Förbjuder burka

Frankrike har kritiserats skarpt för de förbud mot att använda den muhammedanska maskeraddräckten burka i offentliga sammanhang. Kritik har också riktats mot de lokala förbuden mot att bada i så kallad burkini.

En organisation som insett att burka är en säkerhetsrisk är de entusiastiska muhammedanerna i gruppen ISIS som nu efter att två ISIS medlemmar skjutits av en burkaklädd figur som hade en pistol dold under maskeraddräkten. Dom är nu inte alls lika entusiastiska för burka klädda figurer i närheten av sina tillhåll.

Tidigare har man piskat och  till och med mördat kvinnor som inte burit den muhammedanska maskeraddräkten.

LÄNK

 

5 thoughts on “Förbjuder burka

  1. Hur löjlig framstår inte Frankrikes burkaförbud när den terrororganisation som som burkaförbudet var en respons på själva förbjuder den? Inte ett enda terrordåd har haft med hur kvinnor klär sig att göra och kvinnor är överhuvudtaget kraftigt underrepresenterade bland terrorister.

    • Jag kan bara samtycka! Emellertid kan förbudsspekulationerna vara ett steg på vägen i kampen för ett befriat Europa. Frankrike har därmed visat vägen och kan mycket väl komma att utgöra ett vägledande exempel. De vandrande presenningarna är inte bara att anse som en säkerhetsrisk. Detta vidriga klädesplagg är det mest symbolladdade världen kan uppvisa och hör definitivt icke hemma i Väst. Man kan bara beklaga de fruntimmer som tvingas ekipera sig i den svarta styggelsen, ty förutom att hela arrangemanget vittnar om självutplånande, kan många av dessa offer vara svårt misshandlade utan att omvärlden har en chans att registrera detta. Blåslagna och brännmärkta kroppar döljes effektivt under den religionsterror som kallas islam.
      Andreas 🙂

KommenteraAvbryt svar