12-åriga Hanna våldtogs av en dyr svart snopp – nu tvingas hon fly till Norge medan myndigheterna skyddar somaliern

INVANDRARVÅLD. När Hanna just hade fyllt tolv blev hon bestialiskt våldtagen av en somalier – och har sedan tvingats uthärda att bli misshandlad, hotad och trakasserad av våldtäktsmannens vänner. Eftersom brottsanmälningarna konsekvent läggs ned ser familjen inget annat val än att fly till Norge. – Vi har judiska rötter och blir utsatta för våld av muslimer. Myndigheterna gör allt för att skydda somalierna, säger Hannas pappa som skickat flera mejl till Petterssons.

Vi har tidigare skrivit om den idag 20-årige somaliske man som förra sommaren kom undan med 180 timmars ungdomstjänst efter att ha lurat med sig Hanna, då 12 år, till sin lägenhet i Sundsvall och utsatt henne för en blodig och utdragen våldtäkt.

– Svart snopp är dyrt! upprepade den unge muslimen medan han brutalt våldtog 12-åringen och matade knytnävsslag över hennes ansikte.

Men efter domen fortsatte Hanna och hennes familj, som har judisk bakgrund, att trakasseras av våldtäktsmannens kompisar – en 16-årig somalier och dennes 18-årige bror och mor – något som Sundsvalls Tidning rapporterade om i april. Alla tre har kontaktförbud mot flickan, men somalierna slipper ändå åtal – gång på gång.

– Efter våldtäkten började de stalka mina barn, en efter en, men alla anmälningar har lagts ner. Vi har gjort över 20 anmälningar men alla läggs ned av åklagaren, säger pappan.

Eftersom de lokala myndigheterna vägrar göra någonting åt situationen har familjen nu flytt till Norge för att söka skydd, berättar pappan.

De nedlagda anmälningarna gäller bland annat misshandel, sexuellt ofredande (exempelvis ska somalierna ha visat sina könsorgan för flickan), olaga hot och överträdelse av kontaktförbud. Somalierna har också kallat Hanna för “hora” samt slagit och hotat att döda hennes bror, enligt pappan.

Ett fall av misshandel ska ha skett på skärtorsdagen i år i anslutning till en busshållplats.

– Hanna kom från skolan med bussen och bröderna klev ut tillsammans med sin mamma. Så fort hon klev ur förföljde de henne och slog henne. Den ene brodern boxade henne i bakhuvudet och den andre slog henne på munnen så att hennes tänder förstördes. Den somaliska mamman stod och såg på och till sist sparkade hon på flickan, berättar Hannas pappa.

Fallet uppmärksammades tidigare av Sundsvalls Tidning, som även publicerade en bild på flickans skador. Dessutom fanns enligt pappan en anteckning från sjukhuset som beskrev skadorna. Men åklagare Jens Göransson valde att lägga ned förundersökningen.

Under sommarlovet vistades Hanna i Danmark och nu befinner sig 13-åringen på flykt i Norge, där familjen hoppas att få det skydd som de svenska myndigheterna inte kan ge henne, enligt pappan.

– Får vi inte stanna i Norge åker vi vidare till Frankrike. Men vi kommer inte att stanna i Sverige. I Sverige vill myndigheterna bara försvara muslimer, säger pappan.

Läs mer på Fria Tider och artiklarna nedan.

TIDIGARE 12016-07-04. Hoten fortsätter mot Hanna

INSÄNDARE. Idag lämnar jag beskedet till allmänheten och för alla svenska mammor och pappor. De har våldtagit och misshandlat mig, det har skadat mig. Jag fick jätteont av flera slag stryk av pedofilen Guled Mahmoud Heysow och hans kompisar . De har hotat min lillebror att de vill våldta och de har misshandlat honom. Han är bara 10 år gammal, han är född i Norrbotten.

Jag har blivit behandlad illa av myndigheterna en av poliserna som har utredningen han skyddar brottsligheten . Samma åklagare som väckte åtal mot min pappa har lagt ner mina ärenden p.g.r av åtalet som han har väckte mot min pappa. Han lägger ned alla ärenden, han har offrat våras blod .för att skydda sitt åtal ,olaga hot ,och misshandel. De hävdar att min pappa slog en somalisk flicka .

Han vill inte att min pappa ska skydda mig . Och de vill inte skydda mig . Socialtjänsten bjuder mig på stöd igenom att besöka ungdomspsykiatrin, eller omplacering i familjehem De säger att jag bor i risk miljö, de har krossat mitt hjärta. De vill tysta mig för att de de vill skydda somalierna, pedofilen och hans kompisar istället att de plockar mig ifrån området. De måste plocka dessa kriminella inte mig.

De vill ordna trygghet till somalier, de har ockuperat området ingen svensk som bor där, bara att de ska hissa isis flaggan. Jag är tvungen att lämna min skola mina kompisar och mitt fasta boende, eller det blir psykiatrin eller familjehem. På skärtorsdagen jag har varit liggande på grund av misshandel och värk jag har inte ätit påskmat eller godis. De struntar i allt för att skydda terrorister .

Pedofilen Guled har dömts till 180 timmar samhällstjänst samt skadetillstånd på 140000kronor. Han har inte följt reglerna han har inte betalt skadetillstånd jag kräver fängelse eller utvisning . De vill bo i Sverige, de ska vara i skolan och jag som är född i Sverige, i Norrbotten jag måste fly ifrån Sundsvall för att undvika de. Undrar jag efter att socialen erkänner att det är risk miljö,varför polisen inte försvarar sin svenska medborgare.

Det är diskriminering Myndigheterna i Sundsvall kommun, de har inte hjälpt oss efter att de har förstört våras liv för att de ordna trygghet till somalierna. De vill förstöra mitt fasta boende o våra liv jag uppmanar allmänheten. Att stöda mig för att jag börja nytt liv.

Det här är vad Sundsvalls Tidning skriver om våldtäkten och misshandeln:
Svarta_snoppen

svarta_snoppen2

Det här är vad som skrivits tidigare om våldtäkten:

http://www.exponerat.net/12-ariga-hanna-valdtogs-av-muhammed-misshandlas-ochtrakasseras-nu-av-hans-vanner-och-familj/

http://www.exponerat.net/18-ariga-guled-haysow-mohamud-fran-somalia-valdtog-12-arig- flicka-i-sundsvall/ http://www.st.nu/medelpad/sundsvall/13-aring-blev-valdtagen-misshandlas-ochtrakasseras-nu-av-garningsmannens-vanner

https://www.flashback.org/t2705977 http://www.friatider.se/efter-barnv-ldt-kten-nu-trakasseras-ida-13-av-muhameds-v-nner http://abcnyheter.se/?s=våldtagen+som+12-åring

https://petterssonsblogg.se/2015/06/26/svart-snopp-ar-dyrt-somalier-valdtog-12-aringdoms-till-samhallstjanst/

Det här är besluten från åklagaren att lägga ned förundersökningarna:

Svarta_snoppen3

Det här är vad Socialtjänsten skrev i sin utredning:

svarta_snoppen4

Ovanstående är ordagrant från insändare, vill någon kontakta Hanna så kan jag vidarebefordra mejlen.

TIDIGARE 2016-04-06. Den svarta snoppens vänner fortsätter trakassera 13-årigt våldtäktsoffer

Guled dömdes till samhällstjänst i 180 timmar för att brutalt ha våldtagit en tolvårig flicka med kommentaren “svart snopp är dyrt”. Efter våldtäkten har flickan gång på gång blivit förföljd, hotad och vid ett flertal tillfällen misshandlad av Guleds vänner och deras familj.

I somras dömdes Guled till 180 timmar samhällstjänst, men för den idag 13-åriga flickan har helvetet fortsatt.

Guleds vänner, två bröder, har tillsammans med andra familjemedlemmar satt i system att förfölja, hota och misshandla henne, rapporterar Sundsvalls Tidning. De har vid en lång rad tillfällen angripit henne när de stött på henne på olika platser.

Flickan berättar om hur hon under skärtorsdagen stötte på familjen på en busshållplats. Först blev hon slagen av den ene brodern. – Då kom den andra som har kontaktförbud och jag trodde han skulle hjälpa mig upp, men då gav han mig ett knytnävsslag över munnen. Sedan kom hans mamma och jag trodde de skulle sluta, men hon sparkade på mig, säger flickan till Sundsvalls Tidning.

Efteråt fick 13-åringen föras till sjukhus med skador på bakhuvudet och flera lösa tänder.

Sedan tog hon emot en hälsning om att hon ska “få stryk sex gånger till”, enligt lokaltidningen.

På grund av våldet och trakasserierna var flickan hemma från skolan i tre månader och fick sedan byta skola. Men trots det fortsatte attackerna.

Även flickans yngre bror har utsatts för den somaliska familjens trakasserier. Fönster har även krossats i lägenheten där flickan bor.

Socialen har nu erbjudit familjen att flytta till ett jourhem eller vandrarhem. Flickans pappa konstaterar att våldet fortsätter trots att den mest aktiva somaliska brodern har kontaktförbud mot 13-åringen sedan tidigare.

-Pettersson undrar vad det är frågan om? Socialen erbjuder flickans familj att flytta!!! Varför tvingas inte brottslingarna att flytta, långt bort, mycket långt bort.

TIDIGARE 2015-06-26. Svart snopp är dyrt – somalier våldtog 12-åring – döms till samhällstjänst

En 18-årig somalier döms till skyddstillsyn och samhällstjänst i 180 timmar efter att ha våldtagit en 12-årig flicka. 

Den tolvåriga flicka ska ha följt med mannen hem, väl där hemma ska han ha knuffat omkull henne och rivit av henne kläder. Vilket styrks av vittnesmål om att hennes jacka var sönderriven efter händelsen.

Ur  domen “VÅLDTÄKT MOT BARN (5000-K394590-15), 6 kap 4 § 1 st brottsbalken,
Guled Mohamud har, efter att ha knuffat omkull och hållit fast målsäganden haft,
vaginalt samlag med NN 1/MA som var under 15. I anslutning till samlaget har Guled Mohamud slagit målsäganden i ansiktet och på huvudet samt hållit en hand över hennes mun. Han har vidare slickat hennes slida och förmått henne att suga på hans penis samt vidrört målsägandens slida med sina fingrar.”

Målsäganden är alltjämt bara 12 år gammal. Hon har berättat om händelsen men gjort det med ett barns språk. Även om hennes berättelse inte är så fyllig innehåller den vissa unika detaljer, såsom att Guled Mohamud flera gånger uppgett att ”svart snopp är dyrt”

Straffskalan för våldtäkt är normal mellan två till sex år, rätten bedömer att brottet i detta fall motsvarar en fängelsetid på två år, men att mannens ostraffade bakgrund och ringa ålder vid brottet gör att skyddstillsyn och samhällstjänst är lämpligare. Samt ett skadestånd på 125 000 kronor till flickan. Mannen häktades i mitten av maj.

-Pettersson noterar att Sundsvalls tidning glömmer att nämna att den svarta snoppen heter Guled Haysow Mohamud. Guled är medborgare i Somalia men någon utvisning är tydligen inte aktuell…

Sundsvalls-TR-B-1018-15-Dom-2015-06-24

34 thoughts on “12-åriga Hanna våldtogs av en dyr svart snopp – nu tvingas hon fly till Norge medan myndigheterna skyddar somaliern

 1. På denna länk kan man få reda på olika länders sexuella myndighetsålder mm.

  Duhttps://sv.wikipedia.org/wiki/Sexuell_myndighets%C3%A5lder

 2. Förbannad vare denna samhällsfarliga parodi till åklagare! Vanheder vidlåder vederbörandes namn, det namn som skall finnas inpräntat i var hederlig mans vreda åminnelse! Du är en SKAM för ditt skrå och må du och dina likaledes pliktförgätna kollegor en dag ställas till svars för era missgärningar. Är det på detta sätt ni ombesörjer ert dagliga arbete, kan ni lika så gott packa ihop era pinaler och gå hem. Sverige har ingen nytta av sådana ynkryggar!
  Andreas.

 3. Det där som den utomeuropeiske våldtagaren klassar som något dyrt………..borde inte det klassas som ett mordvapen ?

 4. Vad har Sverige utvecklats till för vidrigt land egentligen? Och domarkåren? Understöder den indirekt judehatet från muhammedanerna?

 5. Tänk bara tanken att den drabbade varit en 12 årig muslimsk flicka, då hade det blivit fackeltåg mot rasism och utbrett hat mot alla Svenskar, även om en Somalier hade varit skyldig eftersom han ju per definition ju automtiskt är Svensk också.

 6. Vad i h-e är detta, är det sant?? Kan inte myndigheterna i den humanistiska och feministiska stormakten skyddar flickan och hennes familj så måste ju allmänheten göra detta och omgående ta dessa avskyvärda somalier under behandling, var finns civilkuraget?

 7. Fy fan vad jag mår illa över Sverige och Svensk politik. Skam också över pk-nissarna, som med massinvandringen bäddat för dessa empatilösa svin. De dominerar stora delar av samhället, därför rättsapparaten av någon mystisk anledning slutat skydda invånarna och indirekt tagit ställning för dessa grisar, genom att inte göra något. Stäng all asyl-hantering i Sverige och öppna inte upp denna förödelse igen.

 8. Se vilka som är våra egentliga fiender.
  Vilka är vargar i fårakläder?
  Avslöja dem och driv dem över stupet!

 9. Barnen i Mecka var rädda för Muhammed

  Varje gång de fick syn på honom sprang de och gömde sig.
  Han ropade på dem att komma ut och leka med hans ‘fru’ Aisha.

  Islams grundare Muhammed som 53-åring förgrep sig sexuellt på flickebarnet Aisha som bara var 6 år gammal.
  Flickan blev svårt sjuk till följd av traumat, tappade håret och fick andningsbesvär. Men gubben släppte henne ändå inte och fortsatte sina övergrepp mot henne.

  ———————————————–
  Detta enligt islams egna för muslimer heliga källor:

  “När profeten gifte sig med Aisha var hon väldigt ung och ej redo för att fullborda äktenskap.” al-Tabari vol. 9 pg. 128

  Sahih Bukhari, 7:62:88
  “Profeten skrev äktenskapskontrakt med Aisha när hon var 6 år gammal och fullbordade sitt äktenskap med henne när hon var 9 år och hon stannade hos honom i 9 år.

  “Sahih Muslim, 8:3310
  “Allahs apostel gifte sig med mig när jag var 6 år gammal och jag släpptes in i hans hus när jag var 9 år.

  “Sahih Bukhari, 8:151
  “Jag brukade leka med dockor i Profetens närvaro. Mina lekkamrater brukade vara hos mig, men när Allahs apostel kom hem till oss brukade de gömma sig. Profeten brukade då ropa på dem, att de skulle komma och leka med mig.

  “Sahih Bukhari, 5:58:234
  “Profeten förlovade sig med mig när jag var en flicka på 6 år. Vi färdades till Medina och bodde hos Harith Kharzraj. Då blev jag sjuk och mitt hår föll av. Senare växte mitt hår ut igen och min mor, Um Ruman, kom till mig när jag lekte i gungorna med några andra flickor. Hon ropade på mig, och jag gick till henne, utan att veta vad som väntade mig. Hon tog mig i handen och gjorde så jag stod i dörröppningen till huset. Jag kunde inte andas, och när jag fick andan tillbaka tog hon vatten och skrubbade mitt ansikte och huvud. Sedan tog hon in mig i huset. Inne i huset fanns några Ansari-kvinnor, som sade: ‘Bästa önskningar och Allahs välsignelse.’ Min mor lämnade mig till dem, och de förberedde mig för äktenskap.”

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Aisha

  ——-

  • Sprid gärna informationen ovan via mejl, affischer, telefon, samtal och på alla sätt som ni kan komma på till alla som ni kan komma åt.

   ——-
   ‘Upplysningskampanjen Förbjud islam’ är en folkrörelse öppen för alla som vill engagera sig i att upplysa om det mest tabuerade ämnet i Sverige idag, nämligen att islams grundare Muhammed var pedofil och att muslimer är pedofildyrkare. Målet med kampanjen är att skapa opinion för ett förbud mot islam.

  • Du idiotförklarar dig verkligen. Först skriver du att profeten hade fullbordat äktenskapet när Aisha var sex år sen hänvisar du till en Hadith där det står 9 år. So what?
   Under den tiden var det en norm, tjejer/kvinnot gifte sig i tidiga åldrar.

   St Augustine gifte sig med en som var 10 år
   Kung Richard den 2 gifte sig med en 7 åring
   Henry den 8 de gifte sig med 6 åring
   Jungfru Maria var 10 när hon gifte sig med 99 år gammal Jousef.

   Med tiden ändras normer och samhällen
   Innan 1929 var det lagligt att gifta sig med 12 åringar i England
   Innan 1883 kunde man inom den katolska kyrkan gifta sig med 12 åringar.
   På 1880 talet var gränsen för äktenskap för tjejer 7 år i delstaten Delaware och 10 i Kalifornien.
   Betyder det då att alla dessa människor som gifte sig då var pedofiler?

   Det finns än idag delstater i USA som tillåter äktenskap med tjejer från 12 år.

   I Sverige var ju 8-12 år normalt fram till 1600 talet när man ändrade det till 13. Så är dina farfäder pedofiler och du en ättling till de? I så fall borde du skämmas!

   • Mig veterligen är det inte tillåtet med barnäktenskap i Sverige idag. Det är väl Sverige år 2016 vi diskuterar och inte Delaware eller 1600-talet?!

    Problemet ligger hos våldsideoligin och pedofilkulturen islam. Anhängare av denna medeltida ideologi ägnar sig åt könsstympning, förtryck, djurplågeri, barnäktenskap och det i vårt sekulära Sverige.

    Jag som skattebetalare är alltså mot min vilja med och bidrar till att svenska läkare könsstympar småpojkar. I våra skolor serveras halal-slaktade djur. Jag vill inte ha islam i Sverige eftersom den ideologin äter sig in överallt och tar över allt.

    Den stora skillnaden mellan islam och den kristna kyrkan är att den senare reformerats och att vår kultur utvecklats, medan man inom islam stannade klockorna på 600-talet.

    Inom den kristna kyrkan är det tillåtet att konvertera medan du blir dödsdömd inom islam. Det verkar mest vara elände, förtryck och död kring islam, tyvärr. Därför skulle jag välkomna ett förbud att utöva islam i Sverige.

    Du kanske råkar vara bärare av ett loppskägg själv? Låter så på dina proislamska utgjutelser. Ett glest loppskägg är kanske det fulaste jag vet. Så även ur estetisk synvinkel är jag för ett generellt islam-förbud.

   • En annan gigantisk skillnad är förutom inom den svenska adeln, hur vanligt var det med första kusingifte i Sverige ?

 10. DET ÄR DET HÄR SOM ÄR INTEGRATION!!! Och vänsterns mål med sin ruttna politik. Det är också det här som är: ALLAS LIKA VÄRDE. D v s man måste sänka våra svenska småtjejerna genom utländska våldtäkter, för att flyktingstatusen ska höjas. Främst svartingarnas då. För vita måste sänkas, så det blir jämvikt, genom misshandlar och våldtäkter. För att inte tala om äldre, som haft såna bra liv i vårt tidigare så relativt sunda land. Därför vanvårdas de på löpande band. För det är vänsterns Hitlervänliga politik. Det är detta som är SOCIALISTISK JÄMLIKHET. Och är det ett såndant samhälle vi vill ha????? För det är detta samhälle som vänstersjuan eftersträvar alltmer och mer i vårt lan.

 11. Och så får man höra på ring p1 i morse, att en program
  ledare blivit dömd i nämnden för opartiskhet. För att
  han läst upp ett inkommet meil om att det är MUSLIMER
  som våldtar. Dessa individer ska tydligen skyddas till
  varje pris i media. Det är för JÄVLIGT det borde satsas på
  offret STRÄNGARE straff för våldtäkt och UTVISNING.

 12. Antingen så sker allt för att Johannes Uppenbarelsebok säger det, eller så är de styrande (politiker, rättsväsen) så förbannat rädda för muslimer och tror att dom räddar baken på sig själv genom att helt enkelt tillåta vad som helst bara det är en person från MENA. Inte har jag samma fördelar, trots att jag har mina rötter i Ukraina, Vitryssland och Ryssland. Skulle jag våldta någon så skulle jag få livstid. Vi har fått ett rättssystem som delar folket i de och de andra (svenskar).
  Vi måste byta politiker 2018, det bara är så

 13. Det här är så illa att man knappt orkar läsa det. Jag har tidigare skrivit om vad som är enda lagliga vägen att komma till rätta med det här.
  Upprepar igen.

  1. UT ur EU! Enda möjligheten till det är att rösta fram SD, annars kan det nog inte genomföras.

  2. Inför gränskontroller av samma typ som t ex Canada och Australien har.

  3. Stoppa invandringen i ca tio år helt!

  4. Därefter kan vi ta in högst ca 5000 per år. Alla dessa ska identifieras och förses med biometriska pass (de får låna till kostnaden), samt lämna fingeravtryck.

  5. Alla grova brottslingar och de flesta andra brottslingar som är eller har varit utlänningar ska utvisas på livstid !! Samt förlora sitt eventuella Svenska medborgarskap.

  6. Alla utlänningar kan få Svenskt medborgarskap tidigast efter 5 års laglig vistelse i Sverige och efter godkänt medborgarskapsprov.

  7. Alla utlänningars medborgarskap ska vara på prov minst 10 år eller längre (kanske livstid).

  8. Alla utlänningar som vill söka asyl i Sverige och vistas här lagligt ska hälsoundersökas. (Jag minns en bekant -vit man- som flyttade för att arbeta i USA. När han sedan ville ta dit sin fru (också vit) , som skulle vara där som hemmafru (åtminstone till en början), så fick hon genomgå MYCKET grundliga hälsoundersökningar innan hon fick flytta dit och senare fick medborgarskap mm). Så ska det också vara här! Ingen beskyller USA för rasism för det!! och ska det inte heller !!

  9. Ett nytt “Transit-LAND” eller territorium någonstans måste skapas (innevånarna ska naturligtvis behandlas väl) dit utvisningar av statslösa och de som inte blir emottagna av sina hemländer kan utvisas. Där ska finnas Skolor, Sjukhus, fängelser och alla andra nödvändigheter.

  10. Inga fler bedrägerier beträffande identitet mm ska accepteras.

  11. Alla utlänningar som med utgångspunkt av ovanstående vistas här lagligt och kämpar för sitt liv, arbetar, studerar, vill arbeta, har företag och är laglydiga etc ska behandlas mycket väl!

  12. Fördubbla polisstyrkan, höj lönerna och HÖJ intelligenskraven.

  Ungefär så!

  • Allt är försent hur gärna man än vill, och att stoppa invandringen under 10 år är ju 10 miljoner år för lite, när myndigheterna inte ens klarar av att avvisa 1 person under 1 år så får man nog förlänga dom 10 åren en del.
   Tyvärr så är det enda som återstår nu fullskaligt krig, det tvivlar jag inte en sekund på …all fakta talar för detta när man ser facit i samhället och utvecklingen dag för dag.

  • Enda felet med det du skriver är att det är i högsta grad förnuftigt och att varje rest av förnuft HELT försvunnit från svenska regeringen. De vill inte ha vett och sans, de vill utrota svenskarna.

   I och med allt som händer av mord, misshandel, våldtäkter, bilbränningar m.m, och oförmågan/oviljan att komma till rätta med det så kan min slutsats bara bli en: Det är helt enkelt meningen att det ska gå käpprätt åt helvete.

   Det som sker måste vara helt i enlighet med de styrandes intentioner, annars hade de förstås sett till att använda den lagstiftning som redan finns. De hade även sett till att polisen fungerade istället för att sabotera den.

   Jag vågar satsa en slant på att det är planerat inbördeskrig för Sverige. Eller för hela Europa. The taste of NWO.

 14. Fallet Hanna visar oerhört tydligt och oerhört motbjudande klart hur långt förfallet har gått inom Sveriges rättsväsende. Det är på bottennivå när det gäller våldsillegalisterna och deras övergrepp.
  Jag kan själv vittna om ett fall där barn i 10-års åldern blev hotade av en psykiskt sjuk person, det hela anmäldes men åtalet lades ner. Barnen hade inte blivit tillräckligt rädda…så lite är barn värda i Sverige idag.
  Den sjuke individen hade tidigare dömts för misshandel.

  Johan Westerholm tog upp det hela i gårdagens artikel på ledarsidorna.se. Läs gärna om advokatsamfundet och tillsättning av domare.
  Man häpnar, helt enkelt.

 15. Afro-afrikanerna borde stanna där de hör hemma och inte komma till Europa där de inte passar in.

 16. Nu har morsan blivit rånad också som inte allt annat helvete vore nog. Hann dessvärre inte fråga om det var svenskar eller ej.

  “En koja i skogen” skulle man ha. Sa hon…

 17. och vart är de lokala svenska männen? man kan ju tycka att att även de borde kunna glida undan rättvisan efter att de disciplinerat dessa mänskliga avskrap.

 18. Hela jävla etablissemanget har enorm skuld till detta inferno, och till allt helvete låtsas massor av dessa idioter att detta är inget nytt i Sverige….

 19. MAN KAN INTE ANNAT ÄN BLI RIKTIGT FÖRBANNAD ÖVER DETTA! Det är helt otroligt att dessa somalier kan få fortsätta med sitt liv som INGENTING har HÄNT! Flickan har fått MEN för LIVET men dessa IDIOTER SKA inte straffas nämnvärt eller inte alls. FÖRTROENDET för DUMSTOLAR och RÄTTSOVÄSENDET idag är FORLORAT för de flesta svenskar. Dessutom har denna flicka judiska rötter. ÄR DET INTE NOG med TORTYR mot det judiska FOLKET? SKA DE flytta men SOMALIERNA blir kvar i SVERIGE? HUR F_N TÄNKER MAN DÅ? Hade åklagaren endast en korrespondens kurs i juridik eller är det SÅ RÄTTVISAN fungerar i SVERIGE IDAG, d.v.s. DEN FUNGERAR INTE ALLS!

Kommentera