Ingen riskanalys

INRIKES. Polisens omorganisation får massiv kritik i en rapport från Statskontoret som är gjord på uppdrag av regeringen. Rapporten ska vara klar först den 30 september, men media har tagit del av delar av den.

Kritiken gäller bland annat hur chefer tillsätts och att ingen riskanalys har gjorts inför omorganisationen. Dessutom framkommer att det fanns över 100 medarbetare som helt saknade arbetsuppgifter ett år efter den nya organisationen och att polisen är mindre ute på gatorna i dag än tidigare.

-Pettersson noterar att Aftonbladet muttrar om att ingen riskanalys har gjordes inför omorganisationen av polisen. 

Däremot har aldrig Aftonbladet påpekat det faktum att ingen regering har gjort någon konsekvensanalys av den enorma asylinvandringen och de konsekvenser den får på vårt samhälle.

Det blev ingen konsekvensanalys över invandringen och nu behövs en katastrofkommission

6 thoughts on “Ingen riskanalys

  1. Se från c:a 20 minuter, vid 24 kvinnan och den fackliga medlemmen och Socialdemokraten som lydigt upprepar 7klöverns alla floskler….Vad gör knarklangaren i Sverige (från 20 minuter) ? Familjen är på väg också….STOLT över mitt nej till EU och ”fri rörlighet”….Bara en blind och döv ser inte vad som händer i Sverige!!!
    https://youtu.be/cWSMURYM7bA

    • En helt annan synpunkt, funderar över Fredrik Reinfeldts vurmande för ”fri rörlighet” och ”kapitalismen” – är inte ”kommunist” men Karl Marx gör vissa bra analyser i sitt vetenskapliga arbete ”Kapitalet”….-tänker på hans tankar hur krig uppstår, – ”kapitalismen” går in i en kris…..
      Vi såg Lehman Brothers rasa som ett korthus och enligt uppgift ligger Deutshe Bank mycket sämre till idag tack vare en ansvarslös ”kapitalism”…..Rasar denna tyska bank samman kommer gigantiska problem för Europa….

  2. När får vi läsa om systemmedias riskanalyser hur folket har påverkats och skadats av deras svenskförstörande ,grova brottslingsskydande och massinvandringsvurmande politiska agenda,all häxjakt på sverigedemokrater och oliktänkande som är vakna och kritiska till de ansvarslösa regeringarnas förda vansinnespolitik,så otaligt många lögner,ensidigt propagerande för kolonisationen av vårt land av bidragsmigranter och världens avskräde till kriminella från mena som har kommit för att islamisera och ta över vårt land,Sverige kommer bli det första islamiska landet i Europa,allt talar för detta i nuet.Nä förr går systemmedia i graven än gör en riskanalys på sig själva och all ondska de har skapat och förstört både vårt land och människors liv i Sverige.

  3. Regeringen vill oss inte väl! Eller kan de verkligen vara så skriande imbecilla och inkompetenta som de framstår?

    Jag kan för mitt liv inte tro att de inte är fullt medvetna om vad de gör. De håller på att slå sönder Sverige. Jag ser ingen annan förklaring. Om de inte är hjärntvättade av utomjordingar eller hypnotiserade dvs.

    Mycket skrämmande.

    Regeringen bör lyftas ut omgående och extraval utlysas. SD senast 2018!

Kommentera