Stäng

”Hela Europa kan börja göra som de vill”

Tysklands förbundskansler Angela Merkel sågar premiärminister Theresa Mays brexitplaner. Merkel säger att det inte kommer att bli någon fri tillgång till Europas gemensamma marknad samtidigt som England själva ska bestämma över sin invandring.

”Om vi inte säger att den gemensamma marknaden är kopplad till den rörelsefriheten kommer hela Europa att göra som de vill” konstaterar Merkel.

Lusharpan tycker att det vore fantastiskt om hela Europa började göra som de vill. Det vore helt underbart om Europa kunde gå tillbaka till att bli ett antal självbestämmande nationer utan att småpåvar som Merkel och andra ska bestämma om vad de olika länderna ska göra. Det fungerade alldeles utmärkt med de frihandelsavtal vi en gång hade och det krävdes inte någon stor politisk överbyggnad i Bryssel där överbetalda politiker och byråkrater skulle bestämma över medlemsländerna och dessutom kosta fruktansvärt med pengar för skattebetalarna.

Merkel och EU:s invandringspolitik har lett Europa till randen av en katastrof. Det får vara nog nu. Det vore jättebra om länderna i hela Europa började göra som de vill, ungefär som Ungerns president. Han är väldigt tydlig med vad han vill och han försöker dessutom att genomföra det.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras

25 reaktioner på “”Hela Europa kan börja göra som de vill”

 1. låter fint dedär, vi kan börja med att införa ”skottpengar”
  på råttor…de har nästan helt, tagit över våra större städer

 2. Angela Merkel ”Islam gehört zu Deutschland”. Vad säger dina väljare om att inte få äta korv och dricka öl nästa år?
  Angela är geväck liksom Löfven kommer bli 2018.

 3. Terroristen gömmer sig i Rumänien, sade man på TV. Polis och gendarmenheterna är på alerten och söker honom. Han blir fångad, ingen tvekan.

 4. Cameron visste mer än vi andra vart EU är på väg.
  Därför gav han britterna en möjlighet att komma undan EUs framtid.
  En riktig hjälte som kommer att hyllas i framtiden.
  Men EUs övriga stads-chefer väntar på snabba cach innan de drar till pension.

  1. Fel Fel !! Cameron satte hela sin karriär på spel för att få britterna att bli kvar i EU. Han förlorade och tvingades att avgå.

  2. Den verklige hjälten är Nigel Farage som visade
   hur dåligt EU är och var, och som också påtalade
   detta för byråkraterna där, dom kände sig väldigt
   obekväma vid hans sanningssägande?

 5. Merkel påstås i media ha ökat förtroende nu!!

  Stern eller Bild hade en artikel som jag läste igår där en undersökning gjorts (http://www.bild.de/politik/inland/angela-merkel/deutschland-trend-48177232.bild.html). I den fanns även angivet hur de olika partierna låg till. Undersökningen gjordes i slutet av september.. Tyvärr hittar jag inte själva sammanställningen nu, men vad som är intressant är att tillfrågade personer var 2.048!!!!

 6. Kan inte fatta hur tyskarna kunde rösta fram Angela Merkel som förbundskansler från början? Nu verkar det sjunka in att det inte var så bra. Återstår bara hur de skall bli av med immigranterna?

  1. ”Underhållning” av ”damen” i fråga……………hon har många ”strängar på sin lyra” inte alla förunnat.

 7. Merkel har väl ingen funktion i EU, mer än andra stads-chefer, t.ex Englands.
  Hon får väl framföra sina åsikter i EU om de vill lyssna.
  Annars skall hon ägna sig till Tyskland, så länge de vill ha henne.

 8. Så den fria handeln och välståndsbyggandet är avhängigt fritt inflöde av bidragsmigranter? Det visar bara att Merkel är långt värre än bara kommunist.

  Jag tror att britterna med sin koloniala historia klarar sig bra mycket bättre utan Europa än vad Europa klarar sig utan britterna. Merkel kan kanske berätta för en kvart miljon bilbyggare varför de blir utan arbete när britterna köper bilar på annat håll.

  1. I efterhand så kommer jag på, att det började faktiskt med Kontinentalblockaden. Men det var ju Frankrike och Napoleon som försökte stoppa England. Å andra sidan så var det enligt ett dekret i Berlin 1806. Om jag minns rätt från en avlägsen skoltid.

 9. Varför talar dom inte om sanningen i svt angående batonger som dom tar i beslag i tullen dom är faktiskt till för en massiv attack mot vita svenskar som skall slås ihjäl och snart kommer det islamistiska soldater göra flera attacker i europa …sluta ljug svt och politiker i sverige ni vet sanningen men mörklägga den för svenskarna

  1. Av samma anledning som att man talar om att invandringen minskar , när den i själva verket ökar.
   Ju mindre Svenskarna vet desto bättre.

   1. Ja varför, det enda som är självklart är att skälen inte är goda.
    Detta är en mycket långsiktig plan. Vilket innebär att när jag var barn så fattades onda beslut i Sveriges Riksdag och 30-40-50-talisterna verkade inte bry sig ett dugg om vårt land.
    Inga demonstrationer eller missnöjesyttringar. Eller alt. kan makten och granskande media i vårt land varit så fula redan då att de inte informerade folket om besluts som togs gällande Sveriges framtid, allt genomfördes under största möjliga tystnad.
    Målet är att krossa alla Europas nationalstater och mångkulturen hyllas. Barbara Lerner Spectre amerikanskan som om jag förstått rätt har tagits hit av Wallenberg för att hjälpa till och krossa Sverige och sänka svenska folket. Den damen har gjort en film om hur framtiden i Sverige och Europa ska se ut och vilka som ska styra världen. Den filmen chockade mig och ändrade min uppfattning om allt på vår jord.
    Ondskan finns i Sverige och det kommer att bli svårt att kravla sig ur järngreppet de kopplat om Moder Svea.
    Svaret är: mena och afrikaner som översvämmar Europa har ett syfte och det är att krossa Europa och dess folk. Det är ingen slump utan har planerats länge.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: