Stiftelsen expo ljuger vidare………

……..men hör och häpna, nu tar svt in en artikel av Nya Tider-skribenten Perra Winberg, som förklarar hur det ligger till, samt exakt så som den agandestyrda Perrastiftelsen expo agerar.

SVT skriver: “YTTRANDEFRIHET · Nu är Nya Tider alltså portad från Bokmässan. På grund av ett drev som sattes i gång med hjälp av falsk ryktesspridning grundad på en lögn från en av Sveriges i särklass mest antidemokratiska organisationer, Expo”, skriver Perra Winberg.

Vi ger ordet till Perra:

Bokmässan böjde sig för den högljudda och omdemokratiska vänsterklicken. Publikationen Nya Tider får inte ställa ut på Bokmässan i år, vars tema ironiskt nog är ”Yttrandefrihet”. 

Den 17 augusti publicerade Svensk Bokhandel en artikel, som genererat en mängd liknande texter och inslag i annan media.

Alla för vidare samma skröna att mina kolleger och jag på Nya Tiderskulle arbeta på en ”högerextrem” tidning, med ”starka band” till odemokratiska rörelser.

Detta gör mig djupt upprörd och bestört. Det är nämligen lögn och förbannad dikt.

Nya Tider är en partipolitiskt obunden publikation och den har inte kopplingar eller band åt något håll. Redaktionen består av en mängd drivna stilister och skribenter med förflutet i olika branscher eller andra medier.

Jag själv var till exempel i många år på Göteborgs-Postens nöjesredaktion samt på Musiker Magasinet.

Det mesta som skrivits efter Svensk Bokhandels lömska fabulerande faller alltså på sin egen orimlighet.

De osanna uppgifterna kommer initialt från agendastyrda stiftelsenExpo. Denna ytterst märkliga organisation är en sorts underrättelse- och åsiktspolis med starka band till organisationen AFA och andra våldsbejakande autonoma rörelser.

Expo hänvisar bland annat till att Nya Tider skrev om Nordiska motståndsrörelsen, en uttalat nationalsocialistisk grupp.

Detta var en objektiv nyhetsartikel med anledning av att tidningen Dagens Nyheter hade publicerat elva sidor om organisationen och då lagt ord i munnen på ett antal privatpersoner.

Det var dock inte dessa fantasikopplingar som skrämde upp VD Maria Källsson och Bokmässan, det var i stället avhoppen från andra utställare – konkurrenter till Nya Tider.

En­ligt kommunikationschefen Birgitta Jacobs­son Ekblom på Bokmässan beror beslutet på att man fått ”många samtal” från andra utställare och besökare.

Expo har de senaste tio åren blivit någon sorts allenarådande källa vars etiketter och stämplar är hart när omöjliga att bli av med.

De uppdaterar dessutom sällan sin information och missar ofta hur publikationer och organisationer reformeras över tid.

Expo har prenumererat på Nya Tider i flera år. Men trots att de har alla nummer till sitt förfogande har de inte kunnat peka på en enda artikel som skulle vara ”extrem”.

Därför använder de det gamla knepet att försöka koppla ihop oss med någon annan och dennes åsikter. Det är inte seriöst. Det är ohederligt!

Att Expo med sitt oinskränkta tolkningsföreträde ständigt och okritiskt tillfrågas om andras åsikter är ett vidrigt hot mot demokratin och den fria åsiktsbildningen.

Expo lever på att uppfinna nazister eller låtsas hitta dem i varje buske. Dessa spöknazister är Expos livsluft och utan dem finge de flummiga medarbetarna återgå till att skriva obetalda politiska pamfletter framför hemdatorn.

Nya Tider skriver objektivt om massor med organisationer och politiska partier. Gör vi ett porträtt på Gustav Fridolin så har vi som alla förstår inte per automatik starka band till Miljöpartiet efter det.

Den usla journalistik som Svensk Bokhandels i den här artikeln hänger sig åt bygger på sämsta sortens guilt by association (skuld genom sammankoppling).

Gillar du choklad? Vet du vilka som också gillar choklad? Hagamannen och Anders Behring Breivik. Ja, ni förstår.

Nu är Nya Tider alltså portad från Bokmässan.

På grund av ett drev som sattes i gång med hjälp av falsk ryktesspridning grundad på en lögn från en av Sveriges i särklass mest antidemokratiska organisationer, Expo.

Tänk på det nästa gång ni läser textraden ”Enligt Expo” i en tidning, eller när ni för den delen hör orden ”Bokmässan” och ”Yttrandefrihet” i samma mening.

 

19 thoughts on “Stiftelsen expo ljuger vidare………

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindning Stava
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare.
  8.) Du vill främjas på kontoret
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

 2. Men va fan, under bokmässan har de fria media fått mer snuskmedia utrymme och marknadsföring än någon annan!

  Expo de absolut bästa förmedlarna av oss Sverigevänners budskap! Med sådana medarbetare är det bara att tacka och buga!

  Expo de absolut bästa Sverigedemokratiska valarbetarna! Kan väl knappast bli bättre!

  Tok vänstern har precis som vanligt skjutit sig själv i huvudet!!!!

 3. Bokmässans beslut är ett ytterligare bevis att Sverige idag inte är en demokrati utan samhälle där åsiktskorridoren är starkare än någonsin. Man kan ju undra var alla s.k. Journalister i gammelmedia finns idag, dessa figurer som brukar skriva och uttala sig så vackert om yttrandefrihet, demokrati och allas lika värde. De har som grundåsikt att man får tänka och säga vad man vill bara det är inom åsiktskorridorens väggar. Jag kommer i fortsättningen skåla i champagne för varje PK-journalist som får sparken när PK-blaskor gör nerdragningar eller lägger ned.

 4. Jan Guillou bor på behörigt avstånd från det mångkulturella Biskopsgården, där det igår inträffade en ny explosion som dödade en person, så han kan fortsätta skriva sina av Aftonbladet välbetalda hyllningar till mångkulturalismen, ostört.

 5. Expo lär vara sponsrad av George Soros, med målet att destablisera västvärlden för att skaffa sig utökad makt och skapa en diktatur i Europa

 6. Ni som fortfarande är med i svenska Kyrkan, Postkodlotteriet gå ur så är ni i alla fall inte med och stöder denna lögn och hatorganisation. Har ni inga arvingar skriv testamente så går i alla fall inget till Arvsfonden som också ger pengar till Expo. Gå ut facken som i många fall också stöder dessa avskyvärda antidemokrater.

 7. Men hallå…..vilket ansvar har arrangören i detta. Hålla en mässa för yttrandefriheten för att sen förbjuda en tidning.
  Hör själv låter ju helt uppåt väggarna.

 8. Finns det nå´n jävel som läser Expo´s skit överhuvudtaget? Utan skumma finansiärer och suspekta donationer vore skiten inte ens dasspapper…

Kommentera