Rullstolsbunden kvinna gruppvåldtas av invandrare – vänstern demonstrerar mot rasism


INVANDRARVÅLD. Det var på sätt och vis väntat, Feministiskt initiativ och Vänsterpartiet arrangerar en demonstration mot rasism och sexism på Gotland! Detta efter att fem asylsökande män gruppvåldtagit en rullstolsbunden kvinna på ön och lokalbefolkningen protesterat mot våldtäkten och myndigheternas beslut om att släppa männen fria trots att de fortfarande är misstänkta. 

fi_

Från Facebook: Förra helgen marscherade nazister på Östercentrum. På söndag återtar vi det utrymmet som är allas och manifesterar mot rasism och också mot sexism. Vi kommer aldrig att acceptera rasisternas förenklade beskrivning av verkligheten och deras påstådda vilja att ”skydda svenska kvinnor” mot ett mystifierat hot utifrån. Samtidigt kommer vi aldrig att acceptera våld och övergrepp mot kvinnor – oavsett vem som begår det eller var han kommer ifrån. Idag visar vi alla rasister och sexister att vi är många, starka och att vi står upp för allas lika värde.

Det blir facklor och musik. Tal kommer att hållas av landshövding Cecilia Schelin Seidegård, domprost Mats Hermansson, regionråd Saga Carlgren, F!:s rättspolitiske talesperson Tomas Pettersson m.fl., och texten ovan kommer att läsas på rumänska, somaliska, dari, persiska, arabiska och kurdiska.

ALLA som delar värderingar med manifestationens anda är välkomna!

(Manifestationen arrangeras av F! Gotland och Vänsterpartiet Gotland, men är i övrigt fritt från partipolitik.)

-Pettersson undrar om Fi och V är kloka någonstans. Kvinna efter kvinna blir våldtagen av medeltidsmän och de demonstrerar mot rasism, inte mot våldtäkterna. Fi Fan!!!

Herrarna som är misstänkta för gruppvåldtäkt av en rullstolsbunden kvinna.

Herrarna som är misstänkta för gruppvåldtäkt av en rullstolsbunden kvinna.


38 responses to “Rullstolsbunden kvinna gruppvåldtas av invandrare – vänstern demonstrerar mot rasism

 • Tanten

  Kvinnan, medlem i Refugees Welcome, var på krogen tillsammans med sin man. Han åkte hem, men hon ville stanna kvar och ta någon drink till med sin nya vän. Sedan följde hon med sin nya vän hem till honom. Och vad som hände där vet vi ju. Och nu har Sjunnesson på avpixlat samlat ihop mer än 130,000 till paret….

  Gilla

 • Observator X

  Det är väl inget annat än att kvinnan visar sitt rätta ansikte.
  Personer såsom Oliver Stone har predikat att världen behöver feminiseras…tänk den dagen när han vaknar upp, ser hur fel han haft, förstår att blöthet och mjukhet har lett världen dit vi är nu.

  Missförstå mig inte nu men, allvarligt talat: Det är lika bra att det blir handgripligheter vid den här landsförrädarmanifestationen så att locket på tryckkokaren får lätta. Ska det ske, ska det ske på Gotland.
  Där har de visat att vansinnet ska stoppas, att det inte är acceptabelt med att illegalister tillåts våldta i Sverige.

  Vi kan för fan inte ha det så här längre.

  Gilla

 • Suzie

  Feministinspektionens Jenny tipsar polisen om att de kan söka lediga polistjänster i nordkorea.

  Polisförstärkning för att skydda våldtäktsmän

  Gilla

 • Suzie

  Fick ett intressant tips idag vad man kan använda buntband till,dra åt som bara den sen gör den sitt goda och våldtäktsmannen får en mycket fin upplevelse.

  Gilla

 • Eyes Wide Open

  Det är fruktansvärt osmakligt av Gudrun o co. Vad är det för fel på detta pack? Jag avskyr dem verkligen mer och mer för varje dag som går! De kallar sig feminister men de sviker alla kvinnor i vårt land. Nej, den verklige feministen var Birger Jarl som instiftade lagen om kvinnofrid. Sedan feministregeringen med nazist-Stefan i samråd med alliansen tog död på demokratin så har det bara gått utför med allt.
  Jag lider med gotlänningarna. Har jag uppfattat rätt så har 28 våldtäkter skett under året. Det är strongt av gotlänningarna att reagera och att stå upp för förnuftet och för kvinnors rätt att röra sig fritt utan att misshandlas och våldtas. Är det detta som kallas ”rasism” och ”sexism” av godhetsinfanteriet?
  Regimen har misslyckats med att koka grodan på Gotland. Eliasson m fl fick panik och avslöjade därmed vilken polisdiktatur Sverige blivit. De lät släcka ner internet på ön, ställde in färjor och skickade dit poliser i överflöd – som plötsligt fanns (?!). De terroriserade vanliga medmänniskor som upprördes av att åklagaren släppt 5 gruppvåldtäktsmän!
  Nu vädrar godhetsknarkarna blod. Ännu en gång ska de få utlopp för sin godhetsexhibitionism, dra runt i fackeltåg för våldtäktsmän, som ondskans förlängda arm.
  OT: Öresundsbron är stängd ”för beredskapsövning”. Vad är det som händer?

  Gilla

 • Lisalotta

  Det finns en lätt lösning på problemet. Fi och Welcome refugees skapar en hjälptelefon vars nummer delas ut till alla invandrarbarn och ensamstående invandrarmän och även gifta invandrarmän redan på svenska gränsen när dessa anländer. Samt till alla invandrare av manligt kön som redan är i Sverige. Fi och Welcome Refugees har en lista på varje ort av deras medlemskvinnor som vill bli gruppvåldtäckta eller gangbangade och som gladeligen ställer upp så de kvinnor och tjejer som inte vill det, slipper.
  Fi och Welcome Refugees har också lokaler var de ömsesidiga träffen ska ske om inte hemma hos de villiga medlemmarna. Alla kostnader faller givetvis Fi och Welcome Refugees.

  Gilla

  • Tanten

   Den våldtagna kvinnan på Gotland är medlem i Refugees Welcome och hennes man också.

   Gilla

   • Cinna

    Må så vara. Grejen här är folk är trötta på fall efter fall efter fall av våldtäkter, jag betvivlar att de flesta tycker mer synd om denna kvinna än andra utsatta egentligen, skillnaden i detta fall är att rullstolen gjorde hennes utsatthet övertydlig, för alla, även om alla som blir våldtagna, ffa gruppvåldtagna är utsatta.
    Sen kan man tycka vad man vill om att just denna kvinna får en insamling, när andra inte får det.
    Fallet fick uppmärksamhet och har blivit symboliskt.

    Gilla

   • Thomas

    Vilket gör att brottet ses som ännu värre!

    Gilla

 • Asa

  En manifestation för att skydda och hylla våldtäktsmän.
  Ni har skämt ut Er Gudrun Schymans FIS.are med rödgrönt vänster kyrkfolk.
  Flyg och far hem till Er far Lord Lucifer.

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Pojkarna är säkert välkomna att delta i manifestationen.

  Mångfald skall det vara.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Hur kan de prata om rasism? De är ju identiteslösa? Är det det nya svarta? En modern ras?
  Om de nu är så förtjusta i de id-lösa skäggebarnen kan de erbjuda dem kontakt på en nivå som gökungarna önskar. Så att de som inte vill ha med dem att göra slipper. Vänsterpartister måste ju inte dejta kristdemokrater om de inte vill. Varför ska de tvinga identifierade personer att umgås med oidentifierade? Varför ska de försöka tvinga andra?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Hahaha! Ja, ta mig tusan, där kom den! Feminazistkalkonernas sympatimanifestation för de socialt och sexuellt handikappade asylanterna! Så fullständigt avskärmade från verkligheten kan bara de gravt psykiskt instabila och förvirrade vara. Det har länge stått utom allt rimligt tvivel att dessa fruntimmersfraktioner agerar helt i strid mot allt vad rim och reson heter, och de släpper enligt tradition den ena ruttna stinkbomben efter den andra utan att generas.
  Mina aktade meningsfränder, skulle man även känna den bokstavliga stanken från dessa ruttna krevader, skulle denna stå helt i klass med något som kallas butylselenomerkaptan. Kemisk beteckning C4 H9 SeH, vilket symboliserar ett av världen mest illaluktande ämnen.
  Andreas.

  Gilla

 • odalkvinnan

  the bottom is nådd. Att landshövdingen och en prälle är med bidrar till en splittring av Gotland. Regionråd vad är det? Får googla. Har försökt att gå ur stadskyrkan men får inte formuläret som ska fyllas i. Får söka igen och motivera. Jag vill inte vara med i en kyrka där en prost stöder gangbang och gör det till en rasfråga för då är inte alla människor lika inför Gud utan i hans kyrka är en rullstolsburen kvinna laglös och allmän egendom

  Gilla

  • upptillkampnu

   Jag gick till församlingshemmet och skrev på för att gå ur satanistkyrkan, men dom jävlarna höll mig kvar över ett år,dom suger ut så mycket dom kan.

   Gilla

 • ÅMÅL

  ORWELLSK MENTALITET BAKOM ANTI-SVENSKHETEN:

  Gilla

 • Tony

  I en förvirrad vänstertönts hjärna är det okej att fem
  importerade idioter våldtar en rullstolsbunden tjej, dom
  är ta mig fan inte kloka? Otroligt att det finns 6-7 % så
  totalt intelligens befriade idioter som tycker att detta är okej??
  Det är bara att hoppas på att Svenska folket inte röstar in
  feministisk idioti i riksdagen 2018, det räcker och blir över
  med V och MP!

  Ett tips om ni snabbt vill ha ut polisen: Säg att en stor
  lynchmobb samlats utanför en flyktingförläggning, då tar
  det inte många minuter förrän polisen anländer med 50
  man, för om man ringer får man stå i telefonkö i ett dygn!

  Gilla

 • Jenny

  Undrar om vänstermänniskorna hade manifesterat om Gotlänningarna inte hade protesterat? Jag tror inte det! De hade blundat och tigit!!
  Skälet till att info går ut på flera språk är att få ngn publik överhuvud taget! AFA raggar väl publik på asylförläggningarna för fullt just nu.
  Det är vänstermänniskorna som försöker kidnappa debatten, genom att skylla vanligt folk som protesterar för nazister! Nä, bara FI! Och vänstern får uttrycka sig, om de själva får bestämma!

  Gilla

 • Nia

  På riktigt?!
  Hur, HUR tänker dessa vänster människor?
  ”Gruppvåldtäkt! – Låt oss ordna en manifestation mot rasism!
  Inser de att de säger att ”Vi måste stå upp för förövarnas rätt att utöva sin kultur; gruppvåldtäckt! Förövarna måste veta att vi står bakom dem, dessa stackare, så vi visar det på deras eget språk, för vi (vänstermänniskor) vill känna oss viktiga!”
  Hoppas de blir rikligt berikade själva!
  (Får vi se vänsterfolket manifestera om nån svensk våldtar? )

  Gilla

 • Bosse

  Vi får väl hoppas på en motdemonstration.

  Gilla

 • Kalle

  Dags för Gotlands frivilliga brandkår att ladda kolsyresläckarna så att de är redo för att släcka en massa kommunistljus.

  Gilla

 • Kattsand

  Vänstern gör väl bara vad dom är programmerade att göra.

  Gilla

 • Argus

  Om det fanns tjänstemän och politiker med kalibrerad kompass skulle de naturligtvis avslå ansökan om demonstrationstillstånd av hänsyn till den våldtagna kvinnan. Skulle de likt väl demonstrera borde nationella insatsstyrkan eller särskilda skyddsgruppen upplösa demonstrationen och gripa deltagarna.

  Men nu har vi inte det.

  Gilla

 • rannug

  Om man inte får önskad effekt (minskad brottslighet) av att utvisa brottslingen efter avtjänat straff så får man utöka bestraffningen genom att utvisa hela familjer. Tydliga regler för domstolar som tex straff längre än 6 månader ska utvisning ske. Attacker mot
  utrycknings fordon skulle kunna ge utvisning direkt. Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

  Gilla

 • ossie

  Du milde vilka nötter. Detta är ju rena stödmanifestationen för dessa äckliga våldtäktsblattar.

  Gilla

 • Blodsven

  Sjuka samhällen ger sjuka människor fritt spelrum. Står man bakom denna idiotiska ”manifestation”, står man jävlar inte upp för vare sig kvinnofrid, trygghet eller jämlikhet. Får tamejfan bli en whiskey för nerverna…

  Gilla

 • Nils Dacke

  Detta kommer naturligtvis propagandaministeriet SR/SVT rapportera om och det blir sannolikt direktsändning och morgonprogram med inbjudna gäster i studion, själva våldtäkten skiter de naturligtvis i, detta i sann PK-anda.

  Gilla

 • Thomas

  Givetvis förväntar vi oss 60 poliser från Sthlm för ”hålla ordning”.

  Gilla

 • putte

  Kan inte hela gänget ta och dra ner till ett arabland dom skulle säkert göra intryck på den manliga befolkningen därstädes. Inte det ,nä jag tänkte väl det men det går ann och stå och gapa i Sverige .

  Gilla

 • Android77

  De är dåliga förlorare och skyller ifrån sig med att allmänheten är rasister. De har tydligen missat något?

  Gilla

 • Ut

  Känner många på Gotland,vänstern kommer nog få simma ifrån ön

  Gilla

 • tralala

  Med denna skämtregering kommer Sverige aldrig varken bli tryggare, rikare eller bättre än det är nu. Det gäller att antingen passa på att njuta eller att rösta SD i nästa val.

  Gilla

 • Pica pica

  De är orsaken till att jag svara nej varje gång någon frågar mig om jag är feminist. Orden har förvanskats så till den grad att det borde vara i klass med nazist och rasist.

  Gilla

 • RäddSomFan

  Dom borde gripas och kastas i fängelse på livstid allihopa så vi blir av med skiten, det står uppenbart inte rätt till i huvudet på dom.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: