Ökänd islamist och predikant döms till fängelse

ISLAM. Muslimsk hatpredikant – ett partydjur som lever på bidrag – riskerar tio års fängelse, skrev vi om på bloggen den 17 augusti. Nu verkar PK-media ha vaknat också. Den ökände islamistiske predikanten och vår gamle bloggbekant, Anjem Choudary i Storbritannien dömdes i dag till fem och ett halvt års fängelse för att i videor på Youtube ha uppviglat till stöd för terrorrörelsen IS.

Choudary var tidigare ledare för Islam4UK eller al-Muhajiroun som förespråkade att islamsk lag skulle införas i Storbritannien.

Genom gruppen hade han kopplingar till en rad uppmärksammade radikaliserade personer, bland annat självmordsbombarna som dödade 52 människor i London kollektrivtrafik 2005 och männen som dödade soldaten Lee Rigby i London 2013.

Även Anjem Choudarys närmare medhjälpare Mohammed Rahman ska avtjäna samma straff.

-Pettersson säger att det var två av hur många?

  • Har ni hört att de radikala muslimer letar efter otrogna att skära halsen av.
  • De moderata muslimerna letar efter radikala muslimer som kan hjälpa dem skära halsen av otrogna.

Det är naturligtvis överdrivet men de som drabbas hårdast av islam och dess avarter är muslimer och varför tar de inte avstånd från skiten. Varför protesterar de inte på gatorna…varför…

Al Jazeera

20 thoughts on “Ökänd islamist och predikant döms till fängelse

  1. Dagens glädjeämne.

    Jag har slutat att titta på fotboll när landslaget spelar. Fixade inte zigenaren zlatan helt enkelt.

    Läste på Expressen att Sverige tydligen spelat match ikväll.

    INTE EN ENDASTE BLATTEDJÄVEL ELLER NEGERSKALLE I LAGET!!!

    🙂 🙂 🙂

    Dags att börja titta igen alltså 🙂

  2. Pettersson, du skriver: ”…muslimer…varför tar de inte avstånd från skiten.” Svaret är: Indoktrinering. Med stenhård indoktrinering med bl.a. sadistiskt våld, har man gjort de flesta muhammedaner till underdåniga slavar under dogmerna. (Islam betyder t.o.m. underkastelse).

    Här i Sverige är vi inte så långt borta, från sådan underkastelse. Genom liberalismens förförande locktoner och raffinerade åsiktsförtryck, har all moral och ryggrad fördrivits ur svenskarna. I stället för muslimernas våld har man använt sig av hån och stigmatisering. Idag vågar nästan ingen svensk uttala sig offentligt, annat än för att hylla de, som har makten över ordet.

    Som Ollie nedan skrev: ”I Sverige hade han fått skadestånd och en ursäkt.” För hundra år sedan hade ingenting av det, som de senaste decennierna prackats på svenskarna, kunnat genomföras. Kuvandet av svenskarna har hållit på sedan dess och nu har makten nått så långt med det, att den kan släppa lös sina satanistiska perversiteter fritt. Det vi ser idag är liberalismens innersta väsen – den är endast en kamouflerad anarkism.

    Västvärldens dekadenta, morallösa och perverterade livsstil är lika onaturlig som den muslimska, bara helt annorlunda. Att de helt olika livsstilarna inte kan samsas inom samma land, är en självklarhet. Tyvärr har dekadensen hos oss gjort oss nära nog försvarslösa mot islamisterna och om det inte sker en uppryckning illa häftigt, lär inte vi européer gå vinnande ur striden. Eftersom våra härskare – bankmaffian och deras knähundar i media och politik – vill att Sverige och Europa skall gå under, så kan vi nog inte räkna med att det hela skall sluta lyckligt…

  3. Vad hjälper det att döma denna terrorist till 5,5 års fängelse ?! De borde ställas inför internationell domstol för brott mot mänskligheten, gärna i Israel. Deras brottslighet är värre än nazisternas under ww2.
    De bör gå samma öde till mötes som många nazistledare, – åtalas, dömas och hängas, all annan påföljd är löjeväckande.
    Kostnaderna bör delas mellan EU, USA, Ryssland med flera! Det skulle bli en tydlig markering till muslimerna/araberna vad som väntar dem!

  4. Har sökt på nätet information om den galne muslimen i UK som saknar en hand men har en krok, det ena av hans ögon är också konstgjort.
    All information om honom verkar att vara raderat, undrar varför, (har tyvärr glömt hans namn).

  5. Fy fan vilken svinaktig lögnare. Skicka honom och hans anhängare till Långtbortistan fort som fan. De klarar väl inte göra ett nyttigt handtag för att överleva, men de kan, till skillnad från att kräva bidrag, försöka lära sig mjölka getter och göra getost samt som hobby predika sina falska fisdomar för getterna och kamelerna. Hur många liknande dårar går lösa i våra demokratiska samhällen?

  6. Har du svårt med språket Gudrun?
    Det går ju inte att förstå rappakaljan.
    Dessutom håller du inte god ton och är artig. Men det kanske är för mycket begärt. I så fall behövs ju sunt förnuft, vilket det synes mig du saknar.

  7. Gudrun.
    Ta dina mediciner,lägg dig på sängen och andas lugnt. För antingen har du varit på flaska,ajabaja, eller så har det brunnit i huvet ordentligt.

  8. Den hycklaren togs på bar gärning på en McDonaldsrestaurang med brickan full med hamburgare, när han var släppt mot borgen, som enligt honom är totalt HARAM, liksom allt västerländskt ! Jojo, hoppas muslimer upptäcker vilka skenheliga äckel de lyssnar på.

KommenteraAvbryt svar