Mysteriet med hakkorsflaggorna löst – det var på S-möten Stefan Löfven såg dem


NAZISM. Som ni vet anklagar vår statsminister Stefan Löfven Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson för att ha gått på SD-möten där hakkorsflaggor vajade. Den vänsterextrema organisationen EXPO, som verkligen inte är några SD-vänner påstår att Löfven ljuger, liksom Vice statsminister Isabella Lövin (MP) som säger att det inte finns belägg för hakkors vid SD:s partimöten.

 

Hauptsturmführer Stefan Löfven när det begav sig

Hauptsturmführer Stefan Löfven när det begav sig

Nåväl, mysteriet är löst, statsministern har blivit lite gaggig och det är säkert från deras egna möten han minns flaggorna.

Nedanstående är en artikel från 2009, alltså betydligt senare än Löfven påstår att hakkorsflaggor vajade på SD:s möten.

”I lördags deltog Mona Sahlin och förre utrikesministern Jan Eliasson i en demonstration där fanor för Hamas och Hizbollah vajade för vinden. Stora flaggor, fullt synliga. I demonstrationen sågs också hakkors. Senare under protestmötet stacks den israeliska flaggan i brand.

I Malmö talade riksdagsledamoten Luciano Astudillo, som sitter i s partistyrelse. På en film från mötet ses tre stora Hizbollahfanor. En man bredvid Astudillo bär terrorledaren Hassan Nasrallahs porträtt på sitt bröst.

I Norrköping deltog förre partisekreteraren Lars Stjernkvist, nu kommunalråd. Han fångades på bild under Hizbollahflagg av bloggaren Erik Svansbo, som också konfronterade Stjernkvist. ”Det var inget konstigt med det”, ska Stjernkvist ha svarat. Också i Norrköping förekom hakkors…”

Löfven gick med i socialdemokraterna när S tvångssteriliserade mindervärdiga människor

Roddare över grumliga vatten


9 responses to “Mysteriet med hakkorsflaggorna löst – det var på S-möten Stefan Löfven såg dem

 • Sossarna umgås mer än gärna med antidemokrater | Petterssons gör skillnad!

  […] Mysteriet med hakkorsflaggorna löst – det var på S-möten Stefan Löfven såg dem […]

  Gilla

 • Mareld

  Hahaha jag satte i halsen när jag såg bilden på Löfven. Väldigt träffande. Och vi får be om ursäkt till alla nationalsocialister att de ska behöva associeras med den mannen.

  Gilla

 • Billy Boy

  Vid maktskiftet 2014 blev nazisten Stefan Löfvén tvingad att det första året 2015 regera på en borgerlig budget som hans företrädare nazisten Fredrik Reinfeldt (se bild nedan) redan gjort vissa förberedelsearbeten till.

  Att politiken från dessa två nazister nu sänker Sverige kan ju vem som helst begripa.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Det enda område statsministern behärskar ordentligt är att kasta dynga omkring sig, då får väl någon ta upp handsken. I dagens S+MP regering finns en minister som blev riksdagsman 1988 för Vänsterpartiet Kommunisterna (VPK) nominerad av ungdomsförbundet Kommunistisk ungdom( KU) . Sannolikt gick hen med i KU/VPK början på åttiotalet , alltså vid samma tid då Brejznev eller Andropov var ledare i Sovjet och Honecker i DDR och fångar svalt ihjäl i Gulagläger och flyktingar sköts ihjäl vid Berlinmuren. Under denna tidsperiod skickade också KU/VPK gratulationstelegram till Sovjet och DDR och övriga öststater vid jubileum och så vidare och gratulerade till socialismens landvinningar.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Och enligt Sexpressen så gör Lilla Lööfet gemensam sak med L-kappvändaren Björklund:vid valförlust så är man beredd att göra gemensam sak med S. Snacka om att de lägger sig i startgroparna för att slicka Röf.

  Gilla

  • Billy Boy

   Helt onödigt och omöjligt att nu spekulera i och planera för vilka politiska konstellationer som kan tänkas bilda en regering efter valet sept. 2018.

   Ingen vet ju ens om MP, V, KD, L eller C tar sig över 4%-spärren.
   Och på vilka nivåer S, M & SD hamnar är ju också omöjligt att förutspå i nuläget.

   Partier kan spricka och nya partier kan startas och ta sig över 4%-spärren.

   Allvarliga kriser & katastrofer i vår omvärld kan också inverka vilka partier väljarna i Sverige komma att röstar på.

   Gilla

 • malmobon

  Inte mycket vi vet om sossarna efter som vi har den media vi förtjänar.
  Inte heller mycket vi vet om Stefan Löfven.
  Myrdal. Tvångssteriliseringen.

  Gilla

 • Billy Boy

  Det kan ju t o m ha varit så att Stefan Löfvén någon gång själv har varit på en fackförenings-fest med intag av alldeles för mycket alkohol. Det är ju inte ovanligt och allt brukar betalas med medlemsavgifter eller på andra suspekta sätt.

  Överkonsumtion av alkohol kan leda till vane-föreställningar och då kan fobier upplevas som verkliga. När Löfven nyktrat till så lever han plötsligt i vane-föreställningen att han varit på en SD-fest och sett hakkorsflaggor, medan han i själva verket varit på en egenarrangerad fackföreningsfest med egna IF Metall-banderoller. Kolla in utseendet nedan där de svarta bokstäverna lätt skulle kunna upplevas som hakkors i kraftigt berusat tillstånd.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Vi får väl hoppas att någon kan plocka fram bilder på dessa tillfällen, det vore trevligt att köra upp under näsan på statsministern.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: