Stäng

Upptäck Syrien – res dit

TURISM. Syrien, ett av världens rikaste länder med ett historiskt mångfald av civilisationer och arkeologiska minnen. Där finns olika formerna av natur, från öken till berg, slätter, hav och floder. Många av mänsklighetens viktigaste kulturella landvinningar har gjorts av invånarna i detta land genom sina ansträngningar och ackumulerade erfarenhet.

Syriska kusten är känd för sin vackra natur, med små byar, frisk luft, skogar, berg, täckta med grönska, bäckar, floder och sjörar. Syrien är ett paradis.

Nu är det inte Pettersson som påstår detta, jag har aldrig varit i Syrien, men vi måste väl lita på Syriens turistdepartement och de fina filmerna de ger ut för att locka turister till sitt vackra land.

Nåväl,  vi inte några hundra tusen människor som vi skulle kunna hjälpa med enkelbiljetter till paradiset, där verkar finnas en hel del att göra…

2016-08-30

2016-08-25

2016-08-10

2013-08-13

 

6 reaktioner på “Upptäck Syrien – res dit

 1. Ett av världens rikaste länder på alla möjliga plan. Klart som f’n att vi ska dit och plundra de på all rikedom.
  Vi i väst är experter på att plundra andras hem. Titta bara på hur vi genom kolonisering ”moderniserade” alla länder i MENA.

 2. Var säkert ett vackert land en gång. Men vi har nu mött så många syrier här i Sverige och de flesta gör inte sitt land rättvisa.

  Reagerade också på de förnämliga baden och ”Men only”….

 3. Ja till exempel att hjälpa till att bygga upp städerna som efter många bombkrevader mest liknar stenhögar, förstår inte varför här går omkring en massa Syrier i Sverige och drönar, när landet skriker efter arbetskraft??

 4. Ja visst.
  Då är det väl lämpligt att vi drar in all all inclusive vistelse hos oss för alla syrier och stänger ner all biståndsverksamhet till detta paradis.
  Kanske något för vår vän, Åkesson att jobba med?
  Nu finns ett faktaunderlag från Syrien.
  Bra där tjänade vi några milliarder och slipper allt inbördeskrig, våldtäkter och bilbränder.
  Kanske ett nytt hopp för vårt fosterland?
  Kanske en idé att kopiera dessa broschyrer och släppa dem som flygblad
  till alla båtar på medelhavet tillsammans med en bensindunk med 10 liter bensin så att de an vända hem igen. alternativt en bunt med åror.
  Oj, tänkte mig inte för; De har ju inga personliga assistenter med på
  båten som kan paddla åt dem.

 5. Nej, så är det inte, de vill inte åka tillbaka, då får de jobba, socialbidragslönen i Sverige är mycket bättre, begära för extra levnadsomkostnader för att åka på socialbidragssemester i Syren, Somalia , Eritrea, Irak m fl länder där det är så farligt att vara i. Jag har tillsammans med många i det här landet arbetat hårt, vilket inte politikerna har gjort eller nånsin kommer att göra. Inte heller för att göra det bättre för latmaskar etniska svenskar såväl som ekonomiska invällare för att gilla det läge som
  pratglada, fifflande politiker har ordnat med. Jag vill Inte betala ett öre mer i skatt, om jag hade förstått vad politrukerna har gjort med mina skattepengar så hade jag jobbat svart från dag ett. Ni som har möjlighet, gör det. Pengar är det enda språk de förstår. vänstern har gjort det i alla tider. ”Allt ditt är mitt, men mitt skall du ge f-n i”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: