Glasmästarens paradis


Skövde kommun har sitt eget Tensta-Rinkeby. I Skövde heter området Ryd. Ett område som väl borde föras upp på listan över utanförskapsområden och snart också över no go zoner.

De senaste 2 dygnen har över 50 glasrutor krossats på den lokala skolan i Ryd. Ett 20 tal senast igår kväll. Då väktare anlände till området för att täcka över de krossade fönstren blev man utsatt för stenkastning. Enligt uppgifter från polisen handlar det om ett gäng unga pojkar i 15-års åldern som står för ”pojkstrecken”. Hittills har det kostat kommunen 150.000 och Lusharpan antar att det ska läggas till ”vinsten” för svensk invandringspolitik.

Nu liksom vid tidigare pojkstreck så är det ingen som har blivit gripen av polisen och det lär väl inte hända i fortsättningen heller. Nu väntar Lusharpan bara på att den arabisktalande dialogpolisen ska gripa in med kraft och kalla ungdomarna till korvgrillningsparty med kaffe. Det skulle inte förvåna om man lyckades med att grilla ett par bilar på samma gång.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


8 responses to “Glasmästarens paradis

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  STOPPA ASOCIALDALTET! SVERIGE VAKNA!

  Gilla

 • Nils Dacke

  Detta kallas med ett annat ord för kulturberikning och välkomnas av PK eliten eftersom det är jobbskapande både i den kommunala och privata sektorn. Inom PK eliten önskar man därför fler förslag till kulturberikning och kan tänka sig att utlysa en tävling där första pris är en långweekend i lämpligt utanförskapsområde och där man får uppleva kast med stor sten och bilgrillning. Andra pris är en fika tillsammans med dialogpoliser och med geniet Dan Eliasson där han berättar om sin uppenbarelse att ta fram tafsarmbandet, tredje pris är en dag med knapptryckarkompaniet i riksdagen där man får ta del av hur man blåser ett helt folk på deras eget land.

  Gilla

 • Stromboli

  Skruva på järnjalusier, satt inte en fönsterglas sedan han elever och lärare vara i klassrummen med endast elektriskt ljus på, skulle nog tro att lärarna då skulle agera, eller ?

  Gilla

  • Stromboli

   Blev i all ilska en del stavfel tyvärr. Rättelse ”sätt” inte in ” sedan ”kan” elever och…………………

   Gilla

 • Pica pica

  Israel har väl varit tvungna att sänka straffåldern till 12 år?

  Eftersom vi nu har fått in ”kulturer” som mognar tidigt jämfört med vår egen så kanske vi får sänka straffmyndigheten också. De ensamkommande barnen ser ju ”mogna” ut och deras kvinnor är redo för äktenskap vid nio års ålder så vi måste anpassa oss. För oss pursvenskar kan vi bara konstatera att vi är sena i utvecklingen.

  Gilla

 • Ståfräs

  Det är en Svensk tradition att krossa glasrutor, elda bilar, våldta i grupp, råna äldre, könsstympa, gifta sig med underåriga flickor, hat bögar, kasta ut uppnosiga kärringar från balkongen, råna våra äldre. DET HAR INGENTING MED ISLAM ATT GÖRA, hälsar Feministregeringen, 7-klövern, Jonas o Mona, för dom hatar bara SD, grattis PK

  Gilla

 • tikamax

  Jag kan slå vad om att GLASMÄSTAREN i RYD INTE röstar på SD. Han har tjänat en massa pengar på migrationen och allt som de förstör. Han är nog sosse glasmästaren, tror jag….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: