Är det denna frihet vi skall hylla?

INSÄNDARE.

  • Är det denna frihet vi skall hylla?
  • Skulle detta accepteras om de vore heterosexuella?
  • Självklart skall HBTQ individer ha samma rättigheter som heterosexuella. Men går inte flatheten lite väl långt ibland.

Bara en stilla kommentar.

Olle Ljungbeck, Gävle

Vad gör barnen där i detta pride.

Pride

-Pettersson vill till Olles insändare tillägga att sju partier älskar ovanstående, det åttonde, Sverigedemokraterna säger att de kan tänka sig att delta enbart om arrangörerna kan garantera att de obscena delarna försvinner från tåget.

Ordförande för Stockholm Pride, Christian Valtersson, tänker inte gå med SD:s krav. Detta med motiveringen att det vore ganska meningslöst att ett parti vars företrädare kallat Stockholm Pride för ett ”perverst vulgärjippo” och som ifrågasätter framförallt transpersoners rättigheter, går med i tåget överhuvudtaget.

— Jimmie Åkesson har inte förstått värdet av hbtq-personers rättigheter. SD delar inte vår värdegrund, säger Valtersson.

13 thoughts on “Är det denna frihet vi skall hylla?

  1. Christian Valtersson miljöpartist och dömd knarksmugglare.
    Är det samma ”sköna” lirare som denna Valtersson?
    Han blev nästan miljöpartiets språkrör också.

    • Förmodar att det är en avkomma till lars och mikaela valterson, hon tidigare välkänd och skandalomsusad miljömupp. Var även påtänkt som språkrör. Alla är de engagerade miljötalibaner. Förgreningarna och nätverken är utbredda.

  2. Det är barnmisshandel att tvinga barn /övertala barn att gå med i pridetåget och tvingas se sådana obscena och rentav perversa saker som på bilden ovan och ännu värre scenarion.Det är barnmisshandel att tvinga dagisbarn medverka i pridetåg arrangerade av kommuner.Barn skall vara just barn och inte indoktrineras i en onaturlig och perverterad världsbild,barn får inte hjärntvättas med hbtq rörelsens alla avarter som om det skulle vara normalt.Det onormala och perverterade skall icke normaliseras.Skräckexemplet är Hitler när han sa till tyska folket att ge mig era barn så skall jag förändra nationen på tio år,och så gjorde Hitler.

    Var kommer barnen in av Hansson De Wolfe United

  3. Sthlmbögarna förstör för ”vanliga” bögar.
    Låt folk ha vilka böjelser som helst privat men det hela blir absurt när exempelvis barn tvingas på sånna där spektakel.
    Har dom inga skrupler alls?

  4. Är det korrekt bild av bla homosexuella att de kryper på alla 4’i koppel!? Eller finns det homosexuella som lever ett normalt liv utan skinn och koppel? Ska barn se detta spektakel?

  5. Stackar djävla ungar som tvingas se detta perversa spektakel.

    Skicka pederasterna till närmaste moské. Där hittar de sina själsfränder.

  6. USA är allas land. Jag känner en stor sorg när jag ser detta Pride. Samma sorg känner jag när jag ser USA mångfaldens land. USA landet som satt sin ursprungsbefolkning i reservat. Min dotter vill flytta till USA och mitt dilemma är att jag mår illa av USA. Å andra sidan mitt Sverige är inte heller något att hylla. Vad ska man göra? Vad vill globalisterna? När är de nöjda? När vi lever i reservat eller hänger oss själva? Pride är bara ett tecken på att ondskan härskar och vi är maktlösa precis som indianerna i Amerika var när invasionen startade.

Kommentera