Korruptionsanklagad somalisk MP-politiker tvingas avgå

INRIKES. Den somaliske MP-politikern Awad Hersi som bland annat anklagas för att skaffa socialbidrag åt vänner och bekanta tvingas avgå meddelar miljöpartiet i ett pressmeddelande. 

”Jag vill stärka samhällets närvaro, jag tror att det är rätt väg att gå”, säger Spånga-Tensta stadsdelsnämnds ordförande islamisten Awad Hersi (MP).
”Jag vill stärka samhällets närvaro, jag tror att det är rätt väg att gå”, säger Spånga-Tensta stadsdelsnämnds ordförande islamisten Awad Hersi (MP).

Ordföranden för Spånga-Tensta stadsdelsnämnd Awad Hersi (MP) avgick i går, efter en lång tids missnöje och sedan en lång rad av allvarliga riktats mot honom.

Bland annat har anställda på social­förvaltningen uppgett att Hersi lägger sig i utbetalningarna av social­bidrag, eller som den moderate riksdags­mannen Hanif Bali uttrycker det; ”fixar socbidrag till vänner och bekanta”.

– Jag har varit mycket tydlig mot Awad Hersi att han måste avgå. Efter att mycket allvarlig kritik riktats mot honom är det också det enda rimliga. Han har nu själv kommit fram till samma sak, säger Sara Pettigrew (MP), intern gruppledare Miljöpartiet i Stockholms stad.

-Pettersson tycker det är märkligt att detta inte är förstanyhet i riksmedia, det är ändå korruption på högsta nivå och symptom på att klansamhället hotar hela vårt sätt att leva.

Det är mindre rapportering om detta än elva år gamla skämt som någon Sverigedemokrat skrattat åt, även om lokala små medier har rapporterat massor…

Nåväl, här är det bloggen skrivit tidigare om somaliern…

 

20 thoughts on “Korruptionsanklagad somalisk MP-politiker tvingas avgå

 1. Miljöpartiet är ett säkerhetshål där diktatorsämnen som Awad Hersi kan komma in i svensk politik.
  Jag hoppas vid gud att Mp får färre än 4 % i valet 2018.

 2. Detta har Fridolin och minister Alice Bah känt till länge. Men inte vågat ta tag i. Inte ens nu törs man säga något utan skickar fram Sara Pettigrew att hålla i yxan. Precis som deras underdåniga krypande för Kaplan.

 3. Man undrar väl bara vad Awad Hersi skall leva av efter att han avslutat alla sina politiska uppdrag, skall han återgå till tjänsten som Mp:s chefsideolog igen.

  • Awad Hersi (MP) skulle ju kunna ansluta till den här gruppen av studenter och börja plugga upp sina betyg för att snart bli anställningsbar igen.

   http://cdn01.nyheter24.se/ba859e0a01d8020000/old/2010/1/1/sxe171bc_3x2.jpg

   Det påstås att gruppen på bilden går på SFI-kurs. De stora pennorna de bär på är ett uttryck för att de är mycket ambitiösa och längtar efter att få skrivträna i rättstavning på svenska hur mycket som helst. Då är det viktigt att pennorna räcker länge trots att de behöver vässas jättemånga gånger under den utsträckta utbildningstiden.

 4. Borde få den mest svagsinte och mest svagbegåvade PK patraskfeminist att förstå problemen och då menar jag varken utmaningar eller möjligheter, utan just bara PROBLEMEN med den nu invällande och tidigare invällande asylturistparasiter!

  Den PK patraskfeminist som inte begriper att Sverige inom femton år har både ny statsreligion och diktatur al’a Islam, borde nog ta sig en rejäl funderare på hur hotet, inte problemet, utmaningen, möjligheten utan det reella faktiska HOTET ska förebyggas!

  Det går inte att förebygga genom att utesluta och avsätta folkvalda politiker med utländskhärkomst. De kommer att dyka upp som gubben i lådan med nytt islamistiskt politiskt parti!

  Det förebyggande arbetet med att försvara svensk demokrati, värdegrund, kultur och frihet blir självklart att stänga gränsen, ompröva alla asylturistparasit ansökningar, rensa landet genom fullständiga identitetskontroller och direktutvisning de som inte utvisas direkt ska självklart sättas i förvar fram tills dess utvisning sker, dessutom ska självklart varenda asylturistparasit med svenskt medborgarskap omprövas!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  • Tusen ursäker, men även svensk demokrati, värdegrund, kultur och frihet luktar floskler som alla har rätt att skräpa ned.

Kommentera