Nytt islamiskt kulturcentrum i Örebro

ISLAM. I stadsdelen Rosta i Örebro är nu Bosniska islamiska församlingen i gång med att bygga ett så kallat kulturcenter med tillhörande moské. Bygget har pågått sedan våren 2013 och byggnaden kommer innehålla moské, fritidsgård, allaktivitetshus, restaurang och sporthall.

Munib Nuhic ingår i Bosniska islamiska församlingens projektgrupp ansvarar, han säger att kulturcentrumet kan stå färdigt till hösten 2017.

– Det betyder mycket för oss att Sverige och Örebro tycker om Bosniens folk. Vi har inte haft några problem och ingen har sagt nej. Det är gått väldigt snabbt, säger Nuhic Munib i projektgruppen.

– Det kommer inte att bli en riktig moské eftersom en sådan ska ha en minaret och det blir det inte här. Men det blir en plats för troende att utöva sin religion, så det blir en riktig moské inuti, säger Hazim Gurda.

Finansieringen står församlingen själva för genom insamlingar och eventuellt banklån. Storimamen i Bosnien har dessutom lovat att skjuta till lite.

-Pettersson undrar naturligtvis varifrån Storimamen i Bosien får sina pengar? Är det Saudiarabien som bidrar med demokrati och jämlikhet? För Bosnien är ett fattigt land.

Och givetvis pågår det inte någon islamisering av vårt land och som det brukar heta är alla välkomna. För övrigt tycker jag det är konstigt med ett Bosniskt kulturcentrum i Sverige, där det inte ens får finnas någon svensk kultur…

Bosniskt kulturcentrum

16 thoughts on “Nytt islamiskt kulturcentrum i Örebro

  1. De bygger sig sakta men säkert sig fast i VÅRT Svenskarnas land med landsförrädarnas samtycke.

  2. Fy för sat&n så äckligt!
    Ha moskeer och annat inpå som påminner om lågnivåkulturen de uppvisar.
    Jag skulle inte säga det ena eller det andra om pyroman-Pelle skulle vara i farten i det kvarteret. Ingenting alls.

    • Dessa landmärken för deras insteg i det svenska samhället, vars kultur och samhällsskick de facto är inkompatibla med islamismens degenererade och människofientliga ideologi, är ett direkt resultat av den politiska morbiditet som tillämpas.
      Ännu en sambandscentral för nationsfientlig verksamhet upprättas och det är med verklig sorg i hjärtat man konstaterar att t o m det anrika gamla Wadköping skändligen ockuperats av västvärldens främsta fiender.
      De folkkära Bergmanianska karaktärerna Markurell och häradshövding de Lorche torde, jämte deras stolte fader, vända sig i sina gravar! Man kan ana att den gamla ärevördiga styrelsen för Jesu krubba månde giva sitt tysta samtycke till en av nöden tvungen brasa 😉

  3. Det är faktiskt sant.

    Det som står i internrapporten från migrationsverket.

    ……..och det ligger nog en hel del sanning i den…….också.

    Bland annat skylls på anställda födda på 80- och 90-talet som beskrivs som ”anställda som vant sig vid att bli skjutsade hit och dit och få allt de pekar på”.

    Dessutom konstateras att vissa anställda vägrar fatta avvisningsbeslut.

    Tänk att det är sådan personal, som styr över ofantliga miljarder av svenska skattebetalares pengar. Huvaligen säger jag bara………..

    http://www.svt.se/nyheter/inrikes/miragtionsverket-skyller-allt-farre-asylbeslut-pa-curlade-80-talister

  4. Ännu en sambandscentral för dom ”fredliga och humana” byggs mitt framför näsan på oss och ingen reagerar nämnvärt..

Kommentera