Helpension för zigenare i Malmö på skattebetalarnas bekostnad


ZIGENARE. Malmö stad och Pingstkyrkan har enats om att årets vinterhärbärge för EU-migranter ska öppna den 1 december. – Vi har haft samtal om hur det ska fungera, men det är än så länge ett muntligt avtal, säger Andreas Wessman, pastor och föreståndare i Malmö pingstförsamling. Förra årets kontrakt kan läsas HÄR

Natthärbärget, som liksom förra vintern får 40 sängplatser, skapas med hjälp av tio moduler som ställs upp längs Stadiongatan framför Europaporten.

– Det är endast övernattningen som sker i modulerna. Alla måltider och all daglig verksamhet kommer vi fortsatt att ha i kyrkan lokaler, säger Andreas Wessman.

Malmö stad täcker de direkta kostnaderna och löner för fyra heltidsanställda. Två kommer att arbeta kvällstid och två under ett morgonpass.

Sedan kommer vi själva att ha stort antal volontärer som hjälper till, säger pastor Andreas Wessman.

– Det ska städas och tvättas lakan och vi vill att det ska finnas en social samvaro. Det är många EU-migranter som har ett behov av att prata och ge sin berättelse.

-Pettersson noterar några saker. Sydsvenskan vill tydligen inte uppge vad Malmö betalar Pingstkyrkan för de fyra heltidsanställda. Tidningen nämner heller inte att Malmö  Malmö går back fem miljarder om året, 14 miljoner om dagen och att Malmö absolut inte har några pengar till daddor åt zigenare som har sina hem i Rumänien och Bulgarien, kostnaderna får Sveriges övriga skattebetalare stå för och det drabbar andra verksamheter som skolor, sjukvård och äldrevård.

En tredje sak är att zigenarna tydligen förväntar sig hotellservice med städhjälp, tvätt av lakan och måltider serverade i kyrkans lokaler samt underhållning. Tacka fan för att de inte vill åka hem…


21 responses to “Helpension för zigenare i Malmö på skattebetalarnas bekostnad

 • age

  Har aldrig förstått att det är rätt att stjäla, skräpa ner, skita ner, parkera på handikapp, m.m., men det är tydligen dags att tänka om.
  Alla zigenare är ju zigenare.

  Gilla

  • Luntan

   Är rätt säker på att de 4 som Pingstförsamlingen hjälper låtsas vara ”troende” Pingstvänner. Har sett exempel på sådana.

   Gilla

 • Falköga

  Det här kontraktet måste kunna överklagas från flera utgångspunkter. SD sätt igång.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Här finns lite skrivet om särbehandling då tillgång till bostad administreras i dagens Sverige.

  Vill politikerna skapa inbördeskrig? Varför går de inte till psykologiskt utbildade instanser och söker expertisråd? Innan de nått bristningsgränsen för vad vi medborgare kan tolerera? Ivrigt påhejade av en ung, obalanserad och okunnig mediakår som ger en medial skildring av sakernas tillstånd. Aldrig hade jag trott att vårt land kunde omvandlas till denna skithåla som skymtar fram. Men det smyger sig på en bit i taget. Hur kunde politikerna själva välja denna enfaldigt framför att träna sitt intellekt och empati under sin livstid och sin stund på jorden att utöva makt?

  http://www.dagenssamhalle.se/kronika/nu-slar-saerbehandlingen-till-igen-28189

  Gilla

 • Kurt

  Jag undra med stigande förvåning hur detta kan vara möjligt, när vaknar
  Svenne och sätta stop för detta skenande vansinne? Felet är att Svenne de senaste 200 åren ej haft krig i landet, med andra ord så ha svenne tappad
  överlevnads instinkten. Svenne ha förlorad mot dessa invasiva livsformer som ha översvämmad landet.

  Gilla

 • Eyes Wide Open

  Det pågår ett världsmästerskap i godhet i Sverige. Godast är de som glömmer sitt eget folk, och ger allt åt dem som kommer från avlägsna länder, ju längre bort desto bättre. Kyrkmänniskorna känner sig betydelsefulla och genomgoda. Vad skulle de göra om tiggarna åkte hem? Vilken tomhet. Nej, få dem att stanna med alla medel. När öppnar de tiggarspa?
  Har aldrig sett det ultragoda kyrkfolket bry sig nämnvärt om vanliga svenska uteliggare på tiden innan tiggarinvasionen. Inte byggdes det modulhus åt dem. Att vara god mot svenskar ger nämligen inga godhetspoäng, tvärtom.

  Gilla

 • malmobon

  Våra egna hemlösa har 20 platser i bästa fall på Stadsmissionen om inte dem också kommer ge dessa platser till stackars feta tiggare, så det blir mer till bossarna.
  Miljöpartiet som ligger bakom detta helt tror jag. Ger dessa med sig till sossarnas islamisering.,

  Gilla

 • odalkvinnan

  Ska de skicka fakturan till Rumänien? Ska de kolla att de stannar i 3 månader max då det annars är olagligt?

  Gilla

 • br

  malmö stad ska ju betala 4 löner!? JA MALMÖ STAD GÅR JU BARA BACK 5 Miljarder per år,så varför inte!?sen är ju malmö i stort behov av utlänningar.det ser vi ju bara i rosengård.när blir invandringen lönsam som politikerna lovar!? Tror att det nu är ca 60 procent importer nu i malmö.då går staden back 5 mdr per år.måste man kanske upp i 100 procent utrikesfödda?kanske man då går ca 6~7 miljarder i vinst/år?men varsågod.det passar ju bra att fylla på med zigenare för att lyckas byta ut svenskarna i malmö.

  Gilla

  • Hanna

   Säger som Du! Malmö lever väl redan på lånade pengar från resten av Sverige- hur tänker politikerna här? Prioritera behoven behöver man inte längre utan ta extra allt!! PS jag tycker kyrkan kan ställa upp med volontärer till detta.

   Gilla

 • Mimi N.

  Försökte svälja ilskan och så svalde jag ett ‘S’ i ‘dessvärre’.

  Gilla

  • br

   Vore värre om du svalt ett z.

   Gilla

   • Mimi N.

    Kyrkans folk sväljer z och -i-g-e-n-a-r-e lika väl.
    De är alla muterade djur som har en långsammare ämnesomsättning och ökad motståndskraft mot stress i olika former.

    Gilla

 • Mimi N.

  Vänta bara, det dröjer inte länge förrän zigenarna skiter ned allt och eldar saker. Är de idioter eller svenskar – de som tillåter och uppmuntrar detta? Desvärre är de både och …

  Gilla

 • ossie.

  Vilken tur att det finns krafter som ser till att bevara detta pittoreska inslag i stadsbilden. Visst skulle vi sakna dessa tiggare som hejar på oss när man går in i affären.

  Gilla

  • Billy Boy

   Men entré-avgiften till mat-butiken brukar vara alldeles för hög. Så jag nobbar betalning där. Då blir det sura miner och sedan efter fullgjorda inköp försöker tiggaren begära utträdes-avgift just som man passerar utgången. Men då är dom för sent ute eftersom pengarna redan är slut efter storhandlandet.

   Tiggarna borde vara flera så det blir lite hälsosam konkurrens på lika villkor, precis som i det övriga näringslivet. D v s lägsta pris för högsta kvalitet.

   Gilla

 • Cathrin

  Nej det räcker nu!!!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det verkliga parasitparadiset Sverige lämnar de icke frivilligt, ty var i världen finns liknande förmåner att utnyttja? Snart kommer regimen att tvångsrekrytera volontärer bland gemene skattebetalare, samt reducera barnbidragen för etniska svenska barnfamiljer. Denna all inclusiveservice måste ju finansieras och Ni kan ge Er fan på att det alltid är vi som får stå för de falska fioler det nu gnids dissonanta asylantelegier på!
  Andreas.

  Gilla

 • jan

  Välkommen till hela världens socialbyrå. Kom och ta för er, landet styrs av mesar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: