org/9105/kristna-flickor-muslimska-man

  Gilla

 • JEX

  Starkt gjort av Gotlänningarna ! Man få hoppas det blir fler som vågar resa sig mot dessa kriminella som kommer hit och tror att dom får göra som dom vill. Vekar som fängelserna är fulla när Polis och domstolar beter sig på det sättet . Sverige har blivit ett laglöst land som vissa inte förstår hur illa det är.

  Gilla

 • Enought

  Det är dax att utrota den vita vänstern.

  http://m.liveleak.com/view?i=561_1476504324

  Gilla

 • Tanten

  Enligt FN så begås mest våldtäkter i världen i Afghanistan. Sverige blir snart tvåa med denna galna import av afghanska våldtäktsmän!

  Gilla

 • Lena

  Jämför det som händer i Sverige med afrikanska ”killer bees” som sedan spred sig till Sydamerika för att breda ut sig och sprida skräck i Nordamerika.
  http://www.wikihow.com/Escape-from-Killer-Bees
  Hur man undgår faran !

  Gilla

  • Lena

   Borde tillägga att min dotter med familj bodde i en villa i Texas där ”killer bees”byggde ett bo. Det blev total panik i familjen innan det sanerades, saneringen skedde snabbt, efter att min dotter hade ringt och varskott, högst en timma efter samtalet.

   Gilla

  • Lena

   Importen visar sig om inte alltid dödlig så smärtsam.
   http://www.orkin.com/ants/fire-ant/
   Har inga naturliga fiender………….

   Gilla

   • Mr Q

    Bra jämförelse Lena…Ohyran skall utrotas så snart som möjligt för att undvika än större skada !

    Gilla

 • 66mn

  Camilla du och Medborgagardet har hela svenska folkets stöd du gör helt rätt som sätter ner foten för att nu är gränsen nådd, hit men inte längre.
  Det du visar är vad många saknar och det kallas civilkurage. Och flummarna som försöker få det till att du är Nazist bevisa bara att dom är flummare och inget annat. Till den stunden när dom själva drabbas vilket jag hoppas verkligen att dom gör snarast och får känna på det som dom hela tiden har förnekat att det finns.
  Camilla dom som kallar dig för nazist och rasist är bara ett fåtal patetiska djur och som gömmer bakom sitt tangentbord, jag önskar att jag en dag får stå öga mot öga med en av dessa landsförädare då skulle jag göra klart ett och annat för djuret.

  Gilla

 • Mia

  Gotlänningarna har gått ut för att demonstrera för att stötta den våldtagna kvinnan. Men kvinnan har inte uppskattat detta, däremot tackar hon och tar emot den stora summa insamlade pengar som hon får.

  Gilla

  • Argus

   Källa på det som det brukar stå på Flashback. Detta är en ärlig fråga då jag fått indikationer på annat håll och lagt ner en del tid på att hitta uppgifter som styrker det. Det enda jag sett är en skärmdump från Facebook som ska vara hennes som säger att hon vill att gärningsmännen straffas.

   Gilla

   • Mia

    Jag hittar inte källan.Kvinnan kallar demonstrationen för en nazistdemonstration, enligt hennes advokat.
    Det betyder för den skull inte att hon inte vill att gärningsmännen straffas.

    Gilla

  • Mr Q

   Mia:
   Hade då också varit till freds med betalning,för den oönskade upplevelsen ? 😦

   Gilla

  • Tanten

   Vilken pengainsamling?

   Gilla

 • Truthfighter

  Nu ska de nazistiska vänsterdårarna ut och sprätta med bena igen på Gotland, apropå denna övergreppsskit. Mot vad tror ni??? Int mot fögriparna heller, eller mot deras sjuka våldtäktlära islam. Nej, mot den eviga RASISMEN såklart kryddat med lite mot SEXISM. D v s, inte mot annat än oss vita svenska män, återigen. TVI FÖR DETTA VÄNSTERPACKSÄCKEL, som förpestar oss sunda individers tillvaro överallt, med sin politiska terrorpropaganda. Att de aldrig ger sig med sina vanföreställningar, istället för sanningen, som skulle rädda MÅNGA av våra äktsvenska tjejer från dylika vidriga övergrepp, om de visste var boven verkligen fanns. Istället spär de på skiten mes sin sjuka desinformation. VÄNSTERPACKET GÖDER VÅLDTÄKTERNA, ISTÄLLET FÖR ATT MOTVERKA DEM. FY FÖR DESSA AS!!! DÖD ÅT DERAS SKIT I VÅRT SAMHÄLLE!!! FRAM FÖR ETT SOCIALISTFRITT SVERIGE!!!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vilken underbar anda! Man önskar denna starka varelse all lycka och bevarad ståndaktighet inför kommande prövningar. Må den varma uppskattning hon och hennes supportrar nu röner, förta intrycket av de negativa yttringarna från de fientligt sinnade grupperingarna. Det sunda förnuftet kommer ALLTID att segra, oavsett de patetiska manifestationer som de feministiska stinkbombsproducenterna nu så kavat genomför. Dessa förvirrade stackare hyser förmodligen en djup avund mot den älskade gotländska valkyria som vunnit folkets kärlek.
  Andreas 🙂

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: