Muslimer hör inte hemma här i Australien

Paulene Hansen, senator i Australien konstaterar att muhammedaner inte hör hemma i ett civiliserat samhälle. Lite oförsynt påpekar hon också deras kraftiga överrepresentation i mindre hedrande sammanhang.

 

8 thoughts on “Muslimer hör inte hemma här i Australien

  1. Kan någon komma på ett, enda ställe på jorden där muslimer hör hemma?
    Alla muslimer är dessutom muslimer!
    Koranen finns inte i lightversion.
    Något att tänka på — varje dag.

    • Det är en i vänsterkretsar allmänt vedertagen villfarelse att islamismen skulle vara möjlig att assimilera och anpassas till våra västerländska samhällssystem. Att modifiera sin avgrundsdyrkan står naturligtvis inte på repertoaren, och endast de ideologiskt förblindade marxisterna och deras anhängare bland feminazistkalkonerna, umgås med liknande exorbitanta, utopistiska hjärnspöken. Muslimernas agenda måste till varje pris bekämpas och denna människofientliga komplott är den moderna kristenhetens värsta vedersakare.
      Andreas.

  2. Mrs Hansen! I tip my hat to Your honour, mylady! Stilig kungörelse som med erforderlig tydlighet ådagalägger lite sunt förnuft, ackompanjerat av en välproportionerad dos djävlar anamma!
    Andreas 🙂

  3. Skulle någon hålla ett sådant här tal i det finska parlamentet, skulle han/hon hamna i fängelse för resten av livet. Skälet skulle vara rasism och hets mot folkgrupp.

KommenteraAvbryt svar