Mängder med falska ”syriska” pass upptäckta

INVANDRARBROTT. Tyska myndigheter har upptäckt att mängder med syriska pass är förfalskade. Nu kommer 18 000 pass att undersökas i Mecklenburg-Vorpommern, Bayern och Brandenburg samt även på andra håll.

Migrationsmyndigheterna vägrade först släppa informationen men mycket tyder på ett omfattande slarv av myndigheten. Stickprover har avslöjat en betydande dokumentförfalskning.

Det beräknas att 14 procent av de migranter som uppger att de kommer från Syrien, i själva verket kommer från ett annat ursprungsland.

Bayerns inrikesminister Herrmann anklagar migrationsmyndigheterna för slarv och säger att han vill veta exakt vilka som är i landet.

NRD.de

-Pettersson säger att om 14 procent av syrierna har uppgett fel ursprungsland hur många är det då totalt? Hur många har ljugit om åldern? Hur många afghaner har bott i Iran i många är osv.

90 procent av de som sökt asyl i Sverige har ”tappat” sina ID-handlingar men inte sin mobiler, märkligt.

Det enklaste är naturligtvis att stoppa alla tveksamma vid gränsen. Vill man inte det borde alla skriva på en försäkran att ljuger du det minsta i din ansökan så åker du ut om och när det uppdagas i framtiden.

 

31 thoughts on “Mängder med falska ”syriska” pass upptäckta

  1. Det är det som är så tragiskt med detta land, här sitter , ja förmodligen är det lärarinnor och ler när dom låter lättpåverkade barn utöva Medeltida seder,
    dessa Hens, har inte tagit till sig ett förbannat dugg av alla varningsklockor
    som ringer, dom tycker visst att det bara är gulligt när små barn ovetande om sitt öde ligger med rumpan i vädret, att det är det Islamska förtryckets symboler dom lär ungarna! Dom tre hönsen kommer förmodligen inte att vakna förrän det är för sent, men det är synd om ungarna!

  2. Vad är det som gör att det under samma tidsperiod finns tre män med förmåga att inifrån maktpositioner förstöra vårt samhälle?
    Reinfeldt, Danielsson och Eliasson har möjliggjort framväxten av de för samhället destruktiva både individer och grupperingar som stjäl fokus och tid samt resurser för ett samhälle som inte önskat sig detta?
    Tre simpla män som gör simpla gärningar och resulterar i ett simpelt samhälle. När det finns underbara och bra människor bland oss.Varför har inte de makten i sin hand?

    Något blir fel vid utnämningen av människor? Kan man säga att dessa tre ”herrar” också lyckats komma över falska pass?

  3. Sverigedemokraterna, det enda Partiet som står upp
    för det HUMANA i vårt land
    (mänsklig, människovänlig, god, barmhärtig, förstående, hygglig,
    mild, vänlig, tolerant; tillmötesgående, välvillig; skälig, rimlig)

    87:an det rakt motsatta…det inhumana, omänskliga, grymma

    …gäller i 1:a hand mot den inhemska befolkningen, i 2:a mot
    de utrikesfödda folkgrupperna

    • SOCIALDEMOKRATERNA OCH MILJÖPARTIET vill smeta på oss detta med floskler som att ”alla är lika värda”, – ”vi ska stå upp för asylrätten!” – ”det finns ingen gräns för hur många unga araber/muslimer Sverige kan ta emot!” (Citat från Stefan ”svetsarlärlingen” Löven…..
      Den ansvarslösa massinvandringen av dessa jävla satans rovdjur är kriminell!!!!!

  4. Så ofantligt sorgligt att tycka illa om sitt fädernesland ja inte bara illa jag föraktar vilket är grövre, nu är det så illa och mitt val inför framtiden är inte Sverige hur ont det än gör.
    Orkar faktiskt inte längre med att se skäggiga , svartmuskiga, höggravida individer på de gator och torg som jag trodde tillhörde mina efterlevande.
    Sverige är en misär för svenskar !!

  5. Idag födde syrisk kvinna barn i flygplan på väg till Sverige. Hela barnaskaran med sig som skall återförenas med sonen. Finns många frågor ställa sig. Hur o vem är sonen. Ålder. Mannen? Hade vi inte stängt gränsen för återförening? Tror Anders Danielsson bett sin personal på Migrationsverket. Hellre bevilja än inte. Framtiden lär utvisa skandalerna.
    Alla måste göras om. Går utför o det snabbt.

  6. Sverige och Tyskland har en stor skuld för att ”flyttarna” tar sig hit…..- med dessa följer GIGANTISKA problem, detta med pass är en bit, en allvarlig sådan, 40,000:-kr är ett pass värt enligt polisen….!
    Vid bostadsinbrott tittar tjuvarna bland annat efter pass, många ”flyttare” plockar ut 10-20 pass per år från polismyndigheten och säljer vidare SAMT begår bostadsinbrott för att komma över denna värdehandling.
    De bryter upp även en bra säkerhetsdörr på några minuter, de är två stycken, bryter med två kofötter upptill och nedtill…..
    Polisen löser mindre än 1% av bostadsinbrotten!

  7. När ska Sverige kolla allas falska eller obefintliga pass ? Det är fortfarande ingen riktig koll på vilka som tar sig in i landet! Gränskontrollerna vi har nu är ett skämt, men presenteras som hårda i sencurmedia. Fortfarande väller det in i en takt av 35-50 tusen per år. Ca 10 gånger mer än vi kan ta in efter det totala invandringsstopp vi måste ha i ca 10 år. Och för att genomföra det måste vi välja frihet från EU som Engelska folket så klokt och modigt gjorde!

  8. Obegripligt om inte myndigheter tar del av info i mobiler när id-handlingar saknas. De arga unga männen får signaler om att de är de smarta. Annat tyder dock på det motsatta. Hade de varit smarta på riktigt hade de hjälpt till att ordna upp det i sina hemländer.

KommenteraAvbryt svar