11 thoughts on “Musik till fredagsölen

  1. All respekt för musiken till fredagsölen. Men Googla Wilhelm Stenhammar opus 22, Sverige och njut.

    Å, det fullständiga barbariets musik som svinet från Täby uttryckte det hela.
    Hoppas fanskapet dör en plågsam död i sin ensamhet och i sin egen avföring ensam och bortglömd.

  2. Njaaa…denna låt med Twilight Force är väl inte min musik riktigt. Otroligt duktiga musiker men ….blues och rock känslan saknar jag.

    Så från mina tonår, länge sedan nu, kommer ett bidrag som nog många känner igen……

  3. När man nu är hemma några dagar i Skåne för att sopa ihopa smulorna av ens liv, så vad passar bättre i hörlurarna än den alldeles för tidigt bortgångna vackra Joey Feek och honsa man i bib overalls, Rory. Vem älskar inte en man i Osh-Kosh? Redia pågar. Som inte åker omkring i huppalimmade asiatiska konservburkar.

    Asså – medtöser här på Pettersson… lär av Joey hur man hindar gubben att åka och fiska…. och sen är det ju snart jul – det får gärna snöa – men INTE HÄR. Boka en resa till härliga Gran Canaria – om plånboken inte räcker änna till Västindien. Några iskalla mojitos och en back med frusna margaritas på stranden i 25 grader är bättre än en frusen fot i kälkbacken, eller hur… ?

    Skål, kära vänner. Lev väl och kämpa på. Nån jävla dag ska väl lämmeltåget vända om igen i riktning FRÅN Europa. När bidragsjuvret har sinat, de gratisa lägenheterna har trutit och det är ”för långt till vårdcentralen” så är kanske ”skyddsbehovet” inte heller är så stort.

    https://www.youtube.com/watch?v=NU0jcw-bYoY
    https://www.youtube.com/watch?v=ieRcfzWaN8M

    Sarvi
    Mary-Agnes

    Å käraste Mr Pettersson, du får gärna svara på mitt mail.

Kommentera