En sorgens ögonblick

Ikväll fäller nog många en och annan tår, inte minst media och 7 av riksdagens partier som kämpat, förnedrat, försökt och förföljt.

Ni förstår när ni läser Sifos oktobermätning, en mätning experterna inte kan vifta bort lika lätt som Sentios och Yougovs.

skarmklipp

19 thoughts on “En sorgens ögonblick

  1. För några år sedan läste jag att någon i EU parlamentet föreslog att EU skulle bekosta ett flyktingläger där folk med skyddsbehov skulle kunna få stanna tills faran är över det var nog så bra så att det gällde ett landområde utanför EU. Driv den frågan vidare tack!
    Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

  2. Läste att nu börjar man ifrågasätta om handikappade skall ha Assistans. För kostnaderna har skjutit iväg.
    Om Sverige tjänar pengar på invällarna, varför ska de då spara in på massa saker?
    Då kan ju de intjänade invällspengarna betala för det så slipper de spara in?

    För massinvandring från Mena är väl en gigantisk vinst?

  3. Det där är ju katastrof. Gör ju bara att sossar o moderater kan gå samman och fortsätta färden mot nationens upplösning.

    SD är fortfarande det enda valbara alternativet. Men slutar de inte att mjäka, be om ursäkt och försöka smälta in i korridorvärmen relativt omedelbart, kommer allt fler människor ta bort sina röster och istället sprida dem mot mer alternativa partier som vågar ta ställning.
    Hade SD vågat ta ställning och köra sin egen politik fullt ut, är jag övertygad om att rösterna skulle fördubblas eller mer. Men som de nu agerar kommer rösterna snarare halveras fram till valet. Tyvärr.

  4. De som tror att SD är räddningen och bara SD får makten kommer saker att lösa sig. Med undfallande och närmast servila pajasar såsom Åkesson och Karlsson finns bara att säga:

    Glöm det!

    Ann Heberlein skriver på ledarsidorna.se att fram till 2020 kommer Sverige att öka sin befolkning med 650 000. (antalet kan diskuteras)

    Sverige är förlorat.

    Inse det!

    http://ledarsidorna.se/2016/10/ann-heberlein-skillnaden-mellan-att-vilja-och-vart-ansvar-att-valja/

KommenteraAvbryt svar