”…va fan är det som händer”

Förr itiden hade man brevvänner, nu har man mejlvänner. En sådan mejlvän tillika min funderingar”rosengårdscorre”, han sände mig igår sina iakttagelser, funderingar och oro. Känner Ni igen er?

”När ja va på Citygross i morse så hade dom en skylt i ingången där det stod ”Aid mobarak”
tillsammans med priserbjudande.
Ingen aning om va det betyder…men förmodligen glad helg.
-Jag går sedan in på Apoteket och ska hämta ut min levaxin….3 tjejer sitter som farmakologer…alla med huckle.
Islamiseringen är total….

När jag rundar hörnet och ska gå hem slänger jag ett getöga bakåt till det nybyggda polishuset,som står tomt samtidigt som jag ser invandrare efter invandrare gå in på folktandvården några meter ifrån,med vetskapen att dom får sina tänder fixade gratis.
…va fan e de som händer.”

16 thoughts on “”…va fan är det som händer”

  1. Samma känsla när jag skulle beställa tid hos barnspecialist doktor
    receptionisten i kassan säger vi har långa väntetider för närvarande 9 månader, samtidigt blickar jag över vänthallen där sitter två yngre kvinnor förmodat socialassistenter med var sitt svarthårigt baaarn, var sin medelålders man som spelar barn och får gå före i kön för riktiga barn och naturligtvis helt gratis.
    Så åker jag och dottern tunnelbana i vagnen går två tiggande högljudda eu migranter, samtidigt stiger en kontrollant börd från nordafrika och två stora vakter från ursprungligen mellanöstern, de bötfäller en till synes fattigsvensk för att ha betalat för lite för sin biljett, mannen förklarar att han inte har råd med fullpris eftersom han är bostadslös och ingen inkomst, medan eu migranterna lugnt stiger av vagnen utan att någon av vakterna kollar deras biljetter, de verkar inte ens se dom.
    Vad i ….. händer i vårt land egentligen?

  2. Jag känner igen mig. Samtliga apotek i mitt närområde skulle lika gärna kunna ligga i Dubai. Arab efter arab jobbar på led, fågelskrämmor i kassan piper -är ju mejlem? Gjorde en koll på kaféerna i min närhet. Samtliga ägs av utlänningar pakistanier, iranier osv. Passerar Ica, afrikaner överallt och menafolk i kassorna. Zigenare sitter med benen i kors var man än går och skriker efter en. Dessa zigenare är lika otäcka som telefonnasarna. Nasarna som står vid Mobilizera/Tele2/Tele3 är arabiska män som skriker och gapar när man går förbi. Bland de arabiska manliga telefonnasarna står nästan alltid en liten svensk tjej och det ser ut precis som en reklamfilm. Arabisk/afrikansk man slickar på vit flicka, vad är det för typer som jobbar i reklambranschen?
    Jag går inte rakt fram numera utan zick zackar mig fram för att undvika närkontakt med aliens.

  3. Hahahohaaaaaahoha de har väl tagit sig till Sverige för att skaffa sig nya tänder, fri läkarvård och fria mediciner och livstidsförsörjning innan de återvänder till hemlandet med ett svenskt medborgarskap! Ett svenskt medborgarskap som garanterar en tillvaro i hemlandet med extra allt med guldkant!

    Hahahohaaaaaahoha det är ju bara det korkade vita skattekollektivet som betalar hela kalaset!

    Hahahohaaaaaahoha inte många suveräna självständiga nationalstater som skiter på sin egen befolkning!

    Hahahohaaaaaahoha vi får hoppas att Löfvens dagar vid makten är räknade!

    Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

    • Och nästa grupp står redan vid kusten i N-Afrika,och väntar tåligt på de EU-färjor,som satts in på linjen mellan Libyen/Italien.800.000 niggrar beräknat man ska invadera Europa,enbart i år 2016 !!!

  4. Om vi inte med gemensamma krafter stoppar islamiseringen nu, finns vi snart inte.
    Den som inte är uttalad islamofob har inte förstått någonting.
    Exempelvis våldtäkter och bilbränder är ett sätt att bryta ner folket till tillvänjning med fullständigt bistånd av hatmedia och dom rättsvårdande myndigheterna. Muselmanerna är det största hotet mot Sverige någonsin.

KommenteraAvbryt svar