Löfven måste sluta vara så belåten säger en av de ansvariga Moderaterna

INRIKES. Inför statsminister Stefan Löfvens sommartal så skriver Moderaternas partisekreterare Tomas Tobé på Expressens debattsida. Han anser att Löfven ”bör sluta blunda för samhällsproblemen”.

Expressen_Tomas_Tobé

Tobé exemplifierar med lägre tillväxt, stigande arbetslöshet bland utrikesfödda och ett ansträngt läge inom polisen.

Trots utmaningarna är Löfven så ”belåten att han tycker det är overkligt att människor i Sverige inte är mer nöjda” anser Tobé: ”För att leda landet framåt krävs handlingskraft och en plan för ett starkare Sverige. Under Stefan Löfvens tid som statsminister har det saknats både reformer och riktning”, skriver han.

-Pettersson tycker Tomas Tobé (M) ska vara lite ödmjuk. Han har visserligen blivit en roddare och har erkänt att Alliansen bedrev en felaktig invandringspolitik men han gjorde inget när han M hade makten och han gör inget nu. Moderaterna skulle om de ville kunna avsätta Stefan Löfven på några veckor men det gör de inte och accepterar därmed den rödgröna politiken…så Tobias är ingen ny Axel Oxenstierna.

14 thoughts on “Löfven måste sluta vara så belåten säger en av de ansvariga Moderaterna

 1. Stefan Löfven nämnde ”handlingskraft” i sitt tal också. Synd att ingen av de båda vet vad ordet betyder.

  Idag är skolan på tapeten igen. För politikerna är så trötta på att tala om migration. Jag minns att Anna Kindberg Batra sa att därefter kommer integrationsproblemet upp på agendan. Jaså, inte?

 2. Här lovar Riksmongot att Sveriges skattebetalare ska se till att 60,000,000 människor ska få tillgång till toaletter….”Hallå New York….” skriker han extatiskt och framstår mer och mer som en fulblodsidiot det kortväxta mongot….
  htpps://youtu.be/i3IJ2mLMTQ4

 3. På något sätt hörs det ynkligt när denne moderat hostar, för om
  inte M varit så otroligt fega hade dom vilken dag som helst
  kunnat begära misstroendeförklaring mot denne katastrof
  och hans regering, och att tillsammans med SD börja att
  reda upp landets färd ner mot avgrunden?

 4. Fredrik Vattenskalle fick ett rejält mutbelopp när han gjorde upp med MP. Nu höjs mutgåvan ansenligt för att slutligen bli en ny allians om än ett nytt giftigare parti: MMP.

 5. Så länge Moderaterna inte tar officiellt avstånd från sverigehataren nr. 1 så är dom inte annat än ynkryggar.
  Den som fortfarande har livvaktsskydd som vi betalar för. Man vill ju inte hata så fyll i själva.

 6. Moderater – gör något istället för att bara prata. Nu har ni haft chansen i snart 2 år och inget händer, bara prat……..

  • Varför skulle M göra något som löser problemen M,S.? För gjorde de det skulle de ju inte behövas mer och därmed förlora sina fina inkomster och privilegier de själva bestämt om!
   I ”jämlikhetens” namn vill jag påstå, att alla ”politiker” skådespelare som de är – oavsett partitillhörighet – styrs av detta. Och Vad består deras arbete av?; De hyvlar åtminstone inga bräder, – de bara sammanträder!

 7. Moderaterna har varit med att skapa detta kaos som Sverige befinner sig i kom ihåg att Falske Fredrik gjorde upp med MP om fri invandring nu se vi resultatet. Själv röstade jag på M men nu som dom flesta moderater så är det SD som gäller………

 8. Tomas Tobé och hans moderater kan fälla sittande regering när de vill.

  Så han är tydligen ännu mer belåten med att landet Sverige har en hel del problem och att även styrningen av landet har att önska.

  Handlingskraften hos moderaterna, att själva leda landet. Finns inte.

  Så moderaten är en klassisk fasadpolitiker, av den ”bästa sorten”.

Kommentera