Opartiska SVT tar ställning mot SD:s uttalande


HATMEDIA. Då Mattias Karlsson (SD) nyligen mötte Anders W. Jonsson (C) i en debatt i SVT Aktuellt nämnde han bland annat det faktum att alliansregeringen öppnade upp Sveriges gränser på vid gavel för potentiella sexualförbrytare och terrorister – något som finns såväl svenskt, tyskt och franskt facit över.

Det opartiska SVT som kallar alla asylsökande för ”flyktingar” ansåg dock att detta var för generaliserade och ansåg att man var tvungna att ta avstånd från Sverigedemokraternas synpunkter i ett senare program.

Nu vet vi att SVT i fortsättningen kommer att korrigera allt som de anser vara ett felaktigt uttalande av politiker. För det gäller väl inte bara SD…

 


6 responses to “Opartiska SVT tar ställning mot SD:s uttalande

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: