Förgör dem

Filipinernas president Rodrigo Duterte har beordrat  regeringstrupperna  att ”förgöra” den muhammedanska gruppen Abu Sayyaf efter att de i muslimsk tradition halshuggit en 18-årig filippinsk gisslan. ”Mina order till polisen och till Försvarsmakten är att  söka upp  dem i deras hålor, vad som helst, och förgöra dem”, sade presidenten.

Maj. Felimon Tan, talesman för de väpnade styrkorna i Filippinerna (AFP) Västra Mindanao Command,meddelade att ”Patrick Almodovar, 18 år”, halshöggs runt 03:00 på onsdagen. Hans avhuggna huvud, insvept i en plastpåse, men hans kropp saknades. Hans familj hade misslyckats med att hålla tidsfristen till 24 augusti fastställts av Abu Sayyaf för att betala lösen.

Den muhammedanska Abu Sayyaf, håller mer än ett dussin gisslan, däribland en Norrman ” Kjartan Sekkingstad”. Militäen sätter nu in stora styrkor med  huvudsyftet är att ”avsluta Abu Sayyaf”, sade en militär talesman. Den muslimska gruppen har tidigare i år  skurit huvudet av två kanadensare-John Ridsdel, 68, i april och Robert Hall, 50, i juni.

Länk

Mer om de av den muhammedanska gruppens halskapningar på Petterssons: HÄr HÄR HÄR HÄR HÄR o HÄR

 

 

6 thoughts on “Förgör dem

 1. Moderaterna förordar att land skall med lag byggas. Det är en väl fungerande tradition i Sverige, även om i dessa dagar en del nya lagar bör stiftas.

  • Tror knappast att Kron-Kalle då han 1860 kröntes till kung över Sverige samt Norge och presenterade sitt valspråk ”land skal mæþ laghum byggias”, hade några ”moderater” i åtanke. Sharialagar var ej hellre aktuella.

  • Försök att använda insidan av huvudet för en gångs skull!

   Du måste försöka sätta in uttalanden, valspråk och annat i rätt sammanhang och kronologisk ordning Ali!

 2. När ett samhälle har sjunkit så djupt i träsket med islamisrter,knarkkungar och allmänt pack som rånar,våldtar och mördar som fallet faktiskt är på Filippinerna , så är den enda medicinen hårt mot hårt.
  Detta är en scenario där Sverige och Tyskland framför allt kommer att befinna sig inom mycket snar framtid.Tyskland har lite bättre chanser då deras militär är intakt men Sverige… Ajöss..

 3. Ja odjur ska förintas. Denna sinnessjuka religion är nog
  det vidrigaste sjukdomstillståndet i vår tid!

Kommentera