”Tyresöbo” häktad för mordförsök

INVANDRARVÅLD. Det var vid 23.30-tiden måndagen den 25 juli som en man blev skjuten med flera skott i ett skogsparti i närheten av Njupkärrs skola. Nu har en ”Tyresöbo” häktats misstänkt för försök till mord. Mannen nekar till brott.

 

”Tyresöbon” är häktad på sannolika skäl, den högre misstankegraden. Nacka tingsrätt anser att det finns risk att han undanröjer bevis eller på något annat sätt försvårar utredningen om han släpps på fri fot. Åtal ska vara väckt senast nästa fredag, den 26 augusti.

– Det lär inte vara klart då, det lär bli förlängning, säger Daniel Jonsson, åklagare vid City åklagarkammare.

När greps mannen? – Jag kan inte ge fler kommentarer på grund av förundersökningssekretessen, säger Daniel Jonsson.

-Pettersson vill naturligtvis veta mer om en Tyresöbo som skjuter skarp vid en skola och det visar sig att det som vanligt är ett konstigt namn för att komma från Tyresö, det verkar snarare som Ahmed hör hemma i Somalia…

Nåväl, jag struntar i länken till hatmedia eftersom de inte kan skilja på en somalier och em Tyresöbo…

Medias_rapportering

2 thoughts on “”Tyresöbo” häktad för mordförsök

  1. Rotar man lite grann i deras ursprung, så visar det sig att en del av de som påstår sig komma från Somalia egentligen kommer från närliggande länder som Eritrea. 98% arbetslöshet bland dessa i Malmö. IG runt 50. Rökar oftast kat eller hasch. I Malmö har dem olika föreningslokaler och alla ligger i kommunala MKB. Experter på söka bidrag för föreningar. Skriver in massor av medlemmar i föreningar som inte stämmer.
    Deras kvinnor går oftast med puttande mage och barnvagnar. Heltäckande klädsel.
    Riktig farlig och går ej anpassa till västerländsk kultur.
    Flesta våldtäkter utförs av denna grupp.
    Var jag dum nu och generaliserade?

KommenteraAvbryt svar